5 senedir birlikte oturuyoruz şu anda ev bakıyoruz ayrı çıkmak için 14 aylık bir de kızım var.
Geçen gel seninle konuşmak istiyorum diyip beni önüne oturttu, ne olacak bu hal her yer dağınık pis sen eskisi gibi iş yapmıyorsun demeye başladı.
Ben tabi şaşkınlıkla dinledim, eskiden nasıl iş yaptığını bilmesem öyle görmüş öyle biliyor dicektim ama sen otel gibi kullanmaya başladın böyle alıştın dedi.
Bende dedim ki eskiden çocuğum yoktu, şimdi var ve ben iş yapicam diye çocuğumu ilgisiz bırakamam dedim.
Ayrıca sadece ben oturmuyorum bu evde sen neden yapmıyorsun ozaman dediğimde ise senin ne zaman yapacağını bekledim dedi okadar kırıldım ki yani sonra kendime kızdım onları ben öyle alıştırdım o yüzden şimdi eskisini arıyorlar diye.
Genç kadın hasta desem değil işe vs de gitmiyor 7 24 başımda zaten böyle yapması hiç hoşuma gitmedi şimdi onunla konuşmak içimden gelmiyor hoş o da konuşmuyor benimle zaten.
Bide ben şunu anladım el insanına yap yap yap 1 defa yapma o yapmadığın zamanı söylerler malesef ki insan kulu nankör