0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Kızlar ya bebeğim durmak bilmez yeni ev taşıdım yorgunum hiç bir şeye takkatim yok kocam gitmiş beşyuz e kitap almış ve aynilari evde var neymiş atanacakmissin bana evde hiç yardım etmez ben zor tuvalet e gidiyorum nasıl calisiyim neymiş herkes aranıyor sen m.al misin atanamayacaksin diyo mesele sanki sadece kitap almak gibi bakıyor halbuki ne vaktim var ne takatim

10 Cevaplar

+1 oy
(8,403 puan) tarafından
Eşin senin iyiliğini istiyor. Ama konuşma tarzı çok kötü. Çalışıp ayaklarının üstünde durmak güzel bişey değilmi? Ama işte çocuğun ufaksa zaten şuan ders felan calisamazsin.
(179 puan) tarafından
Gözüm kaliyo diyelim ona desem alır almaz demiyorum ama başına kakmasin diye istemiyorum
(14,139 puan) tarafından
Vallahi ona ben karar veririm tabiki atanmak cokguzel ama esim bana boyle baski yapamaz
(179 puan) tarafından
Valla yapıyo destek olacağına baskıyla yapmak istiyor bende baskıya gelemiyorum
(14,139 puan) tarafından
Akli basinda olan kimse baskidan hoslanmaz akli bssinda olan biri de bu sekilde baski kurmaz yani aklini kullanabilirsin
(179 puan) tarafından
Evet canım bir insan zaten kendisi için ne iyiyise onu ister
-Reklam-
0 oy
tarafından
M. Al misin derken agzına s.icarim onu diyenin
(179 puan) tarafından
Ya başkası atamıyor ben suçlusu oluyorum
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Seni düşündüğü icinmi yoksa çalışıp ona katkı sağlarsın diyemi bu dayatma ?
(179 puan) tarafından
Beni düşünüyormus ama diyorum kitap almakla olmuyo zaman yartaman gerek bana diyo sen karisin yap iste
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Eşin para merakindan yapiyo anladigim kadarıyla bir hafta evde hicbisrye dokunma yemek yapma bulaşık yikama çamaşır yikama ders çalışıyorum sen atan dedin ya de anlasin
(179 puan) tarafından
Valla gider beni herkese rezil eder bir ara sofrayi o kuruyordu geçen komşumla eşi geldi öyle bir anlattı ki bir daha tövbe ettim ona yaptirmaya
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Az yesin de.kendine bı uşak tutsun sen de çalış. Madem çocuğa bakmaz evin işine karışmaz. Sen karısın yapacaksın der. Tutacak bı yardımcı sen de çalışacaksın. Atanmak öyle iki arada bir derede çalışmayla olacak bı şey degil
(179 puan) tarafından
Valla anlatıyorum anlamiyo bana diyo o zaman deme çalışacam sanki ev işinde ne var
(20,207 puan) tarafından
Dostum ama sen ne yap et atanmaya bak. En iyisi kendi parani kazanmak her zaman. Şimdi mümkün olmasa bile bir iki sene sonra calis
(179 puan) tarafından
Calisicam canım dua et bana ayrıca maşallah ne güzel bir konuşma yazın var yanımda gibi hissettim
(20,207 puan) tarafından
Şekerim ben içten bı insanimdir ahdgshdhdh sağolasın Allah razı olsun ☺️ çalışınca başarırsın Allah'ın izniyle mesleğin ne
(179 puan) tarafından
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Zormu gelmiş beyefendiye karısına bakmak şimdiki erkekler hep çalışan kadın istiyor zor geliyor tek başına ev geçindirmek.
(179 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(1,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öncelikle sen iste bak bende atanmak istiyorum iki bebeğim var  birisi 16 diğeri 5 aylık eşinin üslubu yanlış ama biz boşuna okumadık boşuna emek vermedim biliyorum bu devirde atanmak çok zor ama olur yeter ki sen iste emek ver mesleginiz ne 
(179 puan) tarafından
Canım ben kamu mezunuyum
(1,052 puan) tarafından
Başka alanlara bakabilirsiniz adalet bakanlığı 21 bin kişi alacakmış ben oraya bile girmeyi düşünüyorum
(179 puan) tarafından
Bakayım canim
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla kocanin derdi para değil 

Onun derdi seninle övünmek karım bu işi yapıyor demek 

Üslubu çirkin.

Ama sana tavsiyem ne olacağı bu hayatta belli olmaz. Çalış. Ayaklarının üzerinde dur. Kendini hazır hissettiğinde başla.

Nedir branşınız?
(179 puan) tarafından
Ev canım mesele para değil kamu canım kızım iki yaşında o çok yoruyo beni
0 oy
(829 puan) tarafından
Keşke benim eşim de söylese bana destek çıksa böyle 
(179 puan) tarafından
Canım destek çıkmıyo işte benim zaten kitabım var sadece zamana ihtiyaçim var ben anemi hastasıyım çabuk yoruluyorum ev işi çocuk derken bı bakmışım tukenmisim
(829 puan) tarafından
Canım ben evlenirken eşimle anlaştım bak okudum emek verdim senle evlenince sınavlarım olacak kazanırsam ya da kendime uygun bir iş bulursam çalışırım dedim  o da kabul etti ailesi de evlendim iş değişti sınava girmeme izin vermedi sorun çıkardı altlı üstlü otururdum kaynnamlarla gelen giden olurdu sonra bebek doğdu herşeyi öyle kaldı
(179 puan) tarafından
Benjm de aynı he dedi şimdi desem çocuğu biraz bak hemen der iki üç cocuklu anneler nasıl bakiyo
0 oy
tarafından
Madem çalışmanı istiyor o zaman çocuklara bakıcı tutsun sende deli gibi çalış atan
(179 puan) tarafından
Aynen onu söyleyince bu bebekli olanlar nasıl atandı diyo
tarafından
Hepsi önceden çalışıp atananlar isterse sorsun yada kocaları bakıyor kendi çalışıyor
(179 puan) tarafından
Benim eşim hazır cevap

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 293 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 620 göst.
28 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebiss (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 703 göst.
9 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 349 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,981 cevap

43,619 kullanıcı

Kategoriler

...