0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin annesi biraz rahatsız ameliyat oldu evi temizlenecek benimde bı çocuğum var maalesef hiç yerinde durmaz kendi temizligimi yaparken bile göbeğim çatlar kayinvalideme dedimki halıları gönderince bı kadın tutalım o cam pencere temizlesin bende senin dolapların içini temizleyim yani daha ince ve detaylı yerleri ben yapayım dedim oda tamam öyle yapalım dedi dün kayinvalidemin anneannesiyle karşılaştık bana dediği şu annen iş yapamaz o çocuğa baksın sende evi temizle dedi zaten kadın hasta benim çocuk durmuyor kadın benim çocuğa baksiya temizlik yapar bende biz kadın tutup yapacaz dedim ay vallaha herkes herşeye maydonoz ya dünden beri canım sıkıldı kadının bana geldimi gözü açılıyor emri vaki yapıyorum diğer gelin ağzına s..... Ona sesini çıkartmıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(3,887 puan) tarafından
Senin kayınvalidenin anneannesi mi var? 
tarafından
Özür dilerim ya eşimin anneannesi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanan kaç yaşında
tarafından
Baya genç ya 50 falan
0 oy
tarafından
Kız nolcak yapsan kadın rahatsızmış kaynanana kötü gününde yardımcı ol senın kötü gününde de onlar sana yardımcı olsun eline mi yapışır çocugun kaç yaşında yerinde  durmuyor diyosun ki evin bahçesi varsa kuzenleriyle vs oynasın sende bi koşu evi temizle zor bişey değil ki 
tarafından
Yok ben zaten temizleyecem uzun zamandır da aklımda ama eşimin anneannesinin söyleme tarzı bı değişikti ve sürekli bana her lafı söylüyor öğüt vermek adına maalesef çocukla oynayacak kimse yok bende o yüzden iki kişi yapalım dedim
tarafından
Eski kadınlar kuzum fazla kibarlık bekleme onlardan yaşlılığına ver :))
Tamam sal bahçe varsa bahçeye kendi oynasın koşsun güvenli bölgede olsun yeter sende hızlıca işini yapar çıkarsın
tarafından
Yok cnm merkezdeyim ben tam cadde üstü kayinvalidemde ameliyat oldu ama öyle yatan biri değil camını siler perdesini takar evini süpürür.yani bu sefer ben yapayım diye düşünüyorum ama karışan çok
tarafından
Sevaptır yap canım bugün yap ki hasta olunca anne gel yardımcı ol biraz bana diyebil
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Kaynananin annesine de bu kadar çok kızını düşünüyorsun gel sen yap millet herseyi cok biliyor 
tarafından
Ben zaten yaparım elime mi yapisacak ama kadın herşeyi öğüt vermek adına söylüyor bana vallaha bende diyecektim ki o kadar acidiysan tut bı kadın temizlet
0 oy
(51,927 puan) tarafından
yaşlılar daha cok karisir ☺️
tarafından
Ya düzgün bı dille söylese her şeye bı karisma
0 oy
(13,808 puan) tarafından
Bosver sen takma kaynananla konuşmuşsun zaten geçmiş olsun bu arada bende de var bi bebe benim kaynana da hasta 1 haftada zor temizledim her yeri daha eksik var eltim de orda ha hiç oralı olmaz 

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
tarafından
Aynen öyle temizleyecez zaten cnm benden başka kimse yok zaten ama herkes herşeye karışıyor
(13,808 puan) tarafından
Tıka kulakları giriş ise bosver canim Allah kolaylık versin
tarafından
Aynen öyle yapacam artık cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde teleTubiii (1,912 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 427 göst.
0 oy
25 cevap 1,354 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (834 puan) tarafından soruldu

411,475 soru

12,386,465 cevap

43,547 kullanıcı

Kategoriler

...