0 oy
48 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Herkese selam bebegım 4 aylık oldu bundan 3 hafta once dısarı cıktım yurudum terledım ustune regly oldum once ayagım topallamaya basladı daha sonra agrılarım vucutumun her yerınde basladı ozellıkle sırt agrılarım ayagım gectı sırt agrılarım basladı yuruyunce acılıyorum ama yataktan kalkmak koltuktan kalkmak zulum benım ıcın agrı kesıcı ıcıyorum konusurkwn gulerken bıle sırtlarım bosluklarım agrıyor dogumdan sonra boyle bısey yasayan varmı gecıyormu fıtık yok fısyoterapıst gıttım artık pskolojık oldugunu dusunmeye basladım bebegımı emsırıyorum ama mamada verıyorum o yuzden agrı kesıcı kullanıyorum doktor kontrolunde tabi kas kevsetıcı alamıyorum belkı alsam sımdıye gecerdı gercekten boyle bır durum yasayan varsa benı aydınlatsın ıyıce pskolojım bozuldu

1 cevap

0 oy
(31 puan) tarafından
Ben yaşadım. Yataktan kalkınca sanki bacaklarım tutmuyor gibi olurdu. Penguen gibi yürürdüm hem de ağrırdı. Sonra bir anda geçti. Sırtım başladı sonra oda geçti ama ara ara oluyor tabi. 
(15 puan) tarafından
Insallah gecer ya cok bunaldım ne kadar surcek daha bu boyle anlamıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilay (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 10,025 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Demet1 (30 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,243 cevap

44,926 kullanıcı

Kategoriler

...