0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Merhaba kızlar bebeğimin doğum günü yaklaşıyor konsept yapıp kutlamak istiyorum bi yandan anı kalır diyorm bi yandan da ona yaptığım harcamaya bebeğim için yararlı olabilecek şeyler alırım diyorum kafam karışık aslında eşimde yap hevesini al diyor ama kararsızım kendimde süslesem olabilir aslında sizler nasıl yaptınız konsept için nekadar bir bütçe gerekli 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trendyoldan parti süsleri bakıp sizde yapabilirsiniz 
(91 puan) tarafından
Yorumunuz için teşekkürler bir bakıcam bende
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Profilime bak ben paylaşmıştım oğlumun doğum gününü kendim yaptım pasta biraz pahalıya geldi sadece onun dışında çok uyguna geldi 
(91 puan) tarafından
Pasta hazır olur zaten ama süsleme içn demiştim teşekkür ederim bakacağım fikir olır banada
(91 puan) tarafından
Şimdi baktım çok tatlı olmuş elinize sağlık
(6,086 puan) tarafından
Teşekkür ederim yani organizasyon bana göre çok pahalı fiyatlar istiyordu o yüzden kendim yaptım hem oğlumda çok eğlenmişti biz yaparken
(91 puan) tarafından
Nekadar bi fiyat peki
(6,086 puan) tarafından
Kız toplam 150 TLye almıştık hepsini valla bacım shshshs :D tek kullanımlık masa örtüsü aldım 20 tane mi ne balon aldım iyiki doğdun yazısı aldım ve arka fon aldım :) bence çook güzel oldu
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Ya küçücük bebekler için yapılmıyor bu masraflar tamamen annelerin birbiri ile sidik yaristirmasi bence. Yüzde 90 böyleyse yüzde 10 u gözüne hoş görünüyor anı kalsın diye yapıyorum diye düşünüp kendini kandırıyor. Bizim çocukluğumuzda akrabalar kuzenler gelir hediyelerini verir çocuklar kendi arasında oyun oynar pasta kesilir misafirlik gibi olur her sene tekrarlanan güzel bir etkinlik olurdu. Anne için belki zor ama çocuk için asıl anı akılda kalıcı etkinlik bu oluyor. Yok susmuş yok şekilli pastaymış balınmış simmiş. Arka plan ayarlamaymis takım.gibi giyinip resim cektirmeymis. Hepsi bir yarışın sonu foto çekinip paylaşmanın ya da misafir çağırıp bunları göstermenin derdi bence. Ama süsleme yapmak güzel bir şey kendi emeğimle 3 5 balon renkli birkaç şey ufak bir emek verilen şeyler olsa o daha anlamlı. Bir organizasyona o kadar para vermek akıllı bir insanın yapacağı iş değil bence.

Süsten hoşlanıyorsanız vizyon ve bec3rinizin yettiği kadarı ile kendiniz yapın çocuk 15 yaşına gelince bu da senin 1.yaş günü etkinliğindi diye gösterirsiniz başka hiç ir şey ifade etmez akli ermeyen bir çocuk için.

Ha 6 7 yaşlarında sosyal hayatı olan bir çocuksa sa gene kendi emeğiniz ile arkadaşlar ile oynayıp güzel anı biriktirebilecehi bir yaştaysa onu yapim gene süs için organizasyoncu ayarlamak sacmalik
(91 puan) tarafından
Organizasyon banada gereksiz masraf gibi geldi kendim yaparım dedim ama yapabilir miyim güzel olur mu diye tereddüt ettim amacım kimseyle kıyas yapmak değil sizinde dediğiniz gibi sorduğunda gösterebileceğim güzel bi anı olması zaten aile içi yapıcam inşallah güzel olur konsept düşünme amacım sadece estetik bi görüntü olması onun dışında başka bişey değil
(2,895 puan) tarafından
Inşaallah gönlünüzce olsun boş saçma sapan şeylere özenip bunu çok lazimmis gibi gösteren biri olursa gıcık olsjn diye yazdım:D
Hayırlı yaşları olsun ınşaallah
0 oy
(2,390 puan) tarafından
İlk doğum gününü güzel yap içinde kalmasın:)
(91 puan) tarafından
Yapıcam inşallah ama konsept konusunda kararsız kalmıştım kendim yapmayı denicem inşallah güzel olur
0 oy
tarafından

Fuzuli büyük masraflara girmedim önemli olan o günü kutlamak fotoğraf çekip hatıra anı bırakmak 

Aşırı pahalıya kaçmadan süsleri alıp kendim yaptım Bir de pasta 3-4 çeşit birşeyler bu senede yani yarında öyle yapıcam 18 Nisan büyük oğlumun 27 Nisan küçük oğlumun 7 mayısta eşimin normalde nisanda 2 çocuğumun kutlayacaktık olmadı şimdi üçünü kutluycaz:D
(91 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor ama bi yandan da yapsam mı hissi vardı içimde kendim de yapabilirim aslında allah uzun ömürler versin hepsine:)
tarafından
Aminnnn
0 oy
(5,504 puan) tarafından
Trendyoldan siparis verdim balonlari esim gorumcem ucumuz sisirdik ikramlari evde kendimiz hazirladik pastayı babam aldı illa ben alicam dedi cünkü annem kayinvalidem 1 gün onceden geldi komple evi temizledik ikramlari hazirladık herkesin emegi vardi 
(91 puan) tarafından
Ne güzel herkes elinden geleni yapmış tek yapmak zaten biraz sıkıntı küçük bebekle destek önemli
(5,504 puan) tarafından
Kesinlikle destek olmasalar isim zordu birde oglum hastaydi gecen hafta hava falan veriyordum o yuzden baya mizmizdi tek basima altindan kalkamazdim
(91 puan) tarafından
Evet bazen hele su bile içemiyor insan ne güzel destek olmuşlar
0 oy
(1,856 puan) tarafından

image

2 yaşda böyle oldu kendım süsledim aman aman bir masraf olmadı gurbetteyim zaten kimse çağarmadık fazla 6 kişş vardı image  1 yaş bu şekilde 
(91 puan) tarafından
Cam balkonda olmasına bayıldım çok güzel durmuş özellikle mekan tutmuş gibi elinize sağlık :)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Aile arasında yapabilirsin bence. Ben kendi konseptini yaptım iyi ki doğdun yazısı oğlumun adını yazan kartlar aldım balonlar mavi beyaz gri. 1 yas balonu aldim birde Bunlar tabi 1 sen önce uygun fiyatlı idi. Pastayı da yaptırmıştır.iki çeşit de kuru pasta.aldim tamam. toplam 1000 TL anca olmuştur.
(91 puan) tarafından
Bendeaile arası yapıcam zaten fikir almak istedim ama kendim yapıcam mantıklı geldi gayet hoş duruyor
(4,658 puan) tarafından
Aynen kuzum. Mesela ben.mavi beyaz renkleri.kullandim. pastası da.mavi renkli 1.yas.sekilli idi.  Dediğim gibi balonları yazıları da.oyle.
(91 puan) tarafından
İnşallah güzelce yaparım bende yorumunuz için teşekkür ederim :)
0 oy
(51,904 puan) tarafından
ben konsept falan yapmadım ama kutladim da dogum.gunu onemli benim icin
(91 puan) tarafından
Bende kutlayacağım mutlaka ama nasıl kutlanalıyım diye düşündüm konsepten vazgeçtim artık :)
(51,904 puan) tarafından
masa ortusu tabak bardak almistim pasta yaptırmıştık.bide balonlar şişirip yerlere attim
iki ve üçte öyle oldu.dorduncu dogum gununde duvari susledik biraz
0 oy
(2,960 puan) tarafından
Az maliyetli malzeme alıp evde kendşm yapabilirsin ben öyle yapmıştım çok güzel olmuştu trendyoldan alabilirsin 
(91 puan) tarafından
Öyle yapıcam inşallah ona karar verdim konsepte para vermek içimden gelmiyordu zaten havaya para gibi geliyor
0 oy
tarafından
Kesinlikle yapardım ilm dogum günün asla basit kutlama derim erkekler hep ayni ne gerek var derler
(91 puan) tarafından
Kutlayacağım zaten ama konu nasıl kutlasam diye açıldı aslında organizasyon mu tutayım kendim mi yapayım diye eşim yap diyor tam tersi bişey demez yani
0 oy
tarafından
Balon sipariş verdim zincir var oraya taktım kendisi şekil verdi masayı doldurdum kızıma anı kalsın diye dahada yapmam ztn sende yap bebisine hatıra kalir
(91 puan) tarafından
Bende öyle yapmaya karar verdim inşallah güzel olur
tarafından
İnşallah hatta pastasını bile ben yaptım hazır gibi oldu
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Ben içimde kalmasın diye yaptım. Hepsini bu şekilde yapmam bide 6-7 yaşında yaparım hatıra kalsın diye
(91 puan) tarafından
İlk doğum günü bende güzel olsun istiyorum aslında sadece organizasyon gerekli mi yoksa kendim mi yapsam boşa masraf etmesem diye ikilemde kaldım kendim yapıcam inşallah öyle karar verdim
(1,321 puan) tarafından
Yani malzeme aldıktan sonra kendin de yapabilirsin ne gerek var organizasyona
0 oy
(700 puan) tarafından

image

bben böyle bir şey yaptım, anane babane dayı hala davet ettim sadece anı kalsın diye balonlara 20 TL,sarmaşığa 15, diğer süse 7,5 verdim sadece pasta pahalı oldu
(91 puan) tarafından
Güzel görünüyor elinize emeğinize sağlık
0 oy
tarafından
İlk yaşıysa yap derim normalde boyle seyleri ben de gereksiz bulurum ama 1 yas icin ani kalsin diye trendyoldan begendigim bi konsepti almistim ona uygun aldim kiyafetlerimizi de cok guzel oldu simdi fotograflara bakinca iyi ki yapmisim diyorum . Bu sene de yapmadim icimden gelmedi babasi kucuk bi pasta almisti sadece
(91 puan) tarafından
Bende kendim süslemeye karar verdim olur inşallah
0 oy
(213 puan) tarafından

image

pastayi Kendim Yaptım sarı ve beyaz balon Aldım balon zinciri balon banti aldım harf helyum balon aldım küçüklerden masa örtüsü mısır kutusu aldım aynı renkelrden Peçete tabak bardak vs bunlar 500 lira tuttu Canim tabi gelenler sağolsunlar para getirdi hep 2000 lira toplandı yaptığım masraf çıktı yani 
(91 puan) tarafından
Güzel görünüyor elinize sağlık
0 oy
tarafından
Ya herşey maddiyat değilki.

Anı yaşamak bazen maddiyatin önune geciyor
0 oy
(13,797 puan) tarafından

Bende çok heves ettim ama maalesef olmayacak sanırım  :(:'(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
7 cevap 309 göst.
0 oy
8 cevap 593 göst.
11 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde _Mimoza_ (2,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 399 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde busra34busra (548 puan) tarafından soruldu

411,342 soru

12,382,392 cevap

43,304 kullanıcı

Kategoriler

...