0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlum var aylıkken farkettmistim ateşli hastalık yani enfeksiyon geçirdi beze farkettmistim boynun da çocuk doktoru olabileceğini geçer demişti sonrası oğlum defalarca hep girip oldu beze büyüdü bı tık iki taraflı içim rahat etmedi KBB ye götürdük elinle bakdi.bence.bi sorun yok enfeksiyon kaynaklıdir dedi neyse ultrason istedi gene radyoloji doktoru bakdi antibiyotik yazdı  eğer gerilemezse biyopsi demişti ben sıcak bakmadım oğlum daha küçük die kullan 10 gün sonra gel demişti ne büyüme oldu nede küçülme zaten sene olmuştu bezeler hep aynı boyuttaydi kendimde.farketmistim 10 gün sonra tekrar ultrason la bakdi bezeleri kötü değil temiz dedi kötü gozukmuyo ultrason da da reaktif yazıyordu KBB doktoru tahmin ettiğim gibi enfeksiyon kaynaklı oluşmuş beze dedi gerek görülmedi biyopsi falan takip demişti ben sürekli elimde bakiyorum oglumunda piskolojisini bozdum ben elimle bakdikca çok ağlıyor benden kaçıyor çok korkuyorum başına gelen var.mi Allah aşkına gecmiyo 2 senedir oğluma bişey olcak die aklım çıkıyor düşündükçe kafayı yiyorum eşime söylüyorum  o pek kafasına takmıyor kimse beni kale almiyor çok takintiliyim çünkü 

2 Cevaplar

0 oy
(1,490 puan) tarafından
Ya bu boyundaki beze ben çocukken bende de olmuş 2 tane varmış böyle gıdıya doğru gibi biri sağda biri solda zatürre geçirmişim o bezeler epey kaldı yani o zaman 4 yaşında ben 7 yaşındaydım elime geliyodu hatırlıyorum sonra geçti kendiliğinden benim annem de çok evhamlıdır 2 doktora gösterdi zararsız ellemeyin kendiliğinden geçer demişler bide ellemeyin çünkü yani ben kendim elime geldiği için biliyorum elleyince çok acıyor gerçekten 
(1,490 puan) tarafından
Ama tabiki zararsız olduğu kesinse yani dr da söylediyse onun gibi geçiyor yani epey kalmıştı sadece onu biliyorum
(145 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yorum için doktor enfeksiyon kaynaklı olduğunu söyledi buyumedigi sürece sıkıntı yok demişti öylece duruyo  benim de var bezeler ama ben oğlum için endişelendim iste
(1,490 puan) tarafından
Yok büyümüyor hep aynı kalıyor geciyor Bi anda endişe etmeyin çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah
(145 puan) tarafından
Saol canım benim Allah razı olsun iyi geceler :*
(1,490 puan) tarafından
Sagolun size de hayırlı geceler
-Reklam-
0 oy
(612 puan) tarafından
Şundan bir ay önce olsa doktor dediyse takma fakan derdim ama kızım hastalandı, burnu öyle bir tıkandı ki neler geliyor aklıma neler. Geniz eti mi ya kulağına vurduysa ya hiç geçmezse ya çocuğuma bişey olursa... Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk yetiştirmek, bir canın sorumluluğunu almak ne zormuş. Kaç gece bı iki saat ancak uyuyabildim başında beklemekten, hala da gidip sürekli kontrol ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 819 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,273 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,503 soru

24,532,669 cevap

360,046 kullanıcı

...