0 oy
1,171 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Messenger de yabancı kadınla ingilizce konuşmuş goruntulu sohbet başlatmış ,bende mseenger e kayıtlı o bilmiyo ,artık bosancam bı kaç biseyin de daha yakalmistim ,şöyle bı durum var bir hafta içinde yeni ev alacak üstüne acaba beklesemmi yarısı benim olur beklemeyip bitirsemmi

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin ol sakin kararlar ver 
(112 puan) tarafından
Hep sabırla davrandım davranack halim kalmadi
tarafından
Anlıyorum senide bak diyorsun ev alacak alsın o zmn yap yapacağını şimdi yaparsan dimdizlak kalırsın
tarafından
Aynen bekle belli etme evi alsın ev evlilik akdi sürecinde alınınca yarıya bölünür
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Cocugun varsa bekle ve hakkinizi alin bncee
(112 puan) tarafından
Mantıklı var cocugun
(1,265 puan) tarafından
Yanii canim evi kendi ustune bile yaptirabilirsin asagidaki yorumda okudugma gore cok eziyet cekmissin inslhh hyrlsii olur ama acele etme cpcugun icin dogru olai dusun
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Neye ihtiyacın olduguna bağlı . Benim gözüm kararır di mali da batsın der kapıya koyardım . 

Ama durumun yoksa ve o para ise yarayacaksa açık verme Evi alsın yap yapacağını 
(112 puan) tarafından
Ama o ev için çok çabaladım ben çok eziyet çektim ,gözüm karardı ama Cok kotuyum
(7,107 puan) tarafından
Onu diyorum bende eziyet cektiysen sık dişini delil topla çaktırma ve al evdeki hakkını
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Valla yaptırabilsem evi üstüme yaptırır öyle bosardim. Allah sonunuzu hayr etsin.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Bekle evi kedni adına alsın arbayida sonra boşa 
(1,410 puan) tarafından
Tamam da ev üstüne de olsa boşandığı zaman kadının makı da 2 ye bölünüyor
(2,940 puan) tarafından
Kendine daha garantili ya
0 oy
tarafından
Evi üstüne  yaptır 
0 oy
(684 puan) tarafından
Azıcık disini sık evi aldır tapu ya senin ya onun üstüne olduğu müddet ikinizinde yarı yarıya hakkı var o evde demektir ya satar para alırsın yada devlet iki taraf ta onay veirrse o evi sana veriri
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bekle tabiki. Ani karar verme sakin ol cnm
0 oy
(681 puan) tarafından
Bekle sakın ol ewi alsın.simdi belli edersen ew almaz.koz topla belli etmeden ewin yarısını alırsın hiç değilse...bekle sakın ol
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tabikide bekle sonuçta o evi almak için ikiniz ugrastiniz o çalışmış olabilir ama sende eve bişe alınacak zaten hep bı tane eksik almissindir bı kilo alacağın yere yarım kilo.almissindr hele çocuğun varsa zaten beklemelisin yoksa pek umrunda olmazda
0 oy
tarafından
Tabikide bekle gördüm hemen gemileri yakayım deme ortada ne kadar para var mal var alabileceğinin derdine düş belli etme birşey de kızgınlıkla hiçbirseyini istemiyorum falan deme hayat zor kötü olduğun anda inadına süründürür hakkın olanı vermemek için çabalar ve almaz evi oda biliyor ortak olacağını çünkü paraları yatirsin alabileceğini toparla öyle boşanma davası aç aynı zamandada satış falan yanasın diye şer koydur herşeye senin onayın olmadan birşey yapamasin 
0 oy
(6,709 puan) tarafından
Bekle bekle tabikide 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Canım akıllı ol bekle evi alsın sonra tekmeyi vur
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ev alcakmiş canim kimseye yar etme bosanmaya kalksan almaz evi yada alir tapuyu baskasina yapar alacagin bi nafaka olur sabir demesi cok zor insan nasi durur dersin ama hayatta zor gecimde zor evlat varsa daha da zor gene uc bes kurus eline kalir ama gene de sen bilirsin bacim
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bekle tabiki elindeki kanıtların 6 ay geçerliliği var
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Onca çekmişsin bekle evi alsın ondan sonra davayı aç
0 oy
(399 puan) tarafından
Biraz bekle bide aile şerhi koydur senin imzan olmadan satamaz 
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Tabiki de bekle,hakkını al
0 oy
tarafından
Bekle evi de al tekmeyi bas pislik 
0 oy
tarafından
Ya da ne yap ne et evi arabayı kendi ailenden birinin üstüne yaptır.  Ondan sonra boşa yarısını da alamasin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 124 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,466 göst.