+3 oy
1,400 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Uzun olacak hakkınızı helal edin ( okumak istemeyen okumaya bilir olumlu ve olumsuz her türlü yorumu yapabilirsniz)

Nasıl başlıyacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum yaklaşık 6 7 yıldır hayatımda sorunlar yaşadım ve sanırım bu sorunlar yüzünden sorunlu bir kişiliğe büründüm çok agresif hemen parlayan biraz bencil ve çok duygusal bir yapım var... 

Ben 15 yaşımda birinden hoşlandım bir kaç ay platonik olarak sevdim daha sonra onunda beni sevdiğini öğrendim ve konuştuk ilişkimiz oldu çok seviyorduk birbrimizi hayatımdaki ilk kişiydi onunla büyüdüm sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim. Biz konuşmaya başladıktan 1 yıl sonra ablam öğrendi annemler öğrendi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar ama Ayrılmadık her şeye rağmen yinede devam ettik 5 yıl böyle devam etti bu süreç 5 yılın sonunda artık istemeye gelicez dediler bende anneme söyledim ama ailem karşı çıktı abim eğer bu eve adım basarlarsa ikinizin cenazesi çıkar evden dedi ki yapardı gözü kara biri çok katı kuralları vardı babamda istemedi gelmeyin dedim bende ama yinede geldiler bizimkiler vermedi o esnada beni istemeye gelen bir kaç kişi daha vardı bunlardan biri de teyzemin oğluydu. Ailem çok olumlu yaklaştı teyze oğluma babam abim çok severdi çocuğu( bende babama çok düşkünüm dünya bir yana babam bir yana benim için)

Ablam annem beni ikna etmeye çalıştılar ama ben istemedim sevdiğime vermiyorsanız başka kimseyle evlenmem dedim öz ablam bana etmediği hakaret kalmadı sen kız değilsin o zaman ***** orspu gibi bir sürü küfür bende öyle olsa kaçardım sırf babamın başı öne eğilmesin diye kaçamıyorum ama evlenmiyorum da dedim bunun üzerine ablam gidip sevdiğim çocuğun sosyal medya hesabının aynısından açmış en yakın can dostum dediğim arkadaşım ile birlikte bana tuzak kurmuşlar o hesaptan arkadaşıma yavşamış gibi ailem onun gururunu kırdığı için benimle inat uğruna evlenip sonra yüz bırakacak mış gibi mesajlar bana gösterdiler benim dünyam başıma yıkıldı biz o zaman konuşmuyor duk onunla kaçmadığım için 

Bende hem ailem için hemde artık bu durumdan kurtulmak için kabul ettim ve abi dediğim insanla evlendim ama kesinlikle inat veya intikam için evlenmedim babam çok istiyor Du o mesajları da görünce kabul ettim 

Gelelim evlilik sürecine....  Benim nişanım düğünüm kınam gerdek gecem hiç bir şeyim normal olmadı hepsi içimde ukte olarak kaldı nişanlı lık süreci çok iyiydi eşim tarafından çok iyi davranıyor Du bana sevgi dolu saygılı şefkatli yaralarımı sarıyor Du ama düğün günü her şey değişti o gitti başka biri geldi sanki eski sevgilisi ile konuşmalarını gördüm hayat kadınları ile mesajlarını gördüm psoklojim bozuldu ufacık bir sinir anında kilitlenirdim krize girerdim 

Ben kızken sakin kendi halinde kimseyi kırmayan kötü söz küfür argo bilmeyen biriydim ama bu yaşananlardan sonra tam tersi biri oldum :-(:-(:-:-(:-(

En büyük sorunum şu ki ben hala sevdiğim kişiyi unutmadım aklıma geldiği zaman gözlerim doluyor onunla geçirdiğim zamanlarımı çok özlüyorum eşime ihanet oluyor yanlış bu farkında yım ama elimde olan bir şey değil kalbime içimdeki duygulara gücüm yetmiyor parmağıma yüzük takıldıktan sonra tek kelime konuşmadım onunla hayatımdaki insana yanlış olur Du kendime yakıştırmazdım böyle bir şey çünkü ben öyle biri değilim ama içimde yaşadıklarıma gücüm yetmiyor oda hala seviyor muş beni hep dua ediyor muş Allah tarafından bir şey olsunda ona geri döneyim diye arkadaşıma söylemiş bunları ben nişanlıyken de yazdı bana şimdi bile evet dersen gözümü kırpmadan gelip kaçırırım seni geç olmadan dön diye ama ben direk engelledim 

Ben artık içimdeki duygularım ile savaşamıykrum ne yapıcam bilmiyorum ismini duyunca oturup ağlamak istiyorum anlatacak kimsem yok etrafım insan dolu sözde arkadaş dost dolu ama yapayalnızım :-(

27 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ah ne ablam ben eşimle uzaktan ilişki yaşadım 6 ay o Hatay ben Yalova'da idim 17 idim tanıştığımızda kendisinin yanına gittim onu görmeye kendi gelemiyordu bazı durumlardan sebeb çok güzel bir gün geçirdik benim geri dönüş bileti kalmamıştı ailesi beni eve almadı o gün sokakta kalmayayım diye telini sattı beni sıcak bir yere götürdü ve o gün ailesini reddeti bir hafta sonra İstanbul la geldi iş buldu bana yakın oldu hem hemde evlilik için Birikim yapacaktık annem üvey babam ile evli herşey güzel giderken annem üvey babam kavga etti gel oğlum birlikte yaşayalım sen çalış kızım çalışsın geçinelim dedi bu arada imam nikahı yapmıştık biz buluşmalarımız zina adı altında olmasın diye eşim de güvendi geldi ama annem barıştı o adamla biz yarı yolda kaldık çabaladik ev tuttuk evimizden ettiller evimizden ettikleri zaman hamileydim bakamazsin diyip aldiridkar eşim annemi severdi ilk ama bunlar olunca sevmedi kaç kez sokakta kaldık inşaata yattık benim eşime eşimin bana illaki hatası oldu bende anneme uydum onu yanlış anladım bir mevzu oldu şuan 2. Hamilelikteyim eşim eski işine geri döndü orda yuva kuracaz ama anneme uydum diye ayrılıyoruk az kalsın o kadar inşaata bile yattık birlikte yatılı işlerde çalıştık alın teri ile kazandık benim ise fark ettiğim herkes kendi kocasının derdinde annem o üvey yüzünden bizi yaktı onu tercih etti. Bu saaten sonra da benim için doğmamış oğlum eşim ve ben varız şuan annemin yanındayım eşim ev tutacak Allah'ın izniyle bende bebek ele avuca gelesiye kadar burdayım bir an önce eşimle kendi evimize geçmek için can atıyorum keşke sende hemen evlenmeseydin o akraban ile benimde yanlış anlamam yüzünden eşimle herşey bitebilirdi dinlemek lazım. Bu evlilikten mutlu olamayavaksin ama abla aklında o varken bitir bir an önce sen deil ailen sevdi çünkü 
(389 puan) tarafından
Sende çok zorluk çekmişsin Allah yardımınız olsun inşallah
(1,121 puan) tarafından
Amin çok şükür şimdi iyiyiz Allah başımdan eksik etmesin kızına odaklan abla sende kızın varmış
-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından
Benimde bir ablam var iki kiz kardesiz amcamin oglunun iki erkek cocugu var yengemler buyuk abime ablami yakistirmislar babamda annemde kesinlikle olmaz dedi kabul etmediler ablam sevdigi kisi ile evlendi abimde gorucu usulu baska biriyle evlendi bu seferde kucuk abime beni yakistirmislar kiz verildi hayirli olsun gibi laf cikartmislar akrabalar kendi aralarinda babam bunu duydu amcamla konusmayi kesti yuzune baskmadi evine gitmedi eve kabul etmedi bende su an evliyim sevdigim kisi ile evlendim yenide dogum yaptim bi oglum var çok şükür:) 
(389 puan) tarafından
Ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu inşallah
(89 puan) tarafından
İnsallah canim cumlemizin
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Yazıklar olsun o ailene. En cokta eşine abi diyen kızla evlenebildiği için. Rabbim kalbine ferahlık versin. 
(389 puan) tarafından
Eşimde başkasını seviyor Du sevdiği başkasıyla evlendi boşandı tekrar ona döndü kızken duyuyor dum bunları ama ailesi dul olduğu için istemedi gitmedikkeri kapı kalmadı kimse kız vermiyor Du en son annesine giidp Mihri yi isteyin bana demiş meğer oda artık aile baskısından ve bekarlıktan kurtulmak için evlenmiş :-(:-( o kadar gurur kırıcı ki çok ağır geliyor artık bu yaşadıklarım hep içime attım yaşanmamış gibi saydım ama olmuyor artık tutamıyorum içimde birine anlatmasam kafayı yiyecek tim en son çare buraya yazmak geldi aklıma
0 oy
(7,877 puan) tarafından
Canım öncelikle aşk hiçbir sevgiye benzemiyor bunu gerçekten aşık olmayan anlayamaz. Hiçbir zaman unutmayacaksın onu. Kalbinin öyle bir yerinde kalacak ki önüne dünyaları seren bile olsa oraya dokunamayacak. Knun yeri hep ayrı kalacak. Hem bir sızı hem bir özlem olarak kalacak. diyorsun ya hani içimde ki duygularla artık savasamiyorum diye bunu yapa yapa yorulmussun artık yapman gereken şey savaşmamak. Bırak oldu, güzel günlerdi ama bitti. Çok üzücü bunu kabul etmek ama yapacak bişey yok sen bir karar verdin yuva kurdun çocuğun var. O kişi aklına her geldiğinde silkelen getirme aklına. Zamanla alışacaksın. Unutmayacak ama emin ol alışacaksın. 
(389 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın okurken göz yaşlarımı tutamadım :-(
İnşallah başarabilirim yapabilirim bunu
(7,877 puan) tarafından
El mahkum bacım alışmak zorundasın. Bende birini çok sevdim ara ara gelir aklıma içim sızlar. Onun gezdiği sokaklardan, caddelerden geçtiğimde kokusu gelir burnuma. Öyle bişey ki hiç kimse dokunmasın ona, kimse kirmasin incitmesin istyorsun. Saçının geline zarar gelmesinde kimle mutlu olursa olsun.
(389 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
İnsanlar, seviyorum evlenmek istiyorum dediğinde engel olmak hangi vicdana sığar. Çok yanlış buluyorum. Sürekli yanında olacaksın ailesi olarak doğrunla da yanlisinla da her zaman seninleyiz neden diyemiyor bu aileler. Aile olmak bunu gerektirmez mi zaten. Ahhh ahhhhh ne hayatlar kayıp gidiyor böyle. 

Gerçekten yazık günah hepsi vebal bunların. 

Aileden yeterli desteği anlayışı göremeyen birçok insan yanlış evliliklerde hayatlarıni yasayamadan ömrünü tüketiyor. 

Şu an evliliğin nasıl gidiyor peki. Esin sana karşı nasıl ? 
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Namaz kilmiyorsan namaz kıl bol bol dua et zaten çocuğun da var vaktin pek yoktur birşeylerle ugrasmak için. Çocuğunla oyna parka gidin bol bol vakit geçir çocuğunla 
(389 puan) tarafından
Kılıyorum elhamdülillah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 597 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 542 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsoyer (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 570 göst.
18 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu

411,605 soru

12,391,175 cevap

43,800 kullanıcı

Kategoriler

...