Kızlar kızım iki yaşında. İki yaş send dicem ama hep böyleydi hep kendi istediği olsun istiyor. Hiç laf dinlemiyor. Şimdiye kadar ne elbise giydi ne etek. 1 yaş doğum gününde özendim o kadar elbise aldım 5 dk bile tutmadı üstünde resim bile cekemedik. Çıkar diyo başka birşey demiyor. İki kış geçirdik. Basina bir defa bile şapka taktirmadi çeşit çeşit aldım belki takar diye kapson bile takniyor. Görüyorum başka çocukları gerçekten özeniyorum. 5 6 aylıkken ayakkabı da giydiremezdim o zaman da oyleydi. Bütün arkadaşlarimin çocukları ayakkabı giyerdi bnmki giymezdi. İnat etti hiç bebek arabasina binmedi. Belki kucuk sorunlar diceksiniz ama gerçekten özeniyorum bebek arabasına binmiş çocuk görünce. Bnmki hiç binmedi çünkü. Evimizn karşısında market var ne zaman dışarı çıksak markete gitmek ister. Parka cikarmak istiyorum dışarı çıkiyoruz hep markete gitmek istiyor götürüyorm abur cubur istiyor tuuturuyor süt burger süt falan aliyorum seviniyor bir kere ısırıp atıyor ama yerbgun her dışarı çıktığımda markete gidip almak istiyor. Babasıyla hiçbir yere gitmiyor babannesinin yanına gitmek istemiyor. Babanne lafını duyunca bile aglior istemiyo diyor. Artık eşimle de sürekli moralimiz bozuk oluyor. Şimdi iki yaş doğum günü için tulum aldım elbise giymiyor diye onu denedim çıkar diye tutturdu yine giymicek biliyorum. Ne yapsam nasıl davransam kızlar burda tecrübeli anneler var bir tek Bnm çocuğum mu böyle nasıl davranmaliyim kizima