0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (2,856 puan) tarafından
Konu: 2 ay önce babamın borcu vardı eşime söyledi bana kredi çekelim taksitle borcumu vereyim. Öderim sana neyse eşim kabul etmedi reddetti. Abime çekmedim hiç kimseye çekmem kredi işine bulasmam ben neyse babam haliyle kırıldı... İlk isyerim ilk evim diye başvuru yapıldı. Bizde eşimle eve başvuru yaptık ikimizede çıkmadı. Eşim ilkisyerime başvurdu dükkan cikti. Snra eşimde bana dedi ki eğer odeyemezsem halamın oğlunu ortak edecem ben de sinirlendim yok falan dedim. Snra babamda dedi ki oğlum odeyemezsen ortak olalım beraber ödeyelim haliyle yine bizim baskasina gitmeyecek en fazla 1 hisse kız kardeşime gider 2 bana gelir neyse eşim bundan kırılmış ki bana ortaklık teklifi yapıyorlar..ben beklerdim ki desinler oğlum odeyemezsen yardım ederim. Burda kim haklı.

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baban haklı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 tarafta haksız çok net
0 oy
(1,625 puan) tarafından
İkisi birbirinden üstün valla
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Baban demek zorunda degil ki odeyemezsen yardim ederim diye. Adam sonucta yardiminj ortak olarak yapicak. Hem de kendi karli cikacak..kim olsa baban gibi dusunur
(2,856 puan) tarafından
Dimi yani babamın demesi de doğru benim riskini niye bı başkası yesin ki yine babamdan da bana kalacak
(1,769 puan) tarafından
Illaki
0 oy
tarafından
Babanın maddi durumuna bağlı ama kredi ıhtıyacı olduğuna göre pekte mükemmel sayılmaz durumu o yüzden baban haklı bence

Eşinde zamanında ona destek cıkmamış
(2,856 puan) tarafından
Maddi durumu çok şükür kendilerini idare edebiliyorlar annem babam kızkardeşim var kardeşim nişanlı onn çeyiz borçlarını oduyo eşimde evet destek olmadı.. olsaydı babam eşimi darlatmazdi gününe gün oderdi yani
tarafından
Ne olursa olsun benim babam haklı derim ben :⁠-⁠D
(2,856 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Tabiki baban haklı eşin aile  görmüş mü ki babanı böyle bir teklif beklemiş baban borç istememiş bedava para istememiş ben ay ay veririm sen ödersin demiş eşin reddetmiş babanın ikinci teklifi yapması bile seni düşündüğünden yoksa çoğu ilk olaydan sonra onu bile yapmaz 
(2,856 puan) tarafından
Evet.....
0 oy
(828 puan) tarafından
Baba haklı eşiniz çok fazla haksız hatta bencil 
(2,856 puan) tarafından
Biraz var canim
0 oy
tarafından
Tabiki baban haklı tamam kredi çekmek zorunda değil eşinde o bir ayrı konuda baban neden destek olsun bı kardesin daha var ortak girersiniz hak geçirmemiş olur arada 
(2,856 puan) tarafından
Kim olsa ortaklık ister kendi ailesi bile der ortak olalım
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Pek bişey anlamadım ama eşin de bencil mi ne
(2,856 puan) tarafından
Birazcık var
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Kredi işine bulaşmamakta kendi tercihi babam için filan bende bulasmam bulasilmasina müsade etmem faiz konusunda hassas olduğum için.

Ama eşinle baban alışveriş yapmasin bence çünkü anlaşamazlar ortak olalım diyebilir babanda haklı kendince eşinde büyüğünden destek beklemiş olabilir oda kısmen hakli
(2,856 puan) tarafından
Ama baam tek maaş kuzum yardım edemez tabii ki ortaklık diyecek kendi ailesi iki maaş ama hiç bı yardımlarını görmedim
0 oy
(914 puan) tarafından
Senin eşinde babam sıkışmış yardım edeyim dememiş ona mı kirilmis senin eşin babani el görmüş ee hakiyle babanda para verecek tâbi ortak olmak ister
(2,856 puan) tarafından
Tabii ki kim olsa ortak olmak ister kendi babası bile der para ödemeyin ortak olayim
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Baban çok haklı eşin de çok bencil
(2,856 puan) tarafından
Biraz var. Canim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 574 göst.
0 oy
9 cevap 383 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 929 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,461 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...