0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayramdan sonra kesmeyi düşünüyorum kızım gunduzleri fazla emmez sadece uyuyacagi zaman emmerek uyur dün gece emzirmeden uyutmaya calistim bir türlü uyumadı saat 23de uyuyan kızım Tekrar emzirerk saat 2 de uyudu nasıl uyutabilirum siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz

1 cevap

0 oy
(279 puan) tarafından
Biz gunduzleri de yapisik geziyoruz. Benim oglum emerek uyuma disinda sadece arabayla gezerken uyuyor. Onu da babasi cok istemiyor aliskanlik olacak diye. Kendi arabasinda deneyecegim bir de. Oyle boyle alisacaklar
tarafından
Sizinki ne kadarlık
(279 puan) tarafından
18 aylik sizin kac aylik
tarafından
Bizimkide 18 bitti 19dayiz peki siz nasıl kesmeyi düşünüyorsun gittikçe daha çok alisiyorlar ben o yüzden kesmek istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum ilk bebegim
(279 puan) tarafından
Azaltamiyorum bile. Bir de gurbetteyim. Tek basima nasil olacak bilmiyorum. Sabir tasi salca surdum. Islak mendil buldu geldi sildi yine emdi. Bilinclendikce daha da zor oldu.
(279 puan) tarafından
Inat ettim bugun emzirmedim. Disari cikardim, robot supurge cok ilgisini cekiyor onunla falan oyaladim. Yine de agzina bir sey surmedi. Aglaya aglaya kucagimda uyudu. Yemiyor benim oglum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy