0 oy
80 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar. Yaza beğim için ıspanak alıp buzluğa atmayı düşünüyorum çorbalarına vs atmak için. Ama olur mu bilemedim. Daha önce yapıp deneyen oldu mu acaba. Bide deneyen varsa nasıl koymam gerekir yıkayıp doğrayıp koyarak mı. Yoksa önden haşlamam gerekir mi.  Bozuldun istemiyorum.Değerli fikirlerinize talibim ❤️

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzelce yıkayın kurusun sonra doğrayıp buzdolabı poşetine yerleştirin atın buzluğa 
tarafından
Bu şekilde bişey olmaz değil mi. Kullanırken don don mu atayım yoksa çözülsün mü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Atılıyor canım ister sıcak suda hafif haşlayıp at ister yıka at
tarafından
Çok teşekkür ederim sağ olun
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ben koyuyorum lazım oldukça kullanıyorum çokta pratik oluyor yıkayıp doğrayıp koyuyorumb
tarafından
Çok teşekkür ederim sağ olun. Peki çıkarınca çözülmesini bekleyeyim mi yoksa don olarak mı pişireyim
(2,586 puan) tarafından
Ben don olarak kullanıyorum canım yemeginde böreğinde kek yapacakken hepsinde de eritmeden kullanıyorum
0 oy
(5,998 puan) tarafından
Atiyorum ben bizluga yikayip dograyip. . Cocugun cirbasina zaten azcik kullanilio her sefere evde bulunmuo ispanak . Bizluga ayinca iyi oldu donmaya yakin torbayi bi mincikladim ayrildi topak topak da donmadi . Lazim olan kadar alip atiyorum bi tutam
tarafından
Ay çok mantıklı tesekkurler
0 oy
(8,333 puan) tarafından
Evet oluyo ben çiğden atiyorum.
tarafından
Çok teşekkür ederim sağ olun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 343 göst.
27 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy