0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Samimi olduğum komşum var. Yaklaşık 2-3 aydır babası rahatsız ve bende hergün aradım sordum babasının durumunu ama bir süre sonra da kızı hergün sorarak üzdüğümü düşündüm. Ayrıca benim kendi problemlerinden vardı ilgilenemedim. Neyse sonra telefon açıyorum cevap vermiyor normalde geri dönüş yapar geri dönüş yapmadı gerçi belki fırsatı olmadı ama en azından aramalarıma cevap verebilirdi. Mesaj yazıyorum görüp yazmıyor. Neyse geçen günde havası vefat etmiş ben dün öğrendim. Öğrenir öğrenmez de hemen önce kendi evine çıktım evde yoktu bu kez direkt Annesine gittim. O da çıkmış evine gelmiş neyse annesinden de çıkıp evine geldim eşi kapıyı açtı müsait değil dedi. Peki dedim. Sonra mesaj yazdım başın sağolsun diye görüp yine cevap yazmadı. Bana cevap vermeyen kişi diğer komşuma cevap vermiş bende ondan öğrendim zaten. Ben onu kıracak birşey yapmadım ama bu şekilde davranmasını da anlamıyorum. Tamam babası vefat etmiş zor bir durum. Ama güya yakın arkadaşız komşuyuz. Ben ona adım attıkça o iletişim kurmuyor. Açıkçası artık adım atmayı düşünmüyorum ÇÜ ki ben onu kıracak birşey yapmadım. Haksız mıyım Allah aşkına 

14 Cevaplar

+2 oy
(15,612 puan) tarafından
Fazla peşine düştüğün için biryerleri kalkmiş. Arayip sorma artik. Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmişsin. 
(300 puan) tarafından
Aynen öyle yaa hergün aradım sordum ilgilendim eee sonra kendi sorunlarım çıktı bu gayet normal. Dediğin gibi fazla değer verdim şimdi bu hale geldi.
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Hatayı başta her gün sorarak yapmışsın zaten. Sonrası onun ayıbı. Ha şimdi üzgündür boşver. Sonra yine git cenaze varsa küslük olmaz. Başsağlığı dile sonra mesafe koyarsın
(300 puan) tarafından
Başsağlığı için Annesine gittim sonra kendi evine geldim eşi müsait değil dedi. Bende mesaj attım bana geri dönüş yapar mısın diye yazdım gördü cevap yazmadı. O yüzden hiç adım atmayacağım artık.
(11,027 puan) tarafından
Vala benim nerdeyse 2 senedir küs olduğum komşum bile babamın vefatında mesaj attı cevap verdim. Cenazede küslük olmaz ben böyle öğrendim.
0 oy
tarafından
hergun aradigin icin, hergun aramaman ona boylr dusundurtmus olabilir.. 
(300 puan) tarafından
Evet bence de. Ama ben insanlığımdan aradım sordum ama anlamadı galiba
0 oy
tarafından
Sen yapacağını yapmışsın. Kendi haline bırak. Boşver sen de yok gibi davran. 
(300 puan) tarafından
Öyle yapacağım artık. Yaa gerçekten artık insanlıktan bile soğudum yaa karşılığı bu olmamalı bence.
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Aynı benim de böyle samimi olduğum komşum vardı.eslerimiz de aynı yerde calisiyodu.bir ara yazıyorum cevap vermiyor.ariyorum acmiyodu. Sonra bebeği oldu bikac meyve filan alıp evine çıktım. Evde olduğu halde kapıyı açmadı. Meyveleri kapıya astım. Mesaj attım. Yine dönmedi.tam bir ma.lmışım g.ötunde koşup durdum. Sonra ben de aramadım sormadım. o Zaman kıymetli oldum.
(300 puan) tarafından
Öyle olur zaten insanca davrandığında bulunmaz hint kumaşı olurlar ama üzgünüm herkes kendine değerlidir. Kimse için peşinden koşmamalıyız
0 oy
tarafından
Baya saçma trip atmış öyle insanla arkadaslik olmaz öyle herşeye olana olmayana alınıp küsülmez beni aramiyorsa arkadaşım ben ararım nasılsın diye kendi derdin neyse ney herkesin derdi var çünkü 
(300 puan) tarafından
Daha önceden de buna benzer bir sorun olmuştu yine iletişimi kesti sonra yine kendi geldi barıştı. Sıkıldım artık benimde kendime göre sorunum sıkıntım var
tarafından
Ben baya mesafeli olurdum arkadaş dediğin böyle çocuk gibi tribe girip kapıya çıkmamak açmamak ne baya gereksiz davranmış
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Sen üstüne düşeni yapmışsın buna benzer bisey benimde başıma geldi sonrasında kendi geldi ben kapımı açmadım çok kırılmıştım sal gitsin 
(300 puan) tarafından
Valla saldım gitti. Allah rahmet etsin ama daha fazla birşey yapamam
0 oy
(504 puan) tarafından
İyi niyetinle insanlara bir şey yaptığında sürekli yaptığında artık bunu senin görevin sanırlar. Ve yapmadığı da yadirgarlar. Sen sürekli arayıp sormuşsun o da bunu senin görevin sandı galiba ki bir ara sormayinxa darildi. Bırak ya sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın. İnsanları da fazla simartmamak lazim
(300 puan) tarafından
Aynen de öyle oldu canım. Ben insanlığımdan babasını sordum ama az önce de insan aranmaz sürekli kadın haklı diye bir mesaj okudum cidden nefret ettim artık insanlara mesafeli olmak hatta hiç iletişim kurmak dahi istemiyorum.
0 oy
(17,816 puan) tarafından
Daha ilk arıyorum açmıyor sonra da geri dönmüyor dediğin yerde bir daha aramamalıydın hep sen onla ilgilenemezsin ilgi muhabbet tek taraflı olmuyor maalesef. Müsait değilse o an sonra döner konuşmak istemiyorsa istediğinde arar ama belli ki yakın arkadaş değilmişsiniz ben olsam ziyarete bile gitmez görünce başın sağolsun der geçerdim 
(300 puan) tarafından
Ayyy gerçekten falza değer vermemek insan yerine koymamak lazım galiba. Yani ben olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum ama insan yerine koyup falza adım atmışım. Yazık
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Babasından önce kendi insanlığını gömmüş o. 

Boşver, için rahat en azından. 

İki gün sonra yüzyüze gelirseniz o bakamaz senin yüzüne. 
(300 puan) tarafından
Yaa belki hassas dönemdedir ama ne bileyim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insanlardık evimden çıkmazdı şimdi böyle yapması gerçekten şaşırttı beni ama umarım bir daha görüşmeyiz:))
(3,888 puan) tarafından
Çok koşmuşsun peşinden. Hala da arayıp konuşacağına adı gibi emin o şuan. Sıra sende, sen onu şaşırt. Umursama.
(300 puan) tarafından
Yaaa acıdım ama gerek yokmuş numarasını dahi silerim.
0 oy
tarafından
Üstüne düşeni yapmışsn canm nie zorluyosn ki üzüyosnki kendini boşver demekki konuşmak görüşmek istemiyo seninle 
(300 puan) tarafından
Benim için daha iyi olur canım zorlamıyorum ben hatta bu tür insandan uzaklaşmak isterim. Bildiğin nazımla oyna insanı iyilik yaptım borçlu çıktım iyi mi :))
0 oy
tarafından
Arayıp edip merak etmeniz güzel ama her gün değil. Araya 2 3 gün koysaydnz bari. Her gün aranır mı şaka mısınız. Kadın çok haklı bence. Şahsen ben olsam bende rahatsız olurdum kusura bakmayın. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Herkesin kendine göre işi gücü özel hayatı var . Her gün sizin gibi 2 tanesi daha arasa kadının gün bitti zaten. Onunda dinlenip düşünmeye ihtiyacı var . Ve bu kadar sık arıyorum ama  Acaba rahatsız ediyor muyum diye de bazen düşünmeli insan . Sonuçta babanın kızı değil. 
tarafından
Evet gayet ciddiyim malesef.. Anlaşılan arkadaşnzda böyle düşünüyor ki dile getiremediği şeyleri davranışları ile belli edip anlamanızı bekliyor. ama nafile. Oda memnundu böyle bir cevaba ihtimal vermedim diyosunuz ama  belli ki kadın bi yerden sonra gerçekten sıkılmış artık. İlla ağzıyla açık açık gelme etme aramamı mı desin. Bazı şeyleri de siz anlayın lütfen. Aranız iyidi diye bundan sonra da iyi olacak diye bişey yok.  belli ki kadın uzaklaşmak istiyor. Kapıya gidecek kadar , yada görüldü atılan mesaja  müsait olunca dön  diyecek kadar neyin ısrarı bu. Bi salın insanları
(300 puan) tarafından
Ayyyy gerçekten bu tür insanların varlığı beni iyice insanlıktan soğuttu. Ben herşeyi anlıyorum bu insan benim evimden çıkmayan kişiydi. Ama neyse size de birşey anlatmaya gerek yok. Allah Kalbinize göre insanlar çıkarsın yolunuza. İnsanlığın bitişi resmen bugünde bunu öğrendik...
tarafından
Canım farkındaysan ben sana bişey demiyorum her insan farklıdır diyorum. Bugün rahatsız olmaması yarın da rahatsız olmayacağı anlamına gelmez bunu anlatmaya çalışıyorum.en azından sende ona göre davranır kendini üzmezsin niye böyle yaptı diye
(300 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz her insan farklıdır tabi ki de. Ama sırf bu tür insanlar yüzünden de insanlıktan soğudum valla. İnsanlık ettik diye altında başka şeyler aramak bana çok insancıl gelmiyor. Ama maalasef devir o devir. O yüzden iyi niyetimizi insanlara değil de dilsiz canlılara yapmak gerekiyor sanırım.
(300 puan) tarafından
Ayşenur sen dün demiştin ya belki rahatsız oldu çok aramadan diye. Komşum aslında onu aramadığım üstüne bir de babasını görmeye yoğun bakıma gitmediğim için böyle yapıyormuş. :)) çok afedersin ama bu ben m.alımı tanıyorum. O ilgi ve nazkolik birisi az geldi sanırım aramalarım mesajlarım kız bir de üstüne diğer komşuma bir kere aradı bir kere bile birlikte gidelim hastahaneye demedi demiş. :))
0 oy
(1,648 puan) tarafından
İnsanlara aynı iyiliği düzenli olarak yapınca, bir süre sonra onu senin görevin sanıyorlar, muazzam bir nankölük çeşidi,  ,her gün aradığın için tabiri caizse g*tü kalmış çok pardon ama seninde bir gururun var yeter arama hatta şu saatten sonra asıl tavır yapması gereken kişi sensin canım !!
(300 puan) tarafından
Yaa ben insanlığımdan aradım suç etmişim ama yazık günah valla. Numarasını silmeyi bile düşünüyorum
0 oy
tarafından
Aynısını benim arkadaşıma da arkadaşı yapmıştı. Halası vefat etmişti. Kız durum yapmış. Arkadaşım da sürekli aramış sormuş ama durumu görünce hemen aramamis. Kızın amacı da bu kızın burnunu surtsun istiyormuş. Bazıları maalesef böyle. Sen kircak bişey yapmadığına eminsen sal gitsin bazıları nazlı oluyor. Burnun surtmedigini görürse geri adım atacaktır yüksek ihtimalle. Geri adım atmasa da yapcak bişey yok kendi tercihi
(300 puan) tarafından
Ayy keşke geri adım atmasa yaa valla ki seni n nazıyla uğraşacak durumda değilim. Ben insanlık ettim ama kimsenin nazını niyazını felan çekemem. Hatta numarasını silmeyi bile düşünüyorum.
tarafından
Ben de hiç uğraşamam öyle insanlarla

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 693 göst.
0 oy
23 cevap 919 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 377 göst.
0 oy
11 cevap 526 göst.