0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (1,837 puan) tarafından
Geçenlerde post açmıştım bekar kızlar geldi karşıma diye. Kaç gündür gelip giden yoktu bugün de baktım ışık yanıyor seslendim yemek vereyim yemediysen diye. Evde doğalgaz su hiç bişey yok dedi. Kaç gündür susuz ısıtmasız kalıyormuş evde. İzin alıp evi gezdim mutfağında ocağı bile yok. Öyle üzüldüm ki. Camlarında perde yerde halı hiç bişey yok. Bir buzdolabi c.makinasi yatağı dolabı küçükde bir l koltuk ev bomboş. Ağlayacaktim nerdeyse. Ne kadar şükürsüz olduğum geldi aklıma. 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçen açtığın postu okumuştum. boşver uzak dur diyenler çok olmuştu malesef. Sen en iyisini yaptın tebrik ederim seni.
(1,837 puan) tarafından
Onun yerinde bende olabilirdim hayat şartları zor canım. İnsanların içi kötü elimden geleni yapıyorum ben.
tarafından
aynen öyle. dün samimi olma diyenler bugün Allah yardımcısı olsun derler. illa acınacak durumda olmalarını bekliyorlar insanların. başka türlü kimseye faydaları dokunmuyor ne yazık ki...
(1,837 puan) tarafından
Çok doğru dedin. Vallahi gördüğümden beri eşimle ne yapabiliriz diye düşünüyoruz.
tarafından
bildiğiniz yardım kuruluşları varsa orada en azından kızı oralara yönlendirebilirsiniz. Ne güzel hala sizin gibi insanlar var.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Okumaya mi gelmislerdi çalismaya mi hatirliyorum bi onceki postunu. Gitme diyenler falan olmustu ama sen iyi yapmissin gidip allah yardimcilari olsun
(1,837 puan) tarafından
Çalışıyor canım ama aldığı para ucu ucuna yeter. Yaz olsa biraz daha artırır parayı ama kışın çok zor
0 oy
tarafından
Çalışmaya geldi demiştin dimi canım inşallah hayırlısıyla eksikliklerini giderir hayat gerçekten çok zor bir şeylerden feragat etmeden bazı şeyler olmuyor malesef
(1,837 puan) tarafından
4 bin maaşın 2,5 kira veriliyor zaten ısıtma elektirik dışardan yemek kalan parayla anca karşılanır eksiklerini tamamlayacağını düşünemedim açıkçası. Rabbim yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Çok zor şu zamanda. Allah yardımcısı olsun. Yakın olduğun komşular varsa ve en önemlisi imkanınız bişeyler yapabilirsiniz belki. 
(1,837 puan) tarafından
Elimden geldiğince yardim ediyorum gerçekten çok zor durumu ya
0 oy
tarafından
Geçen okumuştum postunu Allah razı olsun senden elinden geldiğince yardımcı ol yine sen 
(1,837 puan) tarafından
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah eksiklerini tamamlariz el birliğiyle
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun Allah senden de razı olsun gidip durumuna bakmışsın bir kap yemek bile ne iyi gelmiştir
(1,837 puan) tarafından
Öyle. Ne kadar dışarıdan yerse yesin. İnsan ev yemeğini özlüyor. Çalışırken ev yemeğine hasret kalırdım o yüzden anlıyorum onu
(1,663 puan) tarafından
Dışarı o kadar pahalı ki artık çalıştığını dışarı verir makarna bile öğrenci yemeği olmaktan çıktı
(1,837 puan) tarafından
Evinde Ocak yok ki makarna yapsın. Allah'ım bir kapı açsın yakın zamanda ya gerçekten çok üzüldüm
0 oy
(129,188 puan) tarafından
allah yardimcisi olsun
(1,837 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

Ay cok uzuldum ogrencı mı calısıyor demıssın ama aılesı vs yok mu tek olmak mucadele etmek cıdden zor bu zamanda Allah yardımcısı olsun senın verecegın bır tabak yemek bıle cok buyuk bırşey onun ıcın suan arada yokla canım durumun varsa elını uzerınden cekme ınsallah Rabbım de ıyılıgını karsılıksız bırakmaz birini bin eder :)

(1,837 puan) tarafından
Çalışıyor canım ailesiyle görüşmüyormuş. Tek yaşıyor ama çok üzüldüm ya. İnşallah elimden geleni yapacağım. Az çok bir faydamız dokunur
tarafından
ınsallah canım Allah senden razı olsun gıtme etme samımı olma bekar vs dıyenlere bakma tamam ınsanlara guven olmaz bu zamanda ama ınsanlıkta ölmemeli ya mesafeyi ayarlayarak ıyılık yapmayacaksak ınsanız demeyelım zaten
(1,837 puan) tarafından
Ben elimden geleni yaparım. Bir zarar görürsem de görüşmem artık o da karşımdaki kişinin insanlığına kalmış
tarafından
Aynı kafadayım canım helal olsun sana :)
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Offf işi çok zor yaa 
(1,837 puan) tarafından
Gerçekten çok zor
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Tüp alsınlar dışardan yemezler canım arada sende bi kap bişeler koyarsın komşularada söyle halı vs verirler 
(1,837 puan) tarafından
Komşular ellerinden gelse kızın elinde olanı da alır. Allah kimseyi bizim apartmana düşürmesin
0 oy
(19,469 puan) tarafından
Çalıştığı için tüm ihtiyaçlarını alır zamanla. Ama senin ona yapacağın en büyük iyilik yemek vermek olur. Yemek masrafı çok çünkü. Hergun dışarıdan yemek baya masraflı olur 
(1,837 puan) tarafından
Zor canım. 4 bin maaşın 2,5ugu kira kalan 1.5 da yemek ve faturalara anca yeter. İşi gerçekten çok zor. İnşallah toparlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 606 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 694 göst.
0 oy
14 cevap 551 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 961 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,296 puan) tarafından soruldu