şimdi benim kayınvalidem evi İzmir ben de onu ziyaret için İzmir'e gittim ama anahtarımı eşimin yengesini bıraktım ama tamamen ev niyetiyle değil evin anahtarı ile arabamızın anahtarı aynı anahtarla bağlıydı arabamızı bırakma niyetiyle anahtarımızı bıraktık ama gel gör ki benim eşimin yengesi ben evimde değilken evime girmiş temizlik yapmış yani temizlik yapmış eşyaların yerini değiştirme mutfak dolabı bir açtım mutfak eşyaları tabaklar çanaklar üzerime üzerime geldi ve ben de bunu bir tepki olarak gösterdim ona ne hakla girersin benim haberim olmadan diyerek ama gel gör ki Aile içerisinde haksız olan ben çıktım o değil sizce ben haksız mıyım benim evime benden habersiz gelmiş yatak odama kadar girmiş ya hani beni saymamış insandan saymamış
Tabiki haklisin bence cnm kötü bi.niyeti yoktur belki tabi ama bende olsam hoş karsilamaZdim bi kere ben bahçeye gitmiştim kayinvalidem 7 de gelmiş yatak odamin kapısını açıp eşimle oğluma bakmış gitmiş bende kızdım kayinvalidem de bana laf solemeye geldi eve kötü ben oldum
1,490,015 soru
24,352,260 cevap
346,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın