0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından
14 aylık bir kızım var çok düşen bir bebek hiç sağlam duramiyor hemen düşüyor, ve evin icinde de dışarıda da hep koşuyor hiç sakın yürümüyor aslında bu yüzden düşüyor, nrkadar da uyarsak anlamıyor tabiki.

Bugüne kadar bikac defa burnunu kanatti düşüp, geçen yine ayagi takıldı düştü, .kulağını komodine çarptı, ve kesildi biraz kan aktı.

Kaynanam da bağırmaya başladı, siz bu çocuğu sağır da yapacaksınız kör de, sen nereye bakıyorsun nasıl düştü bu çocuk vs 

Bende dedim ki ben ne yapmışım zaten canım acıyor, nereye bakıyorsun sen diye bağırıyor, o anda da çocuk bana ellerini uzattı bende almaya çalıştım onun kucağından çocuğu benden çekti vermek istemedi. Gözüm öyle bi karardı ki kadını kolundan tuttuğum gibi çocuğumu ondan aldım ver çocuğumu diye bağırdım bide.

O yine de odamın kapısına dikilip hala hesap soruyor, bende  lütfen yeter dedim, olay büyümesin diye konuşurken onun yüzüne kapıyı kapattım.

Sonra eşim de diyor ki sen neden kapıyı yüzüne kapatıyorsun, bence ben haklıyım bu durumda siz ne dersiniz.

Sozde çok torununu seviyor ya çocuk ağlarken tartışmayı biliyor.

Kazadir bu sonuçta bir anneye böyle söylenemez bence o anda bir şey yapabilsem yapmaz miydim sanki, zatrn boyle şeyler 2 saniye içinde olup bitiyor 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendisi çocuğunu altın kafeste yada pamuklar içinde mi büyütmüş. Az bile tepki vermişsin lafı ağzına tıkarım ben hayırdır anneliğini çocuklarına yapsaymış zamanında benim anneliğim üzerinden annelik egosunu tatmin etmesin Bi zahmet 
(264 puan) tarafından
++++++++++++
(3,455 puan) tarafından
Bu ara birbirimize çok laf soktuk o yüzden uzamasin diye kısa kestim bide bebeğim de agliyor yavrumla ilgilenemedim tartışmaktan resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona de ki senin doğurduğun zamaninda Arnavut kaldırımlarında çamurlu yollarda taş kayalıklarda düşüp kafasını gözünü yarinca problem olmadı benimki evin içinde sağa sola çarpınca mi problem oluyor... ayrıca onane cocuk bu düşe kalka çarpa çarpa büyüyecek kendi zamaninda sanki hiç düşürüp biyerlere carptirtmadi 
(3,455 puan) tarafından
Kendi anlatıyordu bana benim eşim çok düşermiş her gün bir tarafı kanarmis diye ama kaynana ya laf etmeden duramaz dersin ki benden daha çok canı acidi
tarafından
Lafı yapıştır çocuk senin ister dusurursun ister tepende tasirsin kaynanan kendi cocugunu istediği gibi büyüttü simdi sıra sende sen istediğin gibi buyuteceksin karışma hakkı yok
0 oy
(531 puan) tarafından
Kaynanam kim oluyor da hesap soruyor hangi çocuk düşmeden büyümüş haddine değil o şekilde davranması yerini bilsin kendi çocuğu sanki hiç düşmedi 
(3,455 puan) tarafından
Ya bide eşime diyor ki bu kac oldu şimdiye kadar bisey demedim ama kan görünce canım yandı sanki benden daha çok canı acidi ya palavra
0 oy
tarafından
Aynı evde mı yasıyosunuz 
(3,455 puan) tarafından
Evet malesef ev arıyoruz
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Cocuk dusmekten cok onun bagrip cagirmasina korkmuştur canim bol.bol.sadaka ver rabbim daha buyuk birşey yaşatmasin atalar ne demiş cocuk duşe kalka buyur akli erse kendine zarar vercek şeymi yapar 18 aylik olcaz benim oglanda ayni totosu bi yerde durmaz kafayi vurmadigimiz koşe yok boş konuşuyo sen duşunuyonda anasimi duşunmuyo otursun torununun başina dakka başi kollasin becerebiliyosa 
(3,455 puan) tarafından
Ay aman bende bıktım inan ki çocuğun düşmesinden ama yapacak bisey yok malesef
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Malesef ki benim huyum çok pis. O esnada hem kızım ağliyor o almaya çalişiyor sa o an kolunu kırarım sanırım. Gözüm dönüyor benim konu çocuk olunca. Karşımdaki de nefret ettiğim insansa asla umrumda olmaz. Sen kadar kibar olmam yani. 
(3,455 puan) tarafından
Bu ara çok laf ettik birbirimize o yüzden uzamasin diye sakin kalmaya çalıştım çünkü bende kendimi biliyorum eğer başlarsam durmam
0 oy
(10,305 puan) tarafından
Konudan alakasız ama ben 4 aylık hamileyken kanamam olmuştu kaynanama dedim taksi çağırdık hastaneye gidecez bana dedi Allah canını alsın şok oldum 
(3,455 puan) tarafından
Herkes çok tuhaf
0 oy
(260 puan) tarafından
Bnm kızımda 16 aylık aynı durumda evde sürekli oraya buraya çarpar bacakları sürekli mosmor geziyo dışarda da aynı şekilde asla sakin sakin yürümüyor resmen koşuyor Allah'tan şuana kadar hesap sorma gibi bı durumla karşılaşmadim bende tutamazdim kendimi bizde isteriz zaten çocuğum sakin sakin yürüsün sanki ben zevk alıyorum çocuğumun acı çekmesinden kusura bakmasın da çocuk benm çocuğum onun iyiliğini herkesten çok isterim heralde kaynanan aşırı gereksiz konuşmuş ve sonuna kadar haklısın 
(3,455 puan) tarafından
Evet yani kim ister ki bebeğinin düşmesini canının acimasini kimse bu şekilde konuşamaz kaza hakkında
0 oy
(5,327 puan) tarafından
kaynanalar isteeee 8bucuk aylikken esim kapinin arabasini acik birakmis bosluguna geldi bende evden yeni çıktım farketmedim cunku gorus acimda degildi yan sekilde yere dustu bisey olmadi aglamamisti bile ertesi gun kahve diye tutturdu esim yaptim o sira biberonla sut istedi kzm yapmaya gittim bi ses geldi ki kahve tepsinini düşürmüş anasi duştaydi bagirdim esime çünkü iki olmustu ve kim olsa bağırırdi bi cikti ki ciplak sekilde sen niye bagiriyon ana olupta bakaydin bebene dedi ertesi gün zaten baya kavga ettik iki yildir konusmuyoruz ne o benim olume gelir ne de ben onun ölüsüne giderim salla gitsin hepsi ayni dert 
(3,455 puan) tarafından
Malesef onu hak ediyorlar lafa gelince ben kızımdan ayırmam derler
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Kendi çocukları hiç mi düşmemiş o kim oluyorda hesap soruyor senden çokmu düşünüyor düşmeyen çocuk mu varmış deli oluyorum varya böyle insanlara 
(3,455 puan) tarafından
Kendi anlatıyordu bana ya eşim de çok düşüyormuş
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Çocuk bu düşerde kalkarda benim oğlumda burnunu kırdı Perşembe günü düştü kayınbaba duymuş bugün geldi bir ton konuştu bende verdim ağzının payını sustu 
(3,455 puan) tarafından
Hak ediyorlar zaten

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 2,017 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 481 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pyr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 116 göst.
19 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu