Kimi elti var kardesten ote masallh diyorum. Kimi elti var fitne fesat pesinde. Ben mesela eltim teeee kayseride ben istanbuldayim. Eltimi bi ilk tanisam gunu girdum bide soz nisanda ikisi pespese gundu zaten. Kayseriye her yaz gideriz. Esimle yengesinin arasi kotu. Gorusmeyiz. Kaynim kardesine ayip oluo diye bizi isyerine cagirir disardan katmer yada kiymali falan ismarlar dukkanda yeriz oyle ayak ustu yada. Carsida falan gorusur bi cay iceriz. En son babalarindan uc ev kaldi herkesin evi belli adi konmus ter babalari yasarken . Uc ev var biri abiye biri esime biri de olen kiz kardeslerinin ogluna yegene yani oda mirasci sonucta annesinin payina. Abisi her uc daireye de ortakci olmak istiyorarti abiye dukkan almislar satmis yemis dukkani. Dukkanin hesabini kimseye vermio yedigini digerlerinden pay istio falan bu tarz mevzulardan sevep. Abi esimle de yegeniyle de gorusmuo son 4 senedir oyle yani:))isterdim eltimle abla kardes olmak ben kimseyi tanimam etmem isterdim ki ben iraya gidince beraber gezelim beni tanistirsin akrabaydi konuydu komsuydu falan . Her elti ayni olmuo yani