0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah eltim salonda çocuklar hadi bayramlasin flan dediğini duydum bnd mutfakta kahvaltı hazırlıyordum sonra zaman geçti eşim yanıma geldi biz bayramlastik snlede bayramlaşak dedi  yani bn yokken eltim ,eşi ,bnm eşim  v çocuklar bayramlaşmis haberim yok neyse dedim öptüm elini ama kırıldım niye derseniz bu bir değil ki bı bayram yine bnden habersiz bayramlastilar v eltimi istemede bn burdan şehir dışına iki çocukla gitmiştim odada hazırlanırken bunu yüzüğü takmışti bunlar geldi aklıma hep dışlanma eşimden dolayı tabi bnce 

Neyse sonra kardeşiyle dışarı çıkti eve gelmiyor bn evde tek oturuyorum sıkıldım sonra bni aradi amcamlara gidek bnde istemiyorum dedim ağlaya ağlaya gittim resmen vee bn onun ailesine hizmete kusur etmiyorum onun bna yaptığı şey bide msjda suratını düzelt seni çiğnerim diyo Allah razı olsun diycegi yerde

5 Cevaplar

0 oy
(8,335 puan) tarafından
Hiç anlamadım durumu ama eşin ne biçim konuşuyor seninle ya
tarafından
İnsan değil çünkü
-Reklam-
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Sakızmı çiğniyorsun hayırdır derdimm sesli derdim ki bordaha artislil yapmasın diye..
tarafından
Napim vala cnm şuan evi görsen kardeşleri eşleri hizmet eden bn insan iki saol der bunun bna yaptığına bak
(6,014 puan) tarafından
Yapma alıştırmayin oyle gelin kole garson aşcı degill me saygısızlık çiğnerim seni lafı  psikolojik şiddet dayakdan farki yok
tarafından
Yapmayıp napicam cnm misafir geliyorlar sonuçta eşimin bna boyle davranması daha çok üzüyor bni
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Cignerim ne demek ya bunlar nasıl yetişmiş cidden anlam veremiyorum 
tarafından
İnsan değil işte cnm
tarafından
Bu saat olmuş görümce yeni kalktı gerisini sn düşün getir götür bn sadece bı teşekkür bekliyorum
(1,336 puan) tarafından
Valla bacım seninki teşekkür kelimesinin varlığından bir haber bence bosa bekleyip üzme kendini
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Sustukça ezer ,devam eder 
tarafından
Susmadigim için böyle söylüyor zaten
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Takılma bacım bunlar için kendini uzdugune değmez. Ben d eodadaydim oğlanı emziriyordum. Biz uyurken eltim çıkmış kahvaltı hazirliyolardi. Gittim yanlarına bayramlastik eltimle. Dedim kayinpederle bayramlaştıniz mi? Giyinince mi bayramlasalim dedim. He biz bayramlastik sen de git dedi. Girdim ellerini öptüm. Bayramlastik gitti yani. Valla takılmadım bile. Boşver bacım. O an ne gerekiyorsa yap söyle salla gitsin. İnan okadar onemsemeye değmez bazı şeyleri. Esine de yalnız kalınca de bakalım ha i cignicektin beni hadi cigne de gör bakalım bayram bayram neler oluyo de.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde esrausen676 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,246 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (985 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.

408,299 soru

12,265,093 cevap

37,440 kullanıcı

Kategoriler

...