Makarnamin fotoğrafını çeken bir kaynana vardı okuyanlar hatırlar 1 buçuk aydır bizde olup evinin duvarlarında kurtçuklar gezerken benim 2 günlük makarnamin resmini çekip eşime şikayet eden şahıs... En sonunda kayınpeder geldi götürdü sağolsun.. yeniden doğmuş gibi oldum. Heee bu arada benim hakkmda WhatsApptan kardeşiyle dedikodumu yapmışlar işte ailemi küçümsemisler sanki kendileri yüce bı b*k işte ben anca kısarak yaşamayı,ancak evin içinde uğraşmayı bilir mişim hep aynı kıyafetleri giyer mişim.. kurban olsun ben memnunum halimden alışverişe harcayacağım parayı biriktirip evime katkı sağlıyorum gurur duyacağı yerde aşağılams beni annemi aynı anası ne giymeyi bilir ne dışa açık yaşamayı falan demişler. Annem sosyal medya kullanmaz telefonu bile eskidir onu demiş daha adam akıllı telefonu yok diye soytarı.. kendileri var mı yok mu bilmeyip yaşadıkları için alışveriş manyağı olduğu için bilmezler Zorluk ne.. eşimde onun telefonundan konuşulanlari fotoğraf çekip yüzüne vurdu çekeceksen böyle fotoğraflar çek bir dahaki sefere benim karımin 2 günlük makarnasini değil dedi. O halde bile 1 hafta daha kaldı yüzüme baka baka dün kocası geldi bugün götürdü çok şükür.. yüzsüz kadın. Etme bulma dünyası işte