0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Karar veremiyorum fikir alayım 

6 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Elmalı kurabiye

Tuzlu kurabiye 

Ispanaklı börek 

Islak kurabiye 

Patates salatası

Mor lahana salatası

Makarna salatası
Poğaça 
Birde yaş pasta vardı ama kalabalıktık baya anca yetti hazırladıklarım 
-Reklam-
0 oy
(13,716 puan) tarafından
Mayısta benim kızın bende süs ikram arayışındayım
(211 puan) tarafından
Süs işini hallettim ben trendyoldan konsept alicam ama ikramlar kafa karıştiriyor
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ben öyle büyük doğum günü yapmadım. Arkadaşları çağırdım normal zamanda topladığımız gibi yani gün ikramlıkları gibi yaptım hep.
(211 puan) tarafından
Eeee ? Bende öyle yapicam diyorum zaten
(11,027 puan) tarafından
Büyük günü planlayanlar daha özel daha süslü şeyler yapıyo ya hani.  Ben sigara böreği pasta kurabiye vs. Yaptım onu diyorum. Öyle yapıcam dememişsin de neyse.
Paçanga böreği, kakaolu çatlak kurabiye, elmalı turta, dereotlu poğaça. Fikir olsun kolay şeyler
0 oy
(4,060 puan) tarafından
İlk yaş gününde 

Ekler dolma sardık poca kurabiye mercimek köftesi tuzlu kurabiye

İkinci yaşında

Dereotulu misket kurabiye havuç topları mercimek köftesi elmalı kurabiye açma patates ve ıspanaklı borek şehriye salatası vardı hatırladığım canım olmazsa olmaz pasta bide
(211 puan) tarafından
Ya ben 8 çeşit yapicam böreğinden, pogacasina kadar tek başına yapabiliryim acaba yetisir mi 15 kişi filan olacak
(4,060 puan) tarafından
Ben Birgun önce poca türevi yaptım gelemlerine 10 dk kala fırına sürdüm ısıtım canım öyle yetişiyor bende 30 40 kişi vardi
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Pastası vardı poğaça yaptım kurabiye yaptım sarma yaptım Bir de mercimek köftesi yaptım 20 kişi falan gelmişti hepsinden bol bol yaptım yetti
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Ben fazla abartmadim menüyü. Ispanaklı börek tuzlu ve tatlı kurabiye 2 katli yaş pasta. Kuzenim de hediye olarak Oğuzhan 1 yaşında yazan kurabiye yaptırmış. Çok güzeldi. Sade ve güzel bir menü tercih ettim ben herkes de çok beğendi.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 283 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ccnnttt (474 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 226 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
15 Mart 2022 Moda kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

408,515 soru

12,274,707 cevap

37,706 kullanıcı

Kategoriler

...