Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
8Biktim valla isyandayum temizlik aile sorunu
0
oy
388
göst.
20 Nisan 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
soruldu
Kardesim gorev yaptigi yerde kizla tanisti nisanlandi nikahina diye geldik
Gelin hanim aikesini bayramdan sonra cagirmis kendi ailesi gelmeden evi hal yoluna koyak diye de agzyka soykedi
Annem 64 yasjnda benim 2 bucuk yasjnda oglum var gunluk sul supur derle topla zor yapiyorum
Biz bekar evu temizleyip esya yerlestircrz
Ev bu haldeyken kalkti gezmeye gitti esyalar geldi dihe aradim kurmalari vakit alir arkadaslariyla oturuyoruz dedi kapatti resmen gundelikcilige gelmisiz
Kendi bacilariyla gulup soyluyo on plandalar hep erken onkari cagirsaydi onlarin akillariyla hareket ediliyo
Simdi trmizlik yasli kadinla cocuklu bana kaldi
Bide ailesi nikahtan sonra memleketimize gidjp annrme misafir olacak durumumuz var mj yok mu
Annem bilezik nasil yapcam.diye kivranirken bide bunlarin masrafi.cikti basimiza
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
0
oy
20 Nisan 2023
Minnos_1
(
8,448
puan)
tarafından
cevaplandı
Sinirden 3 tane post açmışsın
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Birini sildm de digeri silinmiyo yogunluktan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Nisan 2023
Melikke1903
(
486
puan)
tarafından
cevaplandı
Postu 4 kere açmışsın canım haberin olsun bir kere bassan yeter. Ikincisi de böyle gelinlerin kıymeti bilinir vall col ayıp etmiş annen biseyler dese keske. Ama ben olsam temizlemezdim. Giderdim evden ne diyecek zorla mi duracaksınız eve gidin bence
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle bir biliniyo ki bes parasiz halimizde ailesini gezdirecegiz kardesim girtlaga kadar borc icinde yurt icinde balayina gidelim dedi.kardeskm.yok.misir a gidilecrk diye.tutturunca olmasa da oluyoms
20 Nisan 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Canim yanlis anlama da bu kadar sıkısıkken neden evlenmeye kalkti ki biraz biriktirseydi keske dugun arefesinde aileler birbirini davet eder normalde durumunuzu biliyorsa cok beklentiye girmezler oldugu kadar agirlarsiniz ayrica temizlik icin bastan konusmaniz gerekirdi ben cocukluyum bir kisi de senin ailenden gelsin diyebilirdin
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Isfe kardesim olacak demis trmizkik uapacaklar diye gelindr neklemek istemeid
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Posedion
(
2,375
puan)
tarafından
cevaplandı
Asla yapmam ben onun hizmetçisi miyim? Kendi evini kendisi temizlesin. Gidip sağda solda oturacağına gelsin yardım etsin. Sen o çocukla taşın altına koyuyorsan elini o da koysun ni zahmet. Gelmeyeceksen gidicem de açıkça çocuk da durmuyor. Tek başıma bir şey yapamam. Ysrın bayram zaten. Gelmezse de çık git. Sizin gelin biraz fena gibi..
2 önceki yorum göster
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla safmisim gelimimde gozum acildi ben esime aman ailesinin durumh yok dedim 5 kurus.icjn carsinin altinq ustune getirdim.ailesind3n asla beklemti yapmadim dugun salonu en kotusunu ucuz diye tuttum balayina gitmedim
Sonuc bana yapilmayan seyleri kaynanam diger geline yaptirdi kocqmin parasiula
Kocqmin parasini yedile4r dugune 1 kurs harcamadilar bide borca soktukar
Benu esimden ayrimak icin buyu yaptilar daha rahet yiyebilmeek icin
Bama hakaret ettiler
Ne geljn oldm guldm ne.kiz oldm guldum
20 Nisan 2023
Posedion
(
2,375
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yuvanı bozmak isteyene fırsat vermesin. Rabbim istemedikçe o yaptıkları büyü de işe yaramaz merak etme. Allah hesabını sorar. Sana bunca yapılan şeyden sonra arana net bir çizgi çekmeliydin. Bırak arkandan konuşsunlar seni kötü bilip kötülesinler. Eşin seni bildikten sonra boş. Ailen seni köle diye evlendirmedi. Hiç acıma kendini de ezdirme. Böyle hayat geçmez. Eşini idare edebiliyorsan evini çekip çevirebiliyorsan sorumluluklarının da bilincindeysen e tamam işte. Sen harikasın. Elinden geleni zsten yapmışsın. Kimseye kendini ezdirme kullandırtma. Evinin kapısını kapat gerekirse görüşme. Böyle insanlara ihtiyacın mı var?
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razi olsn zaten artik gorusmuyorm kaynanamlarla elinizi cebimzdem cekn ddm diye bana o..bu sen mi yiyeceksn tek baskna dedigi gun ant ictm ayni ortamda bir daha asla olse gitmem olsem gelmesin
Esim zorlamiyor.ama.maddi acidan kullandirtiyo kendini ha iyi.kotu istedigimi yapiyo ama asker kendi zor isi onun devrelerinin evj arabasi ciftligi var bizim dogru dzgun birikimizu bile yok
20 Nisan 2023
Posedion
(
2,375
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşininde yumuşak karnı demek ki. Kim bilir ne diyorlar. Adam yapma zorunluluğu hissediyor. Allah yardımcın olsun. Ama eşinle de konuş söyle kendi evi önceliği olsun. Herkesin bir geçimi var sonuçta. Kimse kimseye maddi manada yük olmamalı.
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Cocuklugunfan beri esim eve bakiyoms sirf kabukkendirmek icin yapiyo esim kaynanam eve ekmek getitmeyimcr ateslere gelesin diyoms 7 yasjndaki cocuga
Sabah 5 tr uyandirip kulagindan cekerrk simit satmaya yolluyoms erken gitsin fazla satsn diye gidiyome firkn acik degil kalditim tasina uzanip uyuyomus firin acilana kadar
Bu sekilde buyums annrm babam sevsn diye bidr Allah. Ana babayi razi etmeyeni cennetinr koymaz.diyo onlarda bunu biliyo kullaniyokar para gonderm3sin beddua ediyolar cennrt yuzu gorme kursunlara gel diye
Sen zengin ol niz fakir kalak diye sitem ediyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Hilalyyy
(
439
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız ne duruyon orda boşver sen de çıkın gidin. Önce abini ara bi güzel söyle biz geldik yaşlı annemle çocukla sizin evinize temizliğe müstakbel eşin gezmeye gitmiş gelmiyor de. O ona söylesin. Hiç utanması da mı yok. Bir güzel temizlerseniz hem yorulduğunuzla kalacaksınız hem sonra da böyle devam edecek çıkıp gidin. E diyecek arayıp aa ben yoktum benim evimi nasıl temizlemeden gidersiniz mi diyecek? Derse de biz gündelikçi değiliz yardıma geldik sen yoktun dersin yada güzel bir mesaj at. Canım gelmiyorsan biz gidiyoruz bizim de evimizde işlerimiz var de.
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Kardesimin kendi goturdu gexek diye skmdi evde gelin anasi aradi oh sefaniz olsn gezin anneim diyince bizim.oglimz biz4 deger vrrmiyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Annelikguzell
(
1,289
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam yapmam
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende simdi disari.cktm
21 Nisan 2023
Annelikguzell
(
1,289
puan)
tarafından
yorumlandı
Oh en iyisi
21 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama annem su bayram gunj temzlik yapiyo
Dun agladim kiz suratini doktu basladi benim ailem.soyle temiz boylr temiz diye
Allah tan bulmusuz belamizi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
BirbalAnnesi
(
18,982
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben gelin oldum kimse bir çöpümü kaldırmadı bekar kardeşim yok erkek kız kardeşim var evlense gider yardım ederim ama gelinin kendinin bile yapmadığı işi gidip görmem kimse de gör diyemez az ye de kendine hizmetçi tut derler bizim oralarda gelsin yapsın kendi evinin işini
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Geldo smdo de annrm durmuyo yapuyp ben cktm sonir oldm
20 Nisan 2023
BirbalAnnesi
(
18,982
puan)
tarafından
yorumlandı
Annen de çok kullandırmasın kendini ama seni sen ilgilendiriyorsun annen oğluna kıyamaz yapar yaptıkça da elinde oyuncak olur gelinin ama sen mesafeni koru
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle omrym curudu degersizlikten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Vallaha cnm haklısın fakat hem sikayet edip bide üstüne orda durup annenle iş yaparsan hiç boşuna şikayet etme ev kiminse o halletsin beraber yapsaydınız eyvallah derdim resmen temizlikçi muamelesi yapmış annenle sana ikinizde buna izin verip ev yerlestirirseniz yazıklar olsun
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ckttm.annrm.ogluna asik pdlguu icin trmozligr devam
20 Nisan 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi halt ediyor tövbe yarabbim ya madem oğluna aşık çeksin cezasını iyi oluyor aferin geline kötü kaynana olmasını beklemiyoruz elbette fakat gelin gezip tozacak anada gelinin işini görecek hay ben öyle kardeşininde ağzına edeyim ne anasına ne karısına Bi ayar çekemiyor
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlinle.omrumu yedi bitirdi
20 Nisan 2023
Sosyalist28
(
579
puan)
tarafından
yorumlandı
Hah bir tane daha oğluna aşık anne !!!
Kızlar çeksin cefayı oğlanlar sürsün sefayı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Sukran288
(
1,528
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayatta yapmam gitsin temizlikçi tutsunlar bu insanları anlamak zor cidden yaşlı anasına yeni bulduklarını hemen değişiyorlar allahım benim oğlum böyle yapmasın lütfen valla kavga çıkarırm :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Canansydmr
(
1,818
puan)
tarafından
cevaplandı
Hey maşallah kız o nasıl gelin öyle Allah sabrını versin ama yapmayın canım ya da yapıyormuş gibi yapın kalsın ev kendinin iş kendinin kendisi düşünsün
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizdeki sans kor talih kimsede yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Caglakaratekinn
(
5,300
puan)
tarafından
cevaplandı
E kız şimdiden size ne olduğunu göstermiş işte :D yani kendi ailem ve keyfim önemli siz ne yaparsanız yapın diyor. Allah yardımcınız olsun valla zor
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Kor talih burda da gosterdi kendini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Nisan 2023
Can__can58
(
5,399
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız gözün dönmüş ne yazdığın belli değil, sen de gitseydin onlarla gezmeye, işte bu gelin yaranir benim gibi sal. ak olup her işi yapan kaynanam görümcem rezil olmasin diyenin kıymeti bilinmez
20 Nisan 2023
Heidi nin koylusu
(
3,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen boylenyapqnlqr kiynetli benim kardesime annrm ben dwger verdikce kpk cekti simdi de k3ndi kpk oldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
198
göst.