İyi akşamlar kızlar bnde her dertlendikce buraya yazıyorum şimdi bir derdim var yardımcı olmanızı istiyorum başlıyorum
Ben 4 yıllık evliyim 2 de kızım vsr eşimle bu süre boyunca gezmeye hicbiryere gitmedik laf olsun diye demiyorum ha misafirlik hastane ev ihtiyaclari dışında gezmeye hiçbir yere gitmedik parka dahi gitmedik
Neyse defalarca bir yerlere gidelim dedim durekli bir bahane buldu gitmedi para var araba var yani onu sorun ediyor diyebilrsnz bnde iyice doldum artık tek sorun da bu değil boş olduğu her vakit kahveye gider kahveye gitmese aşağıda kaynanam oturuyor oraya gider yani evde doğru düzgün durmaz benimle sohbet etmez çocuklar desen hep benim üstüme çok yoruldum inanın
Neyse sözün özüne gelelim bugün sabah uyandık eşimi biri aradı oda tamam gelirim dedi bnde kim diye sordum cvp vermedi bie daha sordum şu arkadasim dedi bağırarak birşey demedim kahvaltıyı hazirlarken hadi çabuk olsana isim var dedi ne işin var dedim gene cevap vermedi sofraya oturdum soylemedin ne işin var ki dedim ne yapacaksın ne işim var sürekli soru sorma bana hesap kesemezsn kes sesini flan dedi bnde sustum neyse bizim burda yufka ekmek yaparlar kaynanamda bugün yaptı bir görümcem var 5 yıldır evli evi buraya yakın diye haftada 5 gün burda sabah gelir akşamüstü eve gider neyse gittim ki görümcem telefnla konuşuyor ablasıyla ordan ablasına eşimin nereye gittiğini soyledigini duydum sinirim bozuldu neyse bira vakit geçti bu sefer o kadar milletin içinde kaynanam döndü kızına diyoe sen olmasan benim halim ne olur maddi ve manevi sen olmazsan rezil olurum gibi laflar etti zoruma gitti çok üzüldüm ben mi abartiyorum arkadaşlar anlamıyorum