0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (399 puan) tarafından
Kizlar yazraken bile uykukuyum ve tek gözümün icine kan girmiş galiba uykusuzluktan 21 aylık oğlum ve 42 günlük bebeğim var sıcak bir sehirdeyim klimamiz yok sizce onları kabul etmezsem ayıp olur mu inanın eşime bile 2 3 günde ev yemeği yapıyorum diğer günler akşamları kahvaltik yiyiyoruz ne yapacağımı şaşırdım siz fikir verin

17 Cevaplar

+1 oy
(1,633 puan) tarafından
Boşver gelsin sana yardım eder ne olacak ki 
(399 puan) tarafından
Bilmiyorum ki gel desem güzel agirlamasam diye korkuyorum çok halsizim çünkü bugün annemlere gittik bı bardak suyu bile kardeşinden istedim
(1,633 puan) tarafından
Ya ne olacak  çokta yabancı değil eltin bebegimde küçük sana yardım etse ne olur
-Reklam-
+1 oy
(689 puan) tarafından
Yardim eder beraber yaparsiniz bu saaten sonra ayip olur
+1 oy
tarafından
sana destek olur yardımcı olursa gelsin ama yan gelip yatacaksa kabul etme
0 oy
tarafından
Yoo hiçte ayıp olmaz bir bahane bulurun gelmesinler 
(399 puan) tarafından
Evet uzaktalar Eşim hava çok sıcak söyle dedi ama ben utanıyorum söyleme
tarafından
Ben olsam istemezdim koronayo bahane ederim ki ben geri geliyor evimi supuremiyorum çocuktan başım dönüyor misafir olunca hep iş yalacan hemde ayakta olavn 2 3 gün olsa neyse 10 gün az değil
0 oy
(7,946 puan) tarafından
1 gun degil 2 gun degil 10 gün ne diye geliyoki uzak bi yerde fln mi
(399 puan) tarafından
Evet uzaktalar Eşim hava çok sıcak söyle dedi ama ben utanıyorum söyleme
(7,946 puan) tarafından
Yok cnm bu saatten sonra söylenmez artik
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ayip olur bence, surekli gelmiyorsa 10 gun goz kapayip axana kadar gecer, yardim eder hem. Buyutme bence gozunde canim, misafir berekettir. Ustelik aile gelen. seni kabul etmeseler eminim uzulur, bozulurdun
(399 puan) tarafından
Evet ayıp olur ama bende iki çocukla çok halsizim yorgun düşüyorum geldiklerinde güzel agirlayamazsam daha ayıp olur ne yapacağımı şaşırdım
(6,978 puan) tarafından
Gonlun el veriyorsa reddet canim. Ama sirf esimin hatrina kardesini ve karisini reddetmezdim. Sonucta eltinde kadin, anlayisli biriyse yardim eder. Ne deyip reddeceksin peki,
0 oy
(595 puan) tarafından
Valla bacım eltinle aran nasıl ona bağlı biraz bu durum eğer iyise zaten yeni doğum yapmışsın insanlığı varsa halden anlar diye düşünüyorum ama yok farklıysa geçmiş olsun 
0 oy
(51,616 puan) tarafından
on gün elti cekilmez ya ne diye geleceklermis
0 oy
(447 puan) tarafından
Ne kadar samimisin bidr durumu anlat ben yardım ederim dersen kabul et belki sanada iyi gelir 
0 oy
(2,170 puan) tarafından
En başından kabul etmeyecektin bişey uyduracaktiniz canm şimdi yok gekmeyin diyemezsin de , eltinin ne işi var sizde ben onu anlamadım kocasıyla mi geliyor neden geliyor ? 
(399 puan) tarafından
15 günlük izinleri varmış bugün kaynım eşimi aramış geliyoruz demiş ben ne diyim  hava o kadar sicakki klimada yok çocukta küçük gekseker dışarı zor çıkılır e evdede durmak güzel olmaz şaşırdım bende
(2,170 puan) tarafından
Dışarı çıkarsınız yine evde durmazsiniz canm Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Sen öuahattap olma eşin söylesin havale burda çok sıcak seri leyince gelin falan desin 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Misafire gelme denilir mi. Gelsin zaten gelince de sana yardım eder. Pişirir temizlik yapar nolacak 10 gün bu.. Sebep ne olursa olsun eve gelen misafire böyle yapılmaz. İçten bile düşünülmes. Bana göre çok ayıp yani. 
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Ay sen daha lohusasın ne işleri varmiş sende bide o kadar uzun süre. Bi kadın olarak eltinin bunu düşünmesi lazim. Bazi insanlar gerçekten cok dusuncesiz
0 oy
(601 puan) tarafından

Hemen hemen aynı durumda sayılırız 1bucuk yaşında oğlum 6 yaşında kızım 32 haftalık hamileyim çok sıcak göbeğim büyüdükçe dikişlerim ağrıyor çocuklara zor bakıyorum evi falan topluyorum işte günlük işler falan ama abim eşiyle ve iki çocuğuyla yanıma gelmek istiyor hayır diyemiyorum ne yapacam ben yaaaa:(

Şehir dışından gelecekler

0 oy
(8,086 puan) tarafından
10 gün elti mi kalırmış ya? Canım bence kabul etme yani öyle bir imkanın varsa. Çok zorlanırsın. Yardımı olur diyorsan o ayrı. 
0 oy
(10,663 puan) tarafından
Kız bırak gelsin sana arkadaş olur yardım da eder eltiyle kahvaltı gece kahveleri çok keyifli oluyo
0 oy
tarafından
Bu durumu kabul etmek için eltini tanıman lazım huysuz mu dedikoducu mu herşeye laf söyler mi ona göre karar vermen lazım biz gelsin deriz gelir sana zehir eder gelmesin deriz eşin laf söyler bu kararı senin vermen en doğrusu 
(399 puan) tarafından
Öyle Valla güzel ağırlamam temizliği eksik yaparım laf eder diye de çekiniyorum ay bilmiyorum hayırlısı olsun artık gelirlerse yapcak bişey yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
27 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,046 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
7 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hacer Bayram (345 puan) tarafından soruldu

410,127 soru

12,331,620 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...