0 oy
91 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar bana memleketten un geldi neler yapıp atabilirim dondurucuya hem bebek var kolaylık olur sonrası birde ev taşıdım ev görmeye gelenlerim olacak havalar da ısınıyor bursa da oturuyorum nem den kurtlanıp gitmesin unlar

8 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Börek poğaça 
-Reklam-
0 oy
(51 puan) tarafından
Kek yapıpı atan varmış da nasıl oluyor çıkınca tadı bozulmuyor dimi
(194 puan) tarafından
Ben yapıyorum bozulmuyor kendi kendine açılmasıni bekmemek lazım fırın kurutuyor
(2,942 puan) tarafından
Kaynanam yapıyor ben hiç yemedim ama dediğine göte hiç fark edilmiyor güzel sardığında hava almadığında
(1,276 puan) tarafından
Fırının derecesini düşürüp fanlı da açınca sorun yok, ben fazla geleni atarım acelem varsa fırın yoksa 1 2 saat önce çıkartirim mis
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Börek, poğaça, kurabiye, gözleme katmer.. ne istersen atabilirsin ben kek falan da fazla yapınca koyuyordum hiç bozulmuyor valla biraz fırında ısıtınca hepsi taze yapilmisa dönüyor..
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Poğaça  kurabiyeler cevizli kete yufka da çok işine yarar çıkart çözülsün börek yap çok pratik olur  benimde 10 kilıya yakın var ekmek yapıp buzluğa atıcam 
0 oy
(163 puan) tarafından
Mayalı pağaça, bazlama, ıspanaklı gözleme, kek,sigara böreği ben hamur işi olarak bunları yapıp attım doğum sonrası için. Bide buzluk kurabiyesi varmış denemedim fırsat olursa  onu da denemek istiyorum
0 oy
(6,893 puan) tarafından
Börek poğaça kurabiye herşey atabilirsin canım ne yaparsan 
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Her türlü hamur işi konur ben doğmum olmadan yapıp atıcam su böreği kek poğaça falan gelen giden olur kimse gelmese bile biz yeriz sezaryen olcam hemen kendime gelemem malum 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Pizza pişirip atabilirsin biz yaptık canımız istedikce çıkarıp isitiyoruz pratik oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
16 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 378 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
5 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,607 cevap

37,216 kullanıcı

...