0 oy
932 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (61 puan) tarafından
6.kez kimyasal gebelik geçirdim. Genetik test yaptık hic bisey yok tertemiz. Benim kan pihtilasmasina meylim varmış doktor ecopirin verdi hap, o kadar ya. Benim nasibimde mi yok anlamadım ki. Görümcem her sene doğuruyor, eltim geldi geçen gün o hamile, ablamın kucağında 6 aylık kızı var bir de karnında 3 aylık var. Ya bahçedeki köpeğimiz bile doğurdu, guvercinlerimizin yumurtası var bir haftaya kadar yavruları çıkacak, komşunun kedisi bile doğurdu ya. Yemin ederim kendimi hiç bu kadar çaresiz ve yetersiz hissetmedim. Eşim uzulmuyo bile adam o kadar alıştı ki "olsun napalım sen varsın çocuk gibi işte" diyo adam ya o kadar çok çocuk istediği halde. Yüzüm gözüm şişti artık ağlamaktan ya. Her gün çocukların içindeyim milletin çocuğunu kendi evladım gibi korudum kolladim sevdim eğittim. Okulda her gün bi sürü çocukla ilgileniyorum eve geliyorum kendi evladım yok. Çocuklar daha çok küçük bazen öğretmenim demeyi unutup anne diye sesleniyo. Ben böyle böyle yaslanacam herhalde ya. Benim yavrum olmayacak galiba hep başkalarının evladını kendi yavrum gibi görüp öyle seveceğim sanırım. Çok yoruldum ya çok yetersiz hissediyorum artık kendimi

31 Cevaplar

+1 oy
(7,455 puan) tarafından
Sakın sakın öyle düşünme isyan etme duanı eksik etme birde başka doktorlara git hap dışında iğne vs vermedi mi ? Allah'ım kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah ❤️
(7,455 puan) tarafından
Başka doktora da git canım hiç zoruna gitmesin bak sana bişey diyim mi bebek planlı olmuyor geleceği zamanı biliyor sen hazırım artık de ve akışına bırak öyle bir sürpriz yaparki anne ben buradayım der en beklemediğin anda :)
(61 puan) tarafından
Ay inşallah ya inşallah sabahlara kadar dua ediyorum olsun diye
(7,455 puan) tarafından
Stres yapma odaklanma bu da çok etkiler ben stres yapmadım beş yıl gezdik tozduk çalıştık sonra tamam zamanıdır dedik ama stres yapmadık şimdi 21 aylık ve 3 aylık iki oğlum var demem o ki stres yapma bak olucak görürsün ne insanlar gördük imkansız demişlerde kendiliğinden olmuş senin mi olmayacak umudunu kaybetme duanı et ve stres yapma :)
(61 puan) tarafından
Ne güzel konuştun ya Allah razı olsun duanı eksik etme nolur ya
(7,455 puan) tarafından
Olanları söyledim sana sadece emin ol Allah'ım kucağını boş bırakmasın inşallah ederim tabiki canım benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(14,148 puan) tarafından
Ahhh ...oyle deme elbet zor ama var bir hayirli zaman en basta stres inanki cok etkili kafanda bunun olmasi surekli dusunmek stres bas dusman ..Rabbimin vardir bildigi hayirli vakitte hayirlisiyla kolaylikla kucagini doldursun insallah
(61 puan) tarafından
Amin inşallah da valla çok zoruma gidiyor artık. Ben kadın degilmiyim acaba diyorum en son kendi kendime ya. Bi de varya körün taşı gibi bunu 6. Kez yaşadım ya sonucu öğrendim yine kimyasal, çıktım eve geliyorum kafamı çeviriyorum hamile kadın başka yere çeviriyorum bebekli adam, apartmana giriyorum ağlayan bebek sesi. Bütün evren komplo kurmuş gibi valla çok canım sıkıldı ya
(14,148 puan) tarafından
Cok normal boyle dusunmenn uzulmen evet ama isyan etme boyle de deme kendine bu seni uzmekten strese sokmaktan bir sey yapmaz sakince kal soyle sakinles duani et isyan etme Rabbimden her sey geciktiriyorsa guzellestiriyordur sen hep guzel dusun herkesin imtihani farkli oyle dusun sabir sabir dua anahtari bu
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Kaynanama da ecopirin verdiler kalp hastası kanı pihtilasiyor diye. Damar tıkanıklığı var
0 oy
(396 puan) tarafından
Niye böyle düşünüyorsun bak kanından canından olmayanlar bile sana anne diyomuş anne olupta bu duyguyu yaşatamayan çok insan var duanı eksik etme eminim bir gün buraya bende anne oluyorum diye sevincini paylaşacaksın ama stres yapma lütfen 
(61 puan) tarafından
Aynen öyle kanimdan olmayan cocuklarim boş bulunup anne diye sesleniyorlar :( kendimi onların annesi gibi hissediyorum artık. Velilerim hep "çocuklar sizi çok seviyor hocam sizin evladınız çok şanslı" diyorlar ben de benim evladım sizin çocuklarınız diyorum artık ne deyim. Allah bana ne zaman verecek acaba ya
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Neden yetersiz olasın ki . Rabbim öyle veriyor . Biz aracı iletici ,taşıyıcı ,emanetciyiz. Olması kadar ,olmaması da normal . Sağlıklı gebelik olması gibi ,sağlıksız gebelikte oluyor buda normal . Neden yani illa hata yüklemeyi kendimize yapiyoruz ki .. 

Biz insanlar bir türlü kabul edemiyoruz . 

Tükenmez kalemin tükenir olduğunu kabul etmeyip hohlamak gibi 

Bakkalda unun bitti dediğinde . Hiç mi yok demek gibi 

Daha daha sıralanabilir. 

Yurt dışında . Yada bilinçli insanlarda ve ailelerde şu var . Olmuyorsa yol buluruz gene olmuyorsa bu bizim kaderimiz . Diyorlar . Biz kadere inanıyoruz ama kabullanmiyoruz .
(61 puan) tarafından
O kadar çok yol denedim ki o kadar çok doktora gittim ki yol yol şehir şehir evlat aradım inan ki. Sabahlara kadar dualar ediyorum. O kadar çok çocuk yetiştirip kendin anne olamayınca çok zor oluyor inan
(7,108 puan) tarafından
Anlayabiliyorum 2 sene onun psikolojisini yaşadım . Kısır damgası yedim . Sonra aklım başıma geldi . Rabbim böyle yapmış dedim herkese hadi bir sacini yaratin . Senin çocuğun olmuyor diyene kadar . Rabbim vermiyor demek zor geliyor demi dedim . Herkes sustu . Ne yaparsak kendimize yapiyoruz
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Sakın böyle düşünme 12 sene çocuk hasreti çektim 3 düşük 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi 1 oğlum 1 kızım oldu çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum zamanı var demekki inşallah en kısa zamanda rabbim sanada tattirir annelik duygusunu 
(61 puan) tarafından
İnşallah arkadaşım ya nolur dua et bana
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Sakın öyle düşünme canım. 6 kez kimyasal gebelik geçirmiş olman çocuk sahibi olamayacağın anlamına gelmez. Çok fazla kafaya takıp stres olduğundan da olmuyor olabilir. Bunun birçok örneği var senelerce uğraşıp uğraşıp en sonunda tamam durumu kabullenelim dedikleri anda gebelik haberi alan o kadar çok tanıdığım var ki. Allahdan ümit kesilmez demekki vakti zamanı var. Bak benim annemin 8 sene çocuğu olmamiş hiç hamile bile kalmamış. Onca tedavi ilaç yine de olmamış en son bi doktor paranızı harcamayın artık mümkün değil olması demiş. Ve biz 3 kardeşiz peşi peşine doğum yapmış annem. 13 senelik evli arkadaşım var senelerdir tedavi görüyor en son oluruna bıraktı. Midemi üşüttüm diye hastaneye gidiyor acilde hamile olduğunu öğreniyor. İnanmayıp şehire kadın doğum doktoruna kadar gidip öyle ikna oluyor. Yakında da doğumu var. O yüzden bu şekilde stres yapma oluruna bırak biraz Rabbim en uygun zamanı bilir. 
(61 puan) tarafından
Allahim amin ya. Bana da nasip etsin nolur dua edin öyle çok istiyorum ki. Dün akşam kadir gecesi diye açtım elimi ya Allah'tan isteyecek dünyevi hiç bir şeyim kalmamış. Evim var arabam var mesleğim itibarım var eşimle huzurum mutluluğum muhabbetim var, anam babam kardeşlerim sağlıklı,kaynana kayinpeder kendi kızlarından ayırmaz, görümcelerim eltilerim sanki aynı evde yetişip büyümüşüz gibi. Bir evlat ya bir küçük can istedim sabahlara kadar nolur dua edin bana
0 oy
(241 puan) tarafından

Cnm sakin olmayacak diye dusünme her ay ay bugun olmadim acaba hamilemiyim ay yine aynisi kimyasal olacak felan diye kendini bi sal inan ki olur Allah buyuk bekletiyorsa vardir bir hayır seni anliyorum icinde bi eksiklik oluyor ama inan kemdini salinca fark edeceksin oda olacak inşAllah "Rabbim isteyen tum musluman kardeslerimize hayirli evlatlar nasip etsin İnşAllah rabbim tez vakitte doldurur kucagini İNŞALLAH "Farkinda bile degilsin ama kendini baya yipratmissin baksana hayvanlar bile anne oluyor ben olamiyorum diyosun kendini bukadar yorma 

<3

(61 puan) tarafından
Onca çocuğun içinde hepsine evlat gibi bakıp eve gelince bomboş görmek çok zoruma gidiyor beni anlıyorsun değil mi
(241 puan) tarafından
Anliyorum tabi bisey diyecem kurani kerim biliyormusun
Biliyorsan meryem suresi oku
İnan iyi gelecek
(61 puan) tarafından
Meryem suresi?  Ben her gün okuyayım o zaman sağlıklı ve hayırlı evlat niyetiyle okuyayım öyle demi
(241 puan) tarafından
Evet cnm aynen
0 oy
(6,149 puan) tarafından
Tüp bebek dene  rabbim kucagini doldursun tup bebekle saglikli yumurta sprem birleştiriliyor dene birseyin yoksa mutlaka tutar rabbim ol diyo oluyor canım isyan etme..
(61 puan) tarafından
Hamile kalabiliyorum diye hiç biri önermedi tüp bebegi
(6,149 puan) tarafından
Hamile kalman sorun yok kimyasal gebelik emriyonun genetik bozuklugu ile alakalı tuk bebekte emriyo genetik taraman gecip sağlıklı emriyo transfer oluyor 6 kere kimyasalda bir sorun zaten canım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Oy kuzum sabir çok önemli öyle düşünme umudunu asla yitirme ablam 12 sene olmadı oldu ikiz kaybetti ikisini birden tam bıraktı kafaya takmayı bir doktor çıktı karşına Allah ondan razı olsun şimdi oğlu iki yaşına girmek üzere çok şükür sabrın sonu selamet rabbim nasip etsin sana ve isteyen herkese 
(61 puan) tarafından
İnşallah ya nolur dua edin bana
(4,658 puan) tarafından
Dualarım seninle canım sıkma canını
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Size en iyi örnek ben olmalıyım inşallah kalbinizden dinleyin bende çocuk gelişimi kız meslek çıkışlıyim 3 sene çalıştım sadece....yaş 35 imde evlendim artık zamanımin azaldığını düşünerek anne olmak için...çocuk için yanıp tutustum ..4 sene her adet gecikmede test akmaktan bıktım her ay negatif görmekten yildim.....bir sürü sıkıntı 30 gün kanamalarım olurdu acillerde sabahlardim sebebi bilinmeyen kist patlaması dendi o dendi bu dendi..her ay Rabbimden çocuk dilendim çocuklu ortamlara gitmedim artık tahammülüm gücüm kalmadı ... bütün kan degerlerim normal çıkıyor sebepsiz şekilde yıprandım yumurta rezervim olmuş yani Amh -02 lerde imkansız yani normal yolla hamile kalmam rahim filmi çekildi bir sorun yok sadece tüp bebekle hamile kalabilirdim..... bukadar yıprandım asla istemiyorum artık ben strese giremem artık dedim Rabbim vereceksen normal yolla ver istemiyorum artık dedim...... soğan kürü denedim aşırı kanamam oldu hah dedim temizlendi belli hamile kalırım yokk gene yok.....bir sağlıkci arkadaşim var Allah'ım onu çocuklarından güldürsün yüzünü hayıt otu tohumu ile kendisi hamile kalmış 3 aşılaması tutmayan çok sevdiğim bir arkadaşım.....hadi onuda deneyeyim dedim aldım içiyorum biliyorum gene olmayacak kiiii bıraktım çünkü ben çocuk istemiyordum.....gene kanamam oldu 20 gün sürdü....sil baştan takiiiii ertesi ay adet Yok benim uzatmiyorum Rabbim bana sen istedin vermedim ben istedim ol dedim ve oldu dedi(kunfeyekun) test pozitif şuan 23 aylık meleğim yanımda......umarım size ibret olurum Rabbim istediğinde veriyor inanın buna biz bir hiçiz.... yavrum bana gelmek istediğinde geldi bana ....sizede öyle olacak emin olunnnn Rabbim yar ve yardımcınız olsun ....
(61 puan) tarafından
Ağlaya ağlaya okudum. Allahim şu mutluluğu bana da nasip et nolur
(2,196 puan) tarafından
Tabikide olacak siz kalbinizi ferah tutun kardeşim Allahın sevgili kulusunuz ki size bana böyle bir imtihan verdi inanın buna Rabbim nelere kadir ben okadar isyanlardaydimki  tövbe haşa biz kimiz yumurtaya can veren Rabbim o ol derse yaprak kimildar ben umudumu kaybettim yalvaran kulunu çok severmiş inanın resmen dilendim ben kafanızdan çıkartın artık ben boşanma kararı bile almıştım ozaman insan çıkmazda gibi sizi çok iyi anlıyorum Rabbim sizede bu duyguyu yasaticak Emin olun
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu en kısa zamanda hangi ildesiniz bilmiyorum ama İzmir bergama da Mehlika Pelin Yaz kadın doğum doktoru var alanında çok iyi durumun varsa git derim tabi ki herşey Rabbimden ama bence gitmeni tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Bi kere çok yanlış yerden bakıyorsun üstelik eğitimli bir kadınsın

Allah inancın nasıl bilmem ama hz Musa as zamanında çocuğu olmayan bir karı koca varmış hz Musa Allah ile görüşen Bi peygamber bir gün yine görüşmeye giderken bunlar demişler ki ya Musa sor bakalım bizim çocuğumuz olacak mı hz Musa sormuş Allah a Rabbimiz de demiş ki ben onlara çocuk nasip etmedim o da iletmiş karı kocaya gel zamna git zaman bunların çocukları olmuş hz Musa şaşırmış varmış Allah ın yanına hikmetinden sual olmaz ama sen böyle demiştin demiş ki Ya Musa ben böyle dedim ama onlar istemekten hiç vazgeçmediler hep istediler ben de verdim.. Velhasıl uzun oldu ama asla pes etme hem maddi yönden uğraş başka doktorlara git başka şeylere bak c life falan var bunlardan kullan dua et herşeyi sonuna kadar yap ama asla pes etme

6 sene sonunda tüp bebekle kızını kucağına almış bir anne olarak yazıyorum sana ben de çok mücadele verdim üstelik bir çok mücadeleyi tek başıma verdim ama arkamda yemin ederim Allah vardı yoksa asla ve asla yapamazdım yaşadığım şeyler öyle zordu ki bazen arkama bakıyorum o geçmişte yaşadığım zorluklara bunu yazarken bile ağlayasım geldi gözüm doldu.. Asla pes etme sonuna kadar savaş ölmedik ya her yolu dene muhakkak bebeğini kucağına alacaksın Biiznillah 
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Ay hayır sakın böyle düşünme. Bir yakınımız vardı bir sorunu yoktu ne tedaviler denedi nelere para döktü. Başta çok stres yapıyordu. Çok ağlayıp çok üzülüyordu. Defalarca düşük yaptı. Artık umudunu da kesmişti. Rabbim hiç ummadığı anda ikiz bebekler nasip etti. Sonrasında bir kızı daha oldu kendiliğinden. Lütfen stres yapma. Stres en büyük düşman. İlişkiye girerken çocuk isteğini bir anlık da olsa aklınızdan silin. En güzeli stressiz ve tamamen rahat bir şekilde ilişkiye girmek. Rabbim sana bir evlat nasip etsin. Kucağını doldursun inşallah. Bazen beklemediğin umudunu kestiğin şeyler bir anda oluverir. O güzel canını sıkma. Bu şekilde de düşünme. 
0 oy
(8,224 puan) tarafından
Hiç öyle düşünme canım benim ablamın onyedi sene çocuğu olmadı hamile bile kalamadı hatta ona bu duvar doğurur sen doğuramazsın diyen doktorlar bile oldu en son umutları tükenmişti eniştem de artık olmuyor diye uğraşmayı bıraktı ablam son kez tavsiye edilen yere de gidelim dedi ve şuan beş aylık hamile.
0 oy
tarafından
Canım niye böyle düşünüyorsun. Yaşın daha kaç senin genceciksin. Ben 36 yaşında anne oldum, 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm de bu kadar umutsuzluğa kapılmadım. Her şerde bir hayır vardır. Zamanı gelince senim de bebeğin olacak. Iyi düşün iyi olsun. Kendini de kimseyle kıyaslama.
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Bunu yap canım o tarihlerde sen adetli olursan eşin yapsın

image

(7,791 puan) tarafından
Ve üzülme sakın isyan etme rabbim yazmıştır bir vakte elbet gelir o vakit sen bu duayı gönülden inanarak yap googledan bak bu yıl hangi tarihe denk geliyormuş
0 oy
(277 puan) tarafından
Çok istiyorsun buyuzden kafana çok takıyorsun sende benim gibi yap rahatlarsin bu sene olmadada olur seneye cocuk yapicam de her ay bekleme kafanı boşalt korunmasız ilişkiye devam et allahim bana bağışlasın bir oğlum var ama kardeş istedik hiç sorun yokken 3ay 4 ay olmadı bende her ay testler aldim günüm gelmeden pozitif görmek için hep acele ettim olmadi sonunda dedim oğlumda 3 yaşında abi olsun bu sene denemeyi bırakıcam ertesi ay hamile kaldım çok sukur Rabbım seninde kucağını doldursun sanada cennet kokulu bir evlat nasip etsin 
0 oy
(7,805 puan) tarafından
Allahım nasip etsin inşallah tez vakitte sağlıklı bir evlat.
0 oy
(266 puan) tarafından
Canım benim üzüldüm senin adına inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir gebelik ve hayırlı bir evlat nasip eder bol bol dua et belkide Rabbin çok dua etmeni istiyordur .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 761 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,375 göst.
4 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,041 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.