0 oy
519 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,648 puan) tarafından
Hanımlar sağolsun benim koca hediye Karaca'nın Airfryerini hediye almış, kullananlar memnun musunuz, elektrik faturasına yansıması nasıl oldu?

11 Cevaplar

0 oy
(123 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bir senedir kullanıyorum öyle fark edilecek bir yansıması yok koca fırını çalıstırmaktansa airfrey çok pratik sadece patetes kızartmasında başarılı bulmadım kızartma tadı lezzeti gelmiyor ama onun dısında tavuk but kanat müthiş oluyor,patatesi soslayıncada aynı fırında gibi güzel pişiriyor hele köfte pişirmek çok pratik yag sıcradı ocak battı derdi yok,buzlu poğaça ekmek çok güzel ısıtıyor, patatesli omlet yapıyorum, kaşarlı mantar, kullanmayıp gereksiz diye yorum yapanlara gülüyorum gerçekten
(1,648 puan) tarafından
İçimi rahatlattin çok sağol canım:))
(123 puan) tarafından
Ne demek güle güle kullan :)
-Reklam-
0 oy
(13,568 puan) tarafından

İşleri kolaylaştırırken beynimizi-cebimizi zorluyor bunlar :D

(Bende yok canım ama az yakmaz diye düşünüyorumm)

(1,648 puan) tarafından
Sormadan almış işte ikiz bebeklerim var , işini kolaylaştırır diye aldım diyor malum faturalar ortada aklıma takıldı sorayım dedim
(13,568 puan) tarafından
Anladım canım Allah kolaylık versin ne güzel düşünmüş esin
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Bizim komşuya da eşi hediye almış.cok yakıyor ama rahatlığı müthiş dedi.ev Ocak batmadan kızartma yapmak çok güzel diyodu:)
(14,128 puan) tarafından
Kumtel kullaniyorum faturamda oyle bir degisiklik olmadi gayet pratik ve lezzetli oluyo gercekten cok is kolaylastirici emin ol sen iki bebeyle cok cok rahst edersin
(1,648 puan) tarafından
Ayyy çok sevinirim benimde öyle olursa:))
(14,128 puan) tarafından
Kullanmaya basla yaz eline ayagin olacak iki bebeyle cok rahatlik ben aylarca dusundum alsammi diye arkadas sag olsun ikna etti iyiki de etmis diyorum bizim evde tavuk patates cok gider benim icin cok rahatlik oldu
(1,648 puan) tarafından
Bizde de çok fazla tüketilir hele bir de çocuklar oldu ki en çok sevdigi  seyler patates kızartması oluyor en azından gönül rahatlığıyla ile az yağda yapar veririm doğru söylüyorsun :))
(14,128 puan) tarafından
Aynen oyle kesinlikle kurtarici
0 oy
(850 puan) tarafından
Cok bir fark yok canim 20 30 lira anca etki etti cok vok rakat cocuklara hemen sipsak herseyi yapiyorum kofte patates tavuk 
(1,648 puan) tarafından
Gerçekten mi e süper ozaman;))
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Benimki de karaca çok yansımadı ama ben öyle aman aman kullanmıyorum sabahları patates kızarim, nazende akşama tavuk,mantar vs 
(1,648 puan) tarafından
Güle güle kullanın:) haftada kaç gün kullanıyorsunuz mesela ?
(1,321 puan) tarafından
Canım net bı cevap veremicem çünkü Ocak ayında geldi sonra ben 1 buçuk ay kadar evde değildim. Eve gelince de ramazan başladı bu ay çok kullanmadım. Bı ilk geldiğinde 2 hafta sürekli kullandım faturayı çok etkilemedi. Çünkü ben fırında da yemek yapan biriyim birbirini dengeledi sanırım
0 oy
tarafından
İlk aldığımda hevesten sürekli kullandım göze çarpacak asla bir yansıma olmadı
(1,648 puan) tarafından
Normal de  çözemediğimiz bir şekilde çok yüksek gelen faturalarimiz var zaten inşallah bizde de aynısı olur
tarafından
Bana hep 500 TL geliyodu ben hiç bir fark görmedim.
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Az yakıyor bende plihps memnunum 
(1,648 puan) tarafından
Güle güle kullanın bizdede aynısı olur inşallah:)
0 oy
(9,239 puan) tarafından
251 gelmişti gecen ay bu ay 222 calıştırdıgım halde ama bu ay hergün süpürmedim evi elektrik süpürge daha cok yakıyor
(1,648 puan) tarafından
Evet onu bende duydum elektrik süpürgesi ve çaycı çok yakıyormus
0 oy
tarafından
Fatura olayını bilmiyorum bende yeni aldım konteyner evde kolaylık olsun kızartma işi vs ama kullananların bir kısmı çok memnun bir kusmi pismiyor vs diyor aklım karıştı benimde deneme imkanimda olmadı 
(1,648 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım tez zamanda feraha çıkın inşallah, bende sadece patates kızartmasıni denedim çok beğendim
tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah umarım bende memnun kalırım
0 oy
(14,619 puan) tarafından
Annem de Philips var sürekli kullanır sordum gark etmedi dedi fırında çok kullanır annem 
(1,648 puan) tarafından
Çok iyiymis sevindim valla:))
0 oy
(874 puan) tarafından
Bende Karaca'nın kullanıyorum. Meyve kurutma bölümde 7 saat aralıksız çalıştı. Ve sürekli kullanıyorum Faturama hiç etki etmedi 
(1,648 puan) tarafından
7 saat aralıksız çalıştı ve fark etmedi süper valla:))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 550 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 936 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,102 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,883 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...