+1 oy
1,176 göst.
Diğer kategorisinde (1,458 puan) tarafından

image

qizlarrr nasilsiniz ?oncelikle nasil olmus ben yaptim baya vaktimi aldi ve evde olan seylerle yaptim kizim icin saglikla grlsin insAllah ellerimle butun hazirliklarini tamamladim cok sükür☺️

.arkadasim bunlari yapib satir .ona yolladim bak nasil olmus diye hayrli olsun filan demek yerine ehhh biseyler etmeye calismissin işte dedi bi hayrli olsun ellerine sagliq bile demedi  ve surat etdi bana ona parayla yaptirmadigim icin 

cok sinirlendim darildim baska cikolatalar ve bir aksesuarda  f vardi ona yaptiracaktim parasiyla tabi  acaba vazmi gecsem ?kalbim cok kirildi

Bundan omcede ortak arkadasimiz baska sehirde bu ise baslamis diye omun dedikodusunu yapmisti bana bende gordu oda basladi diye bende herkes yapa bilir sana ozel is degilki demistim diger arkadasimi savunmusdum simdi benimde bu ise basliyacagmi sandi her halde .ben sadece bebegim icin hazrladim baskada yapmam sjsj hediye olarak birine yapa bilirim begrnirsr ama kucuk bebrgim olacak yakinda vaktim olmazki bunlarla ugrasip satmaya

Ayrica yapib satsam ne olarki ben bildigim birseyi baskasiyla paylasirim oda ogrensin faydam dokunsun diye bilmiyorum....

bende elimde daha guzel aksesuarlar olsa daha guzrl yapardim ama hem elimde olamlar buydu hemde elimden gelen bu.

27 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
Valla çok iyi elinden geldiği şeyi Niue para verip yaptırcan ki arkadaşın kıskanmis çok iyi olmuş diye bence.. içinde beyazlar ne ki kız çözemedim 
(1,458 puan) tarafından
Beyazlar bebek bezi sjsj
-Reklam-
0 oy
(6,308 puan) tarafından

Kiz bende bunu pasta sandım :D sonradan anladım ne olduğunu hahahaj

(1,458 puan) tarafından
Sahte pasta☺️
0 oy
(727 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama kızına neden böyle bişey yaptın napcan bunu? Hani kötü olmamış tabii çok güzel hatta ama yani bunu hediye olarak birine götürürüm ama kendime biye yapim :D

(1,458 puan) tarafından
Canim hastahaneden cikinca masa hazrliycam bizde bele edirler masanin ustunede dekorlar koyucam pasta cupcake bu vr bunum gibi dekor tarzi seyler☺️
(727 puan) tarafından
Oo baya meşakkatli miş. Benim o an hiçbirşey düşünecek ne mecalim nede isteğim vardı :D mümkün mertebe kimsede gelmesin ve bişey sormasın  :DD
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Leyla diye birini tanıyon mu azerisin ya şans belki tanıyondur
(1,150 puan) tarafından
Çok güzel olmş ellerine sağlık
(1,458 puan) tarafından
Leyla yok canim tanimiyorum ) tesekkur ederimm
0 oy
(52,049 puan) tarafından
kiskanmis belli ki çokta güzel olmus
(1,458 puan) tarafından
Tesekkur ederim canimm☺️❤️
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Çok güzel olmuş kiskanmis belliki bence hiç birşey yaptırma o arkadaşına git yabancıya yaptır daha iyi 
0 oy
(1,003 puan) tarafından

Herhalde bu sizde moda Türkiye'ye daha gelmedi bu moda :D 

Benim tarzım değil ama değişik bir fikir güzel olmuş. Sağlıkla gelsin bebeğin. 

Ve arkadaşın için arana mesafe koy derim. Çünkü o arkadaş değil :'(

(1,458 puan) tarafından
Merhaba canim moda degildr adet halinr crvrildi .hastahaneden cumbur cemahet cikiyoruz evde parti kimi bisey olur yemekler corek borekler dekor olur evine hos geldin filan diye onunede masa cinsiyet partisi gibi düsün masaninda ustunde bu ve bunun kimi dekorlar ))

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,339 göst.
19 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluluk63 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,964 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 972 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,023 puan) tarafından soruldu

412,272 soru

12,410,546 cevap

44,814 kullanıcı

Kategoriler

...