0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (2,694 puan) tarafından
geçen gün şok markete gelmişti asma yaprağı alipta deneyen varmı bende alicam ama tereddütte kaldım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben şoktan değilde gross marketten daha önce yaprak aldım kapalı bidonda beğendim tekrar aldım bu kez kart çıktı kötü çıkı yanı bilemedim ben daha marketten yaprak almam 
tarafından
Kartlar bence bi işe yaramaz boşa uğraşmış olursun taze yaprak ağaç yenı yaprak verince toplanan yapraklar kart olanlar zamanı geçtikten sonra topluyorlar araya sıkıştırıp satıyorlar yoksa kart yaprağı kımse satın almaz etrafında tanıdık birileri yok mu köyden fln basılmış yaprak al ıkı bidon bir sene gider sanada bana öyle oluyor
tarafından
Yok malesef :(
tarafından
Çevrene soruştursan birilerinin tanıdığı vardır belki gönderirler
tarafından
Pazara yaprak geliyor toplama zamanı o zmn gidip alacam öyle yapacam anca öyle yapabilirim tanıdığım herkes hep öyle yapiyor
tarafından
Sen bilirsin öyleyse canım
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Geçen gün biri vardı alan kart diyodu
0 oy
(163 puan) tarafından
Şoktaki çok kötü ben aldım bi kere kart ve yırtılıyo, tokat yaprağı yazıyo üstünde ama hiç alakası yok. Ben tokatlıyım ipek gibi olur bizim yaprağımız
(2,694 puan) tarafından
nerden bulabilirim peki
tarafından
Bende tokattan getirtiyorum çok güzel sapsarı yaprak
(163 puan) tarafından
Bize hep memleketten geliyo, k.validem sağolsun. Bazı pazarlarda satılıyo ama hiç almadım, yeni basım sezonu gelmedi bulunur mı bilemiyorum
0 oy
(7,733 puan) tarafından
Şoku bilmiyorum ama getirden istedim bi kere güzeldi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 242 göst.
29 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 167 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zeynepanne01 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,648 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 225 göst.
7 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,440 cevap

350,259 kullanıcı

...