Keşke öyle yapsaydım gerçekten o kadar pişmanım ki. Babam gelince söyleyeyim o zaman çok haklısın. Birde benim eşimin geceye gittigi gün ben diyetteyim yemek yapmam kızıma göre birşeyler hazırlarım pat kapı çalar babam yemek yap kızım. Benim o güne muhakkak planım olur bir yere davetli olurum özel hayatıma hiç saygıları yok babam gelince de gidemem. Az önce yine aynısı oldu aradım nerdesin diye yemek yap gelcem dedi kendimi hizmetçi gibi hissediyorum karşı komşum yemeğe davet etmişti öyle diyince kaldım ortada ***** gibi kardeşimin evine de hayatta gitmezler yazık masraf yapmasın diye. Babam söylüyor Allah var gelirken ne lazım alayım falan diye ama sonuç olarak beni,benim çekirdek ailemi maddi manevi bu derece yok sayiyorlar. Birde gelince kumandayı alıyor eline açıyor maçı bizde eşimle birşeyler hazırlıyoruz önceden film izliycez meseela hiç demiyor sizin planınız var mı yok mu evde misiniz küt kapıda ya çok rahatsız olmaya başladım gerçekten bütün bu durumlardan belki ailenden nasıl rahatsız olursun diye düşünürsün ama hayatım boyunca emri vaki hiç birşeye gelemedigimi bile bile yapmaları canımı sıkıyor