Bayramda ikizlerim ,büyük kızım ve kayinvalidemlerle gezmeye çıktık.ikizlerden biri mama icmiyor yanıma bisküvide aldım yer diye .neyse oturduğumuz evlerde emdi,uyudu falan derken fırsat olmadı yedirmeye .arabada bir başladı çığlık çığlığa .ne yapacağımı bilemedim bir yerde de duramıyoruz .kayınvalidem hayiflaniyor için yanıyor ya diye .farkındayım üzülüyor.ama bende dedim anne yaşanacak ne yapayım fırsat olmadı yapmaya bisküviyi hala Biseyler diyor çocuk bagisiyor.benimde zoruma gitti bende dedim annecigim ben istermiyim ağlasın çocuğum ne yapayım tecrübesizim dedim ama sesimi yukselterek. cnku ilk kizimda böyle şeyler yaşamadım hiç açıkçası.sonra beni eve bırakın dedim ikizlerle beni bıraktılar gezmeye devam ettiler.o günden beri bize gelmedi bende gitmedim kyainpederimde iki kere geldi konuşmuyor benle hiç.Ben istemezdim böyle olsun ama oda konuştu durdu benimde zoruma gitti.anneyim bende evladımı dusunuyorum.ozur dilemelimiyim sizce.cnku birbrimize gider geliriz hep evimizde çok yakın.dogum gnum geliyor eşim belki onları zorlayacak hadi pasta keselim ona diye bende ona söyleyeceğim birşey yapma bana ne pasta ne hediye diye .saygısız görüyorlardı beni eminim .birde bana demiş zaten bilmişlik yapar önümü bilememiş falan.dsha neler demiştir eminim cnku od kendi bildiğini okuyan biri ve aslında gelinden beklentisi çok.