Seni anlamıyorum ama senin gibi karakterindeki insanları iyi biliyorum canım. Ailen, yakınların, seni sevenler gerek burdaki bizler bak sütten ağzı yandı dikkatli ol hayatını düzene koy karşına çıkan insanı iyi tanı desek de sen aklın evlenmede olduğu için ya da kendini illa hayatında biri olması lazım diye kodladığın için ve en önemlisi hayatta gerçekten tecrübe sahibi olmadığın için önüne gelen senin için bir ihtimal oluyor. Ama öyle olmaz. Biliyorum ne kadar uyarsalar da kafanın dikine gidip yine hata yapacaksın. Ama dikkatli ol. Her teklif eden her önüne gelen olmaz ki hayatında biri olacak diye bir kaide yok ya yok. Genceciksin. Oku çalış. Şu hayat gailesinin altına bir gir bakalım evladın için alın teri dök. Geçim derdine gir. Bu süreçte insanları taşıyacaktır biraz da olsa. Bak dediğim gibi sütten ağzın yandı senin ders çıkarman lazım ama çıkaramamışsın. Her hatrını soran iyi misin diyenden koca olmaz, sevilmez bu onu iyi biri ya da en önemlisi senin için ideal bir eş adayı olduğu anlamına gelmez. Acele edenin ayağı pisliğe girer. Dur bir durr.