0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızımın emmemesi benim suçum. Hasta olur ben hasta ettim. Düşer ben düşürdüm. Midesi bulanır kusar ben fazla yedirdim de kustu. Bezi taşar ben beklettim de taştı. Buraya da sordum hemanjiom var dilinde diye. O da benim suçummuş. Kaynanam demin aradı Trabzona gidicez diye sinir bürümüş sanki. Neymiş de doğunca emzirememişim şırıngayla mama vermişim şırınga diline iz yapmış. Kaç kez anlattım alakası olamadığını anlamıyor. Her şey benim suçum demek ki. Bi şey de demiyorum çıldırmak üzereyim. Buraya anlatmak istedim öyle 

9 Cevaplar

0 oy
(11,131 puan) tarafından
Cahillik ne desen boş tıka kulaklarını en iyisi
(983 puan) tarafından
Tıkıyorum da zoruma gidiyor. Bi şey demiyorum
-Reklam-
0 oy
(9,427 puan) tarafından
Benimde eşim oyledir herşeyi benden bilir diyorum ben onların annesiyim sen benim kdr sevemezsin onları 
(983 puan) tarafından
İşte bunu anlamıyorlar. Kendi doğurduğumuz evladımızı yani ne bileyim her şeyden sakınıyoruz yine de hep suçlu biziz
(9,427 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Desene kafana taş yağmaz inş yoksa onuda sen attın deesin sen diye 
0 oy
(4,659 puan) tarafından

Allah sabır versin. Anlamayana bir şey anlatmak.cok.zor .izah edersin nedenini göstersen bile.yok der. Sakın.kalmaya çalış. Gerekirse az muhatap olmaya çalış 

(983 puan) tarafından
Çok sakinim hatta bu Trabzon işi çıktığından beri aramıyorum sırf laf etmesin diye. O da sırf laf edeyim diye arıyor. Demin açmadım yineliyor mecbur açıyorum çünkü hemen eşimi arıyor gıcık oluyorum valla
0 oy
(829 puan) tarafından
Aynı benim eşim ne olsa benden bilir herşeyin suçlusu benim ona göre 
(983 puan) tarafından
Niye böyleler anlamıyorum ya
(829 puan) tarafından
Çocuklar bizim değil sadece onların bizim değiller ya biz üvey anneyiz ya herhalde ondan
0 oy
(258 puan) tarafından
Saldıracak yer arıyor çünkü. En güzel yürüyebileceği şey torunu şuan. Banada geliyo boş konuşuyor lafımı sokup geçiyorum bende. Bazen diyorum sen çocuklarını allaha emanet büyürmüşsün diye. Bizimki de çok sevme çok öpme çok taşıma altına sürekli krem sürme şöyle yap böyle yap diye laf sokuyor. Ben çok ilgilendigim için bana çocukluktan çıkamamışsın sen diyor (25 yaşındayım) boş insanlar boş muhabbet 
(983 puan) tarafından
Ay neresi çocukluk ne var yani. Ben de 21 yaşımdayım. Bana da onu yapamadım bunu edemedin deyip duruyor
(258 puan) tarafından
Ya küfür etmek istemiyorum gerçekten akıl yoksunu insanlar :D bizimki de ağlat ağlayacak bu çocuk ne kıymetli çocuğun var diyor. Herkesin çocuğu kıymetli benim çocuğum sonuçta diyorum. Yoo benimkilerin hiç kıymeti yoktu diyor. O da senin analigin dedim bende. Ve asla pes etmiyor laf sokmama rağmen:D
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Sen Trabzon'a basla bir ilden mi gelin geldin
(983 puan) tarafından
Yok canım şöyle. Giresunluyuz biz. Eşimle köyümüz dahi bir. Çocuğumu götürüceğim bölüm Trabzonda varmış oraya sevk ettiler o yüzden oraya gidicez
(9,242 puan) tarafından
Anladım.b3nde giresunluyum fark etmiyoru Giresun Trabzon ne yazıkkı bizim orada gelinlere bu sekıl dawranılır
0 oy
(3,944 puan) tarafından
Boşver canım takma herkesin her dediğini takarak ohooo.he de geç en iyisi 
(983 puan) tarafından
Hep öyle yapıyorum canım içime atmaktansa buraya yazayım dedim öyle
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Sorsana Bi kayınvalidenin altı ıslak mıymış. 
(983 puan) tarafından
Kız niye sjshsj
(2,945 puan) tarafından
Herşeyi suclusu sensin ha bacım.
(983 puan) tarafından
He valla yaa yağmur yağıyor inşallah benden bilmemiştir djdjd
(2,945 puan) tarafından
Şansına artik :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
9 Haziran 2024 Aile kategorisinde Muge (128 puan) tarafından soruldu