Canım daha ne hastalıklar var yani bizimkinde cildi atopik hassas sürekli sivilce gibi lekeler çıkıyor ama olabilir bunun için kendine hayatı zindan etmeye gerek yok ki canım , birde bizde hiç doğdu doğalı uyku bilmiyoruz kuzenimin bebeği ile 15 gün var bebeklerin kız onu kaldirmasan 11-12 ye kadar uyuyormuş öğlen bizimki gece 12 bucukda de uyudu ben uyuyuncaya gece 1 oldu hayliyle , sabah 5 buçuk da kalktık valla böyle olunca hergun uykusuzluktan benim elim ayağımda tutmuyor evi pislik götürüyor sabah kalktık 21 aylık mamayida bıraktı iciremiyorum hani uyanır uyanmaz mama versem o da yok kahvaltı hazırladım o uykusuzlukla yumurtalı ekmek vs yaptım hergun aynı canım bizimde bir gün şöyle uyusa ve ben dinlensem birde annem vs gelse benden ayrılmıyor aglayarak çığlık ciglika geçen öğlen annem geldi bir saat uyuyayım dedim kesinlikle izin vermedi ayrılma korkusu var hep tepemde olacak yani aynı şehirde ailende olsa işe yaramıyor canım bebekle alakalı bazı durumlar bence akışına bırak ben öyle yapıyorum artık fırsat buldum mu dinleniyorum