14 aylık bir kızım var çok düşen bir bebek hiç sağlam duramiyor hemen düşüyor, ve evin icinde de dışarıda da hep koşuyor hiç sakın yürümüyor aslında bu yüzden düşüyor, nrkadar da uyarsak anlamıyor tabiki.
Bugüne kadar bikac defa burnunu kanatti düşüp, geçen yine ayagi takıldı düştü, .kulağını komodine çarptı, ve kesildi biraz kan aktı.
Kaynanam da bağırmaya başladı, siz bu çocuğu sağır da yapacaksınız kör de, sen nereye bakıyorsun nasıl düştü bu çocuk vs
Bende dedim ki ben ne yapmışım zaten canım acıyor, nereye bakıyorsun sen diye bağırıyor, o anda da çocuk bana ellerini uzattı bende almaya çalıştım onun kucağından çocuğu benden çekti vermek istemedi. Gözüm öyle bi karardı ki kadını kolundan tuttuğum gibi çocuğumu ondan aldım ver çocuğumu diye bağırdım bide.
O yine de odamın kapısına dikilip hala hesap soruyor, bende lütfen yeter dedim, olay büyümesin diye konuşurken onun yüzüne kapıyı kapattım.
Sonra eşim de diyor ki sen neden kapıyı yüzüne kapatıyorsun, bence ben haklıyım bu durumda siz ne dersiniz.
Sozde çok torununu seviyor ya çocuk ağlarken tartışmayı biliyor.
Kazadir bu sonuçta bir anneye böyle söylenemez bence o anda bir şey yapabilsem yapmaz miydim sanki, zatrn boyle şeyler 2 saniye içinde olup bitiyor