Dün akşam ev sahiplerim oturmaya geldi ev sahibimin gelinide vardi cocuklu ev bilirsiniz nasil olur aradi gelecez diye gelini hemen apar topar topladim evi çay suyu koydum hemen geldiler daha saat erkendi esim isten yeni geldi yemek yememistik neyse ben yere eskiden olur ya yemek masasi ayakli yere sofra kurdum güldü aaa yeremi kurcan sofrayi dedi bende güldüm ne olduki ben seviyorum yer masasini dedim. evde ne varsa çikardim misafirden saklamam bunu övünmek icin solemiyorum neyse. Rulo kek yaptim bilirsiniz muzlu soslu, sordu guzelmis falan tarif istedi dedim bende yapilisini ardindan ekledim iyi oluyor misafir icin onune koyuluyo dedim tam o an demesenmi ııhmm bu misafirin onune koyulmaz diye gozlerini agzini yamultarak neye ugradigimii sasirdim utandim yerin dibi olsa gircektim kekeledim bian ne koyulmasi lazimdi acaba? Bazi insanlar misafire deger vermiyo geldikleri gibi gidiyolar sabır Âllahım Bide diyo kilon kac 75 dedim ee gostermiyon ya dedi bana yaklaşmissin dedi sonraa ama benim belim ince dedi halbuki goz var nizam var, bide bana ardindan demesenmi kat kat olmussun sen kilodan gobekten dedi basta gostermiyon diyo Yoruldum artik insanlardan gercekten.
409,804 soru
12,320,527 cevap
38,941 kullanıcı