+1 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,488 puan) tarafından

image

image

kızlar dün bunu yazmıştm hatirlarsanz. Görümceme mesaj attm büyüklük bende kalsn dedm özür diledm. Bugün kaynanami aradi görüntülu. Buda öbürü gibi diyor hissetmiştim ama şimdi emin oldum diyor. Öbürü de eşimin eski nisanlisi. Özrü kabahatinden büyük diyor Galiba eşim oylr demis. İyice biktirmis artk diyor senlik benlik durum degl dedi. İyice duydum yani. Görümcemde aman duyulur alinir gibi bisey yoktur bana diyor yani eminim. Kaynanam da yok sana demedi diyor. Sordm ben mi biktirmism oğlunu dedm. Yok diyor. Okuldan trafik eğitimi için çağırmışlar kızı ona diyor biktirdilar İyice diye diyor. Ama eminim bana dedi. Yine sorcam .Ben eşime napmismda biktirmism. Şunu anladım sıçan yarıyor. Kimseye iyi davranmayacaksn. Eşimle zaten konuşmuşuorm. Zaten esimin bana iyi davranmasinj asla istemiyorlar. Guya görümcemin kocası ona kötü davranıyor ya.Evde iyiz gerçekten biç bir sıkıntımz yoktu. Burda kötü olduk. Hemen biseu deyince kötü gelin olduk. Bu oruçlu halimle beni aglattilar ya Allah a havale ediyorum üçünü de

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aman keske dılemeseydın ozur, kendını bısey sanmıs
(1,488 puan) tarafından
Annem ısrar etti.  Yoksa asla yazmadim.
(14,714 puan) tarafından
Ben böyle olay yaiasam anneme anlatmam
Anlatarak da hata etmişin
-Reklam-
+1 oy
(4,319 puan) tarafından
Çok basit bir daha konuşma 
(1,488 puan) tarafından
Kesinlikle konusmucam.
0 oy
tarafından
Valla kusura bakma ama hak etmişsin bu kez hangi mantıkla giidp özür diliyor sun? Ne yaptında özür dileyecek giidp özür diledin

Sen kendi değerini böyle düşürürsen onlar seni ayak altında ezmekten hiç çekinmez madem bir tepki verdin arkasında dursaydın 
tarafından
Vallahi acı çekmeyi seviyor boyleleri bu kadın üniversite mezunu istese şu dakika adamı boşar kendi hayatini çok rahat kurar aslanlar gibi cocuguna bakar ama eşi izin vermiyor diye çalışmaya bile yanaşmıyor mesleği var ama yapmıyor bu hayatı kendini ezdirmeyi tercih ediyor o yüzden üzülmüyorum böylelerine kendi düşen ağlamaz koskoca okumuş etmiş insan bu hayatı kendine layık görüyorsa başkalarının aklı lafıyla hareket ediyorsa o öyle dedi bu böyle yaptı diye 5 yaşında çocuk gibi ağlayıp sikayet ediyorsa debelenmeye mahkumdur
tarafından
Ben hiç okul okumadım okıtamdılar amcamlar maalesef ama benim eşim bana böyle davransa asla göz yummam gerekirse merdiven temizlerim gerekirse onu sürüdnrürüm ama ne kendimi ne Çocuğumu ezdirmem ne kendi aileme ne ona ve onun ailesine
tarafından
Mecazen söylüyorum okumamis insan bile kendini ezdirmezken okumuş insanın böyle yapması cidden deli ediyor beni
tarafından
Evet anladım anlatmak istediğini :-)
 Başta da söyledim ya kendi değerini kendisi belirler insan o fırsatı onlara verirse maalesef sonuç böyle olur
tarafından
Maalesef ki....
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Madem oyle yapıyorsa kocan konuş ev tut vcikllim de burda kalmak istemiyorum de 
(1,488 puan) tarafından
Zaten evimiz ayri. Göreve gidecek tekrar diye kalıyorz.  Olmadi eve gitcem arrk
(2,941 puan) tarafından
Eve git kocan burdayken böyle yapıyorlarsa kocan gitikten sonra ne yapacaklar kaynanalari anlamıyorum hemen kızlarına hak veriyorlar önce bı gelini dinle gelinin tarafını tut çünkü kızın gidici kalıcı gelindir gelin iyi kötü sana bakar ama kızın kocası istemediği sürece bakmaz gelin daha yakın olur
tarafından
Miraysu çok yanlış son yorumun haklı taraf kimse onu savunmalı ne demek kızın gidici gelin kalıcı diye kendi ciğerini bırakıp gelini mi tutsun senin anlattığına göre menfaatçilik yapacak kaynanası çok saçma
0 oy
(6,094 puan) tarafından
Sen cok ezilirsin daha evind gitmedin sürece.. başında kabul etmicektin birlik eşin güvenmiyorsa mesleğini jiraksin evinde olsun ne sacma seyler bunlar ya..
(1,488 puan) tarafından
İnsan eşini ve aileisni doğru secmeliymis bunu anladm
0 oy
(396 puan) tarafından
Dediğin gibi büyüklük sende kalmış niye ağlayıp üzüyosun kendini değmeyecek insanlar için gül geç kimse kimseyi zorla almıyo sonuçta madem bu kadar rahatsız oluyolar almasalarmış seni o zaman 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bir kez  kendi rızanla özür diledin ya, geçmiş olsun. Bundan sonra en ufak bir münakaşaya zorla dilettirilmeye mecbur bırakılacaksın.
0 oy
(4,882 puan) tarafından
Suç kimsenin değil kocanin ne demek seni gebertirim odadan çıkma ceza verir gibi sana kocan seni böyle azarlarsa herkese gün doğar
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Bi hareketi yapiyorsaniz sonucunu da bilmelisiniz. Yani ozur dileyecekseniz neden tavir yapiyosunuz, tavir yapiyosaniz neden ozur diliyorsunuz. Ve ayrica cok takiyosunuz, ben olsam tinlamam benden kiymetli degil hic kimse. Sizde onemsemeyin ve sormayin. Sordukca sizi baska seylerle suclayabilecek potansiyelde biri belli ki, kavga cikaran olabilirsiniz.
0 oy
(1,488 puan) tarafından
.............

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 767 göst.
0 oy
7 cevap 142 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 620 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tvbmo (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 585 göst.
25 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde _ebrulii888_ (805 puan) tarafından soruldu

410,855 soru

12,363,617 cevap

41,775 kullanıcı

Kategoriler

...