Geçen şeker bayramında oğlum küçüktü ve ilk bayramiydi bana sormadan plan yapar peşlerine kuyruk olurdum kurban bayramı gelince eşimin ailesi yazlığa gittiler el öpmek için ayaklarına çağırdılar oysa plan yapmışdik eşim olucak ******** yarı yolda bıraktı bütün bayramim zehir oldu evdeydik şimdi yine bayram sorunu çıktı eşimle ailesi iki gün önceden plan yapıp anlaşmışlar bnde diyorum ki yarın sabah namazından sonra hamur al pişirim tatlida yaparım dedim hamileuim canım çekti diye yarın sabah annem babam biz toplanıp buyuklere kalvaltiua gidicez ne kalvaltsi digince benm şantaller attı biz çünkü ailcek bı yere gidemiyoruz bişey yapamıyoruz çocuk bile yaparken onlardan gizkiyoruz daha bilmiyorlar bile üç ay oldu nys kavga ettik babasına anlattı babası bana yazdı sen nasıl gelinsin annem baban böylemi öğretti niye kocani dinlemiyorsun tekrar ediyorum sabah 7bucuk da kalkıyorsunuz gelip gidiyoruz öğlen dağılır ne yaparsanız yapın dedi hormonlar da tepince bn çizgimi bozdum yazdım yolladım tm kızım ne yaparsanız yapın dedi sonra eşimin dayısı aradı konuştular meğersem cumartesi günü açılışı varmış dükkanın annesi ile birlikte gidiyormuş bizi getirmeden vay be dedim bundan bile haberimiz yok babasına yazdım oğlunuz annesi ile birlikte açılışa gidiyor yarında tek gelebilir merak etmeyiniz dedim sonuçta bizle vakit geçirmek istemiyor bende oğlumla anneme gidicem o gelemiycekmis zaten hamile halimle sinir stres yarattı gerizekalı