0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yatak odasının balkonunu yıkıyordum hep içerdeyi son anda dedim nasıl olsa bitti çocukta ağlayınca aldım yanıma son bı su dokeyim dedim kılarım aşağıda oğluma sesleniyordu  oğlan da onlara bakıyormuş Allah'ım sarkıtmisti kendi şuan yazarken bile çok kötü oluyorum eşim odada uyuyordu o farketti Bütün bunlar 5 saniye içinde gelişti rabbim korudu ya (⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠´⁠;⁠︵⁠;⁠`⁠).⁠·⁠´⁠¯⁠`⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠`⁠·⁠.

7 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından
Rabbim korusun sadaka ver canım çocuk işte 5 saniye bile bırakılmıyorlar Allah korumuş 
tarafından
Çok şükür rabbim korudu ya (⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)
-Reklam-
0 oy
(2,333 puan) tarafından

Allah korumuş cnm bir daha dikkat edin bende 4 kattayım şebeke var yüksek ama sandelye yanında bazen bende korkuyorum açıkçası:( 

tarafından
Normalde çok dikkat ederim hatta bAzen gece aklıma gelir birinden birine birşey olursa diye aklım çıkıyor resmen(⁠´⁠;⁠ω⁠;⁠`⁠)
tarafından
Senindemi benkmde aklima hep gecelerin kotu seyler geliyor
tarafından
Ay evet ya
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Allah korusun  dikkat et benimde çift balkon var çocuk kilidi taktık asla çıkarmam 
tarafından
Bizim öbür balkon fileli
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Benim oglum da camdan dusuyordu 1 sene önce aklima geldikce elim ayagim titrer havalandirmaya actim cikmis kalorifere tirmanmis ucunda yani sarkmis resmen nasi yakaladim nasil yere yattim elim ayagim titredi
tarafından
Çok korkunç ya benimki de 19 aylık (⁠´⁠ ⁠.⁠ ⁠.̫⁠ ⁠.⁠ ⁠`⁠)
(8,355 puan) tarafından
Allah korusun yavrularimizi dikkat etmek lazim bi anda oluyor olan:(
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ay okurken içim çekildi. Rabbim esirgemiş korumuş. Sadaka verin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 
tarafından
Amin amin Allah razı olsun (⁠´⁠;⁠︵⁠;⁠`⁠)
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Allahım korumuş. Biz 5.kattayız camlara ulaşıyor artik hepsine güvenlik yaptırdık. Terastan çok korkuyorum duvarı ve demiri aşağıda yani çikar rahat. Kapıyı hep kilitli tutuyorum. Valla 1 dakika dalgınlık mahvedecek. 
tarafından
Allah korusun inşallah
0 oy
(8,321 puan) tarafından
Aynısını yasadim dahada küçüktü benim buna baya oldu şuan 20 aylık, havalandırmak için evin camını açmıştım sonra mutfağa geçtim daldım felan derken bı baktım benim oğlanın sesi yok içeri bir gittim kalbim attı resmen camın açık olduğunu hatırlayınca koltuğun tepesine çıkmış camdan bakıyordu. Allah dedim ne yapiyosun felan direk aldım ama varya öyle korktum. Ya dusseydi ya hatırlamasaydim.hala elim ayagim titrer aklıma geldikçe
tarafından
Rabbim korusun inşallah ya çok korkunç
(8,321 puan) tarafından
Ay evet öyle gerçekten

Ben kimseye anlatmadım aileme felan
 Konuyuu çok uzatcaklarini bildiğim için esiminde haberi yok.
tarafından
Bazen saklamak en iyisi çünkü insanın üstüne gelip daha çok bunalıma sokuyorlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 386 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yedek hesap123 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,074 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu