0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bnde her dertlendikce buraya yazıyorum şimdi bir derdim var yardımcı olmanızı istiyorum başlıyorum 

Ben 4 yıllık evliyim 2 de kızım vsr eşimle bu süre boyunca gezmeye hicbiryere gitmedik laf olsun diye demiyorum ha misafirlik hastane ev ihtiyaclari dışında gezmeye hiçbir yere gitmedik parka dahi gitmedik

Neyse defalarca bir yerlere gidelim dedim durekli bir bahane buldu gitmedi para var araba var yani onu sorun ediyor diyebilrsnz bnde iyice doldum artık tek sorun da bu değil boş olduğu her vakit kahveye gider kahveye gitmese aşağıda kaynanam oturuyor oraya gider yani evde doğru düzgün durmaz benimle sohbet etmez çocuklar desen hep benim üstüme çok yoruldum inanın 

Neyse sözün özüne gelelim bugün sabah uyandık eşimi biri aradı oda tamam gelirim dedi bnde kim diye sordum cvp vermedi bie daha sordum şu arkadasim dedi bağırarak birşey demedim kahvaltıyı hazirlarken hadi çabuk olsana isim var dedi ne işin var dedim gene cevap vermedi sofraya oturdum soylemedin ne işin var ki dedim ne yapacaksın ne işim var sürekli soru sorma bana hesap kesemezsn kes sesini flan dedi bnde sustum neyse bizim burda yufka ekmek yaparlar kaynanamda bugün yaptı bir görümcem var 5 yıldır evli evi buraya yakın diye haftada 5 gün burda sabah gelir akşamüstü eve gider neyse gittim ki görümcem telefnla konuşuyor ablasıyla ordan ablasına eşimin nereye gittiğini soyledigini duydum sinirim bozuldu neyse bira vakit geçti bu sefer o kadar milletin içinde kaynanam döndü kızına diyoe sen olmasan benim halim ne olur maddi ve manevi sen olmazsan rezil olurum gibi laflar etti zoruma gitti çok üzüldüm ben mi abartiyorum arkadaşlar anlamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,212 puan) tarafından
Ee yani sonuç naptın nasıl tepki verdin 
(1,212 puan) tarafından
En azından susup köşeye çekilme n eemek sana hesap vermeyip kardeşine vermesi
(285 puan) tarafından
Ya ne diyeblirm ki böyle diyen birine şimdi ne yapsam suçlu ben çıkarım
(1,212 puan) tarafından
Neden suçlu çıkasın canım sen sessiz oldukça o yapıyor
(1,212 puan) tarafından
Orda bacısına yerini söylediği anda diyecektim ben essek basiyim beni hesaba almiyonmu falan
(285 puan) tarafından
O zman yoktum bacısı telefonda ablasıyla konuşuyor oda soruyoe herhalde abi nerde diye oda anlatıyordu öyle duydum
-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından
Seninde anne baban var ağacın kovuğundan çıkmadın ya bir ses çıkar biraz gürültü olsun.. elden bisey bekleme gözünü versen zaten kördü derler. 
(285 puan) tarafından
Defaalrca gitttim babamın evine en son gitmemin sebebi de dayak yiyip kapının önüne atilmjstim üstüne ew eşim dönüp annesilegile benim bunda gönlüm yoktu siz basima bela ettiniz alın şimdi ne yapıyorsanz yapın demişti de snra geri gelmistim
(2,613 puan) tarafından
Gerçekten öyle asla kimseye yaranamazsın bu lafa o kadar inanıyorum ki
(285 puan) tarafından
Öyle yani ben sadece şunu merak etmiştim ben abartim mi acaba
0 oy
(592 puan) tarafından
Yani eşim nereye gitmiş bide sen neden tepki koymayıp kendine karıştırıyorsun
(285 puan) tarafından
Bir arkadasiyla birlikte işi vrmis yani aldatilma rlan değil ondan eminim nsil kendine karıştırıyorsun anlamadım neye tepki vermedim
0 oy
(870 puan) tarafından
Bu kadar pasif olma ya gercektn ben bıle sınır oldm bu kadar da olmz bırıncısı o kaynananın agznın payını vermelısn beyenmıyorsan benı cagırma gorme yardımlık bırsey olsa bundan sonra gorumcem hep gelsn benm yapıldıgım gorulmyrsa bundan sonra yapmm der ceker ıcerıye gıderım soguk davranırım uzak mesafe koyarım o kocaya gelıncede bana kes kesısını dıyecek asıl sen o cenenı kapt derım benımle duzgun konus haddını bıl karsında karın var baskalrına hesap vermesjnı ıyı bılıyrsn bana gelıncemı kes sesını dıye  bırde gorumcen ıyıyse arkandaysa esınden yana olan sıkıntılarını anlat akıl ver kardesıne ıyı davran gıbısıne de eger ıyıyse degılse ztn boyle evlılık saglıklı gorulmyr ama sana tavısyem ezdırme kendını sen ez gerekırse yoksa omur boyu ezılırsn 
(285 puan) tarafından
Sağlıklı Bir evlilik olmadiginin bnde farkindayim bir gün biter ama hangi gün

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 485 göst.
18 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 726 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,541 soru

23,748,422 cevap