0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Yeni bir şehre taşındım. Hoş geline misafir gelecek olursa elimin altında kolayca hazırlayabileceğim şeyler olsun istiyorum. 1 yaşında bebeğim var ve çalışıyorum o yüzden misafir haberi geldiğinde kafamın rahat edeceği şeyler hazırlamak istiyorum. Buzluk kurabiyesi, poğaça ve sigara böreği yapacağım ama kek de denenebilir mı acaba diye geliyormuş aklıma. Siz denediniz mi?

11 Cevaplar

+1 oy
(3,194 puan) tarafından
Evet canım atan çok var yakınımda yedımde yani sıkıntı yoktu
-Reklam-
+1 oy
(3,471 puan) tarafından
Hiç denemedim Instagram'da çok görüyorum buzluğa atıyorlar
+1 oy
(820 puan) tarafından
Kek hiç sevmem ama denedım çok da güzel oluyor
(12,237 puan) tarafından
Nasil atiyosun kiz. Bende gecen beslnmeye yaptim yarisini attim denemelik. Daha cikarmsdim
(820 puan) tarafından
Saklama kabından konulur buzdolabı poşetınede
(12,237 puan) tarafından
Dondurma kabina koydum kapakli 10 dilim kadar attim bakalim cikarinca nasil olcak :D
(820 puan) tarafından
Hiç birşey olmuyor taptaze oluyo
+1 oy
(3,891 puan) tarafından
Ben hep atarım. Kızların beslenmeleri nin çoğu şeyini haftalık yapar buzluğa koyarım. 
+1 oy
(6,851 puan) tarafından
Ben attım bir kaç defa gayette güzel oldu canim
+1 oy
(9,546 puan) tarafından
Evet atılır güzel oluyor özellikle kakaolu
+1 oy
(845 puan) tarafından
Keki bilmiyorum canim ya zaten kolay birsey 2 dk cirparsin yarim saatte piser
+1 oy
(1,589 puan) tarafından
Konulur da hava almaması lazım. Buzdolabı poşetine koyup içindeki havayı pipetle komple çekip vakumluyorum sonra ikinci bir poşete koyuyorum. Yoksa dolap kokusu siniyor
+1 oy
(465 puan) tarafından
Ben bir kalıp yapıp dilimleyip atıyorum dondurucuya. Çocuğumun beslenmesi için yapıyordum arada bende yiyordum tadı filan bozulmuyor gayet güzel duruyor. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Sorumun cevabını tastamam almış oldum, teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara.
0 oy
(6,500 puan) tarafından
Ben atıyorum süper oluyor. Hatta kakaolu atıyorum çıkarınca kakaolu sos yapıp içine batırıyorum sıcacık ıslak kek oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
30 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mizginhavin (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde denizimsi (7,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 145 göst.
1 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Linkin (18,873 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,297 cevap

36,599 kullanıcı

...