Canım herkes konuşur bir kulp bulurlar bırak he de geç evet acıtıyor üzülüyorsun çünkü biliyorsun ki yalan bebeğim 2.700 doğdu eşimin uzaktan akrabası yüzünü evlenirken gördüm birde doğurduktan sonra konuşmam da ayyyy bunun için mi ah uh dedin sakız kadar dedi gitti haystımda asla ah uh demedim sezeryan oldum ertesi gün geldim evimi temizledim ve ilk bebeğim 22 yaşındayım istesem çok güzel de ah uh derdim şuan 3 aylık tek başıma bakıyorum brn nereye oğlum oraya 7. Gün sütüm azaldı doymuyordu ek mamaya geçtim 15 20 günlükken tamamiyle kesildi sütüm şuan sadece formül mama içiyor neden kesildi kaynanam sürekli bana sen baksmıyorsun yetersiz sütün aö bu çocuk aaaa mamamı veriyorsun bırak verme seni emsin olsun aç kalsın dedi kafaya taktım eşimle kavgalar ettik şuanki aklım olsa asla o laflara takıp sütümün kesilmesine izin vermezdim haaa mama içinde dünyanın sonu gelmiyor ama emzirmek ayrı bir şey çok güzel bir duygu
Birde çorba falan ver diyen görümceni sakın dinleme 2 aylık bebeğe ne çorbasi verilirmiş ezogelin mi kelle paça mı