0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,894 puan) tarafından
Soruda da görüldüğü.gibi bu sorunu yaşayan var mı aranızda.

Kaçıncı haftada cıktı ne kadar sürdü neler yaşadınız vs 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk defa duydum nedir bu
tarafından
Offf kötü oldum şuan mutlaka bu konuda uzman Bi doktordan randevu al takip etsin seni ihmale gelmez bu
(2,894 puan) tarafından
Hastaneye yatisim yapıldı muayeneler sürüyor iyi olur her şey ınşaallah
tarafından
Aman yat cnm nolursun ne sana ne bebeğine bisey olmasın sakın kıpırdama ayy evimi özledim aman kocam tek falan deme sakın çıkma ordan sen ve bebegin için dua edecem bol bol sakın doktorların sözünden çıkma
(2,894 puan) tarafından
Allah razı olsun ınşaallah geçecek bunlarda depremzedeyim zaten evinden kocamdan uzakta ama vardır bunda da bir hayır bu halimize şükür
tarafından
Tez zamanda şifan olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun:( 

Tecrübem yok ama sanirim arkadaşım yaşadı bunu ve onun miyomu beslenmeye başlamıştı bebek gelişemedi miyom çok büyüdü 19 haftafslıkkdn bebeğin kalbi durdu :( sonra miyom ameliyatı oldu, herşeyin en güzeli hayırlısı olsun

tarafından
Arkadaş 28 haftalık gebe eski postunda öyle yazıyor biraz idare edebilse bebek alınsa bile yaşama şansı var
(2,894 puan) tarafından
Allah korusun öyle bir durum yok şu an çok şükür. Sadece ağrı yapıyor hasteneye yatisim yapıldı neden blyle olduğunu anlamaya çalışıyorlar çünkü aşırı problemli durmuyor kontrollerde. Allah hayırlısını versin herkes için
(5,125 puan) tarafından
Çok şukur haftan da iyi, Allah'ın izniyle iyi olacak

Bu miyom gebelikten önce varmıydı, biliyormuydun
0 oy
(11,506 puan) tarafından
Bende de miyom çıktı 14 haftada görüldü su an 19 haftamdayim ama küçük oldugu için bir sıkıntı görmedi ve şu ana kadar hiç büyümedi. Dejerasyonla ayni mi bilmiyorum ama canim sadece hafif ağrım oluyor o kadar. Insallah Hiç bir sorunun olmaz ve bebeği sağlıkla kucağına alırsın insallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 137 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
29 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif55 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.