eşim gerçekten beni bunaltıyor. Sabah sabah da yani sinir oldum. Normalde anlayışlı biri ama bazen kafasını alıp duvara vurmak istiyorum. Ya dün gece kızım uyumadı hatta buraya da post attım. Saat 1 e geliyor kızım hâlâ bağırıyor. Beşikten aldım yatağa oturttum o zaman da " Allahım bana sabır ver" dedim. Eşim de uyuyor tabi orada iki saattir. Kalktı bağırıyor ne biçim tepki veriyorsun da neye sinirleniyorsun
İlla uyumak zorunda mı diye dedim ne alaka sanki dövdüm çocuğu. Uyumak zorunda diye Bi şey de demedim sadece o kadar çok yoruldum ve uykum geldi ki sabrım kalmadı. Dedim. Bütün millet öyle Bi sen mi çocuk bakıyorsun dedi bana. Bi tane geçirmemek için zor tuttum kendimi. Beni ne bilgilendiriyor millet yani sürekli bunu diyor Bi olay olsa Bi sen öyle değilsin diye. Bağırma komşular duyucak diyorum ha.yvan gibi bağırıyor. Neyse döndü yattı ben de çocuğu uyuttum yarım saatten fazla oldu işte. Üstünden yorganı almıştım ne onu çekmiş üstüne ne sahura kalkmış. Oh dedim içimden. Sabah da Bi şey demeden çekti gitti. Normalde öperdi falan. Allah aşkına ben mi abartıyorum ya. Beni robot olarak görüyor sanırım..