0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,030 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar gebeyim önüne gelen karnıma dokunmaya çalışıyor karnıma bakmaya çalışıyor tesettürlüyüm bol giyiniyorum gene de görmeye çalışıyorlar en zıttıma giden de dokunmaya çalışmaları düzgünce uyarıyorum ısrarcı oluyorlar yada sanki kötü bişi yapmışım gibi trip atıyorlar sinirlerim bozuluyor size de yaptılar mı ve nasıl baş ediyorsunuz sanırım 9 ay boyunca dışarı çıkmıycam artık.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(18,196 puan) tarafından
Kim niye senin karnına dokunsun ki saçma yabancı birileri bu kadar şuursuz olamaz herhalde ailene de dokundurtma hoşlanmıyorum de benim görümcem ve kardeşim yengem dokundu benim için sorun değildi olsa uyarırım zorla yapacak değiller herhalde 
(1,030 puan) tarafından
Kız istemediğim halde yani isteksizliğimi belirttiğim halde dokunmaya çalışıyorlar böyle zıttıma gidiyor arkadaşım vardı bugün bebek büyüdü mü bir bakıyım dedi geçiştirmeye çalıştım bu sefer paltomu açmaya çalışıyor bende istemiyorum dokunma diyince bu sefer trip atıyor yani ailemden de çok dokundurtmak istemiyorum sevmiyorum öyle çok temas kardeşim annem eşim hariç hoşuma gitmiyor
-Reklam-
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım valla ben canım değişik tuhaf yani
(1,030 puan) tarafından
Ne güzel çevrenizde ki insanlar düşünceliymiş
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Eşim ve oğlm dışında karnıma dokunan yok olsa ağzının payını veririm. 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Çüüüüğğğğğş ay daha neler

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 594 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur1 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 514 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (701 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 256 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu

410,093 soru

12,330,586 cevap

39,205 kullanıcı

Kategoriler