0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında.oglum.var.burnunu çok karıştıriyor dibine kadar sokuyor parmaklarını tek taraftan kan geldi baya karıştırdığı icinmi ovaliyor bide sürekli burnundaki küfler kuruyor ne yapacağımı şaşırdım artık yapma desemde yapıyor hastaneye mi.gotursem.ne.yapsam..basina.gelen var mı

4 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Benim yeğenimin öyle bir sorunu vardı doktora gittiler burnundan sünger parçası çıkmış uyurkende sesli uyuyordu istersen kontrol edin mutlaka doktora götürün 
(92 puan) tarafından
Oğlumun burnu kırılmıştı.bide.canim.surekli.sümkürük duruyor ovaliyor parmaklarıni çok sokuyor gotururum.ben gene bı baksınlar ya endiseleniyorum
(1,795 puan) tarafından
Rabbim korktuğuna uğratmasın canım endişelenme
(92 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kılcal damarlara Zarar verdiği için kanar canım 
(92 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor ama ben çok kafama takıyorum oğlum burnunu deli gibi kasıyor
(7,459 puan) tarafından
Ondan kaynaklanıyor canım
0 oy
(1,136 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Burnunu çok kurcaladigi icin kaniyordur benim kizim da yapiyordu cok kurcaliyordu ve hirpaliyordu burnunu doktora götürdüm Nazalnem diye bir burun damlası verdi onunla burnunu nemlendirdim eğer tekrar ederse kbb doktoruna  götürün kalemle kanayan yeri yakar dedi ama gerek kalmadı
(92 puan) tarafından
İyi mi geldi canım bende mi alsam.acaba.asiri.kurcaliyor ne yapacam şaşırdım artık kuruyor bide burnu sümkürüyor aciyor anne diyor
(1,136 puan) tarafından
Evet o damla çok iyi yağlı bir şey zaten kuru kısımları da yumuşatır
(92 puan) tarafından
Eczane satiyormu acaba canm
(1,136 puan) tarafından
Evet canım eczaneden alabilirsin ismi Nazalnem buarada simdi tekrar kontrol ettim
0 oy
(150 puan) tarafından
Pişik kremiyle nemlendir canım elini burnuna götürünce başka biseye cevir ilgisini ben doktora götürdüm kızımı bu şikayet üzerine nemlendir dedi bephantol onunla geçti 
(92 puan) tarafından
Kaniyormuydu peki canım nemlendirince.bisey yok ama kuruyor mukozası bakıyorum çünkü
(150 puan) tarafından
Kuruyordu kuzum ya çok kötü oluyodu ama benim kızım yapmıyordu ben temizlerken yapyodum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 85 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu

407,324 soru

12,226,710 cevap

36,831 kullanıcı

...