Ben 2 gün hastanede kaldım evime geldiğim gün kendi işlerimi kendim yapar durumdaydım. Kayınvalidem denen korkuluk ben evi süpürürken falan bana kızım ben yaparım diyeceğine bebeğimi alıp başka odaya geçiyordu ve dediği şey "kızım yerleri silerken salonla mutfağın camını açarsın çabuk kurur".. eşime anlattım alışverişten gelince beni mutfakta iş yaparken gördü ne işin var burda dinlesene dedi dedim annen böyle böyle yaptı bana sen bana yat diyorsun bir kızdı. Annesine de dedi benim karımın hizmete ihtiyacı var anne bu haliyle hizmet etmeye değil diye :)) sonra bir kaç gün daha kaldı yanımızda ben gıcıklandım ya her yaptığı her ettiği battı sonra da eşimin babalık izni bitmeden gönderdim. Dedim sen olunca biz kavga ediyoruz normalde böyle değiliz diye, ben kendi işimi yapıyorum siz torun sevmeye gelirsiniz dedim. Zırt zırt geldiler ama bir daha doğumun olursa tek eşimle evde kalayım istiyorum. Annem hastanede 2 gün baktı sanki ben bebektim eve bir geldim köleliğe döndüm. Eşin sana destek olur, huzur bozacak ise kimse gelmesin daha iyi..