0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,071 puan) tarafından
Kardesim gorev yaptigi yerde kizla tanisti nisanlandi nikahina diye geldik 

Gelin hanim aikesini bayramdan sonra cagirmis kendi ailesi gelmeden evi hal yoluna koyak diye de agzyka soykedi

Annem 64 yasjnda benim 2 bucuk yasjnda oglum var gunluk sul supur derle topla zor yapiyorum 

Biz bekar evu temizleyip esya yerlestircrz 

Ev bu haldeyken kalkti gezmeye gitti esyalar geldi dihe aradim kurmalari vakit alir arkadaslariyla oturuyoruz dedi kapatti resmen gundelikcilige gelmisiz

Kendi bacilariyla gulup soyluyo on plandalar hep erken onkari cagirsaydi onlarin akillariyla hareket ediliyo 

Simdi trmizlik yasli kadinla cocuklu bana kaldi 

Bide ailesi nikahtan sonra memleketimize gidjp annrme misafir olacak durumumuz var mj yok mu

Annem bilezik nasil yapcam.diye kivranirken bide bunlarin masrafi.cikti basimiza 

11 Cevaplar

0 oy
(8,448 puan) tarafından

Sinirden 3 tane post açmışsın :D

(3,071 puan) tarafından
Birini sildm de digeri silinmiyo yogunluktan
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Postu 4 kere açmışsın canım haberin olsun  bir kere bassan yeter. Ikincisi de böyle gelinlerin kıymeti bilinir vall col ayıp etmiş annen biseyler dese keske. Ama ben olsam temizlemezdim. Giderdim evden ne diyecek zorla mi duracaksınız eve gidin bence
(3,071 puan) tarafından
Oyle bir biliniyo ki bes parasiz halimizde ailesini gezdirecegiz kardesim girtlaga kadar borc icinde yurt icinde balayina gidelim dedi.kardeskm.yok.misir a gidilecrk diye.tutturunca olmasa da oluyoms
tarafından
Canim yanlis anlama da bu kadar sıkısıkken neden evlenmeye kalkti ki biraz biriktirseydi keske dugun arefesinde aileler birbirini davet eder normalde durumunuzu biliyorsa cok beklentiye girmezler oldugu kadar agirlarsiniz ayrica temizlik icin bastan konusmaniz gerekirdi ben cocukluyum bir kisi de senin ailenden gelsin diyebilirdin
(3,071 puan) tarafından
Isfe kardesim olacak demis trmizkik uapacaklar diye gelindr neklemek istemeid
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Asla yapmam ben onun hizmetçisi miyim?  Kendi evini kendisi temizlesin. Gidip sağda solda oturacağına gelsin yardım etsin. Sen o çocukla taşın altına koyuyorsan elini o da koysun ni zahmet. Gelmeyeceksen gidicem de açıkça çocuk da durmuyor. Tek başıma bir şey yapamam. Ysrın bayram zaten. Gelmezse de çık git. Sizin gelin biraz fena gibi..
(3,071 puan) tarafından
Valla safmisim gelimimde gozum acildi ben esime aman ailesinin durumh yok dedim 5 kurus.icjn carsinin altinq ustune getirdim.ailesind3n asla beklemti yapmadim dugun salonu en kotusunu ucuz diye tuttum balayina gitmedim
Sonuc bana yapilmayan seyleri kaynanam diger geline yaptirdi kocqmin parasiula
Kocqmin parasini yedile4r dugune 1 kurs harcamadilar bide borca soktukar
Benu esimden ayrimak icin buyu yaptilar daha rahet yiyebilmeek icin
Bama hakaret ettiler
Ne geljn oldm guldm ne.kiz oldm guldum
(2,375 puan) tarafından
Allah yuvanı bozmak isteyene fırsat vermesin. Rabbim istemedikçe o yaptıkları büyü de işe yaramaz merak etme. Allah hesabını sorar. Sana bunca yapılan şeyden sonra arana net bir çizgi çekmeliydin. Bırak arkandan konuşsunlar seni kötü bilip kötülesinler. Eşin seni bildikten sonra boş. Ailen seni köle diye evlendirmedi. Hiç acıma kendini de ezdirme. Böyle hayat geçmez. Eşini idare edebiliyorsan evini çekip çevirebiliyorsan sorumluluklarının da bilincindeysen e tamam işte. Sen harikasın. Elinden geleni zsten yapmışsın. Kimseye kendini ezdirme kullandırtma. Evinin kapısını kapat gerekirse görüşme. Böyle insanlara ihtiyacın mı var?
(3,071 puan) tarafından
Amin Allah razi olsn zaten artik gorusmuyorm kaynanamlarla elinizi cebimzdem cekn ddm diye bana o..bu sen mi yiyeceksn tek baskna dedigi gun ant ictm ayni ortamda bir daha asla olse gitmem olsem gelmesin
Esim zorlamiyor.ama.maddi acidan kullandirtiyo kendini ha iyi.kotu istedigimi yapiyo ama asker kendi zor isi onun devrelerinin evj arabasi ciftligi var bizim dogru dzgun birikimizu bile yok
(2,375 puan) tarafından
Eşininde yumuşak karnı demek ki. Kim bilir ne diyorlar. Adam yapma zorunluluğu hissediyor. Allah yardımcın olsun. Ama eşinle de konuş söyle kendi evi önceliği olsun. Herkesin bir geçimi var sonuçta. Kimse kimseye maddi manada yük olmamalı.
(3,071 puan) tarafından
Cocuklugunfan beri esim eve bakiyoms sirf kabukkendirmek icin yapiyo esim kaynanam eve ekmek getitmeyimcr ateslere gelesin diyoms 7 yasjndaki cocuga
Sabah 5 tr uyandirip kulagindan cekerrk simit satmaya yolluyoms erken gitsin fazla satsn diye gidiyome firkn acik degil kalditim tasina uzanip uyuyomus firin acilana kadar
Bu sekilde buyums annrm babam sevsn diye bidr Allah. Ana babayi razi etmeyeni cennetinr koymaz.diyo onlarda bunu biliyo kullaniyokar para gonderm3sin beddua ediyolar cennrt yuzu gorme kursunlara gel diye
Sen zengin ol niz fakir kalak diye sitem ediyolar
0 oy
(439 puan) tarafından
Kız ne duruyon orda boşver sen de çıkın gidin. Önce abini ara bi güzel söyle biz geldik yaşlı annemle çocukla sizin evinize temizliğe müstakbel eşin gezmeye gitmiş gelmiyor de. O ona söylesin. Hiç utanması da mı yok. Bir güzel temizlerseniz hem yorulduğunuzla kalacaksınız hem sonra da böyle devam edecek çıkıp gidin. E diyecek arayıp aa ben yoktum benim evimi nasıl temizlemeden gidersiniz mi diyecek? Derse de biz gündelikçi değiliz yardıma geldik sen yoktun dersin yada güzel bir mesaj at. Canım gelmiyorsan biz gidiyoruz bizim de evimizde işlerimiz var de. 
(3,071 puan) tarafından
Kardesimin kendi goturdu gexek diye skmdi evde gelin anasi aradi oh sefaniz olsn gezin anneim diyince bizim.oglimz biz4 deger vrrmiyo
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ben olsam yapmam
(3,071 puan) tarafından
Bende simdi disari.cktm
(1,289 puan) tarafından
Oh en iyisi
(3,071 puan) tarafından
Ama annem su bayram gunj temzlik yapiyo
Dun agladim kiz suratini doktu basladi benim ailem.soyle temiz boylr temiz diye
Allah tan bulmusuz belamizi
0 oy
(18,982 puan) tarafından
Ben gelin oldum kimse bir çöpümü kaldırmadı bekar kardeşim yok erkek kız kardeşim var evlense gider yardım ederim ama gelinin kendinin bile yapmadığı işi gidip görmem kimse de gör diyemez az ye de kendine hizmetçi tut derler bizim oralarda gelsin yapsın kendi evinin işini 
(3,071 puan) tarafından
Geldo smdo de annrm durmuyo yapuyp ben cktm sonir oldm
(18,982 puan) tarafından
Annen de çok kullandırmasın kendini ama seni sen ilgilendiriyorsun annen oğluna kıyamaz yapar yaptıkça da elinde oyuncak olur gelinin ama sen mesafeni koru
(3,071 puan) tarafından
Kesinlikle omrym curudu degersizlikten
0 oy
tarafından
Vallaha cnm haklısın fakat hem sikayet edip bide üstüne orda durup annenle iş yaparsan hiç boşuna şikayet etme ev kiminse o halletsin beraber yapsaydınız eyvallah derdim resmen temizlikçi muamelesi yapmış annenle sana ikinizde buna izin verip ev yerlestirirseniz yazıklar olsun
(3,071 puan) tarafından
Ben ckttm.annrm.ogluna asik pdlguu icin trmozligr devam
tarafından
İyi halt ediyor tövbe yarabbim ya madem oğluna aşık çeksin cezasını iyi oluyor aferin geline kötü kaynana olmasını beklemiyoruz elbette fakat gelin gezip tozacak anada gelinin işini görecek hay ben öyle kardeşininde ağzına edeyim ne anasına ne karısına Bi ayar çekemiyor
(3,071 puan) tarafından
Kesinlinle.omrumu yedi bitirdi
(579 puan) tarafından
Hah bir tane daha oğluna aşık anne !!!
Kızlar çeksin cefayı oğlanlar sürsün sefayı
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Hayatta yapmam gitsin temizlikçi tutsunlar bu insanları anlamak zor cidden yaşlı anasına yeni bulduklarını hemen değişiyorlar allahım benim oğlum böyle yapmasın lütfen valla kavga çıkarırm :))
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Hey maşallah kız o nasıl gelin öyle Allah sabrını versin ama yapmayın canım ya da yapıyormuş gibi yapın kalsın ev kendinin iş kendinin kendisi düşünsün 
(3,071 puan) tarafından
Bizdeki sans kor talih kimsede yok
0 oy
(5,300 puan) tarafından
E kız şimdiden size ne olduğunu göstermiş işte :D yani kendi ailem ve keyfim önemli siz ne yaparsanız yapın diyor. Allah yardımcınız olsun valla zor
(3,071 puan) tarafından
Kor talih burda da gosterdi kendini
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Kız gözün dönmüş ne yazdığın belli değil, sen de gitseydin onlarla gezmeye, işte bu gelin yaranir benim gibi sal. ak olup her işi yapan kaynanam görümcem rezil olmasin diyenin kıymeti bilinmez 
(3,071 puan) tarafından
Aynen boylenyapqnlqr kiynetli benim kardesime annrm ben dwger verdikce kpk cekti simdi de k3ndi kpk oldu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 787 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,030 soru

12,434,866 cevap

45,782 kullanıcı

Kategoriler

...