Kızlar bugün ağrılarım vardı gelip giden ağrılar dı kasılmalarim çok du acile gittim kadın doğuma yönlerdiler nst çekildi az sancı çıktı sonra doktora gönderdiler beni gittim doktorun hiç bir hastası yokdu resmen çay kahve keyfi yapıyordu neyse girdim içeri benimle sesini yükselterek konuştu hatta bağırdı neymiş nst de az sancın var niye bizi oyalıyorsun gibisinden birşeyler dedi ulturasyon ile bebeğin durumuna da bakmadı bende zaten erken doğum korkusu vardı. Şikayetlerimi dinleyerek muane etmeden beni başka hastaneye sevk etti doğum için birde bir iğne yazdı acilen yap o iğneyi hastaneye git dedi Google den baktım 33 haftalık doğumu olan gebelere vuruyorlarmış yola çıkmadan vur o iğneyi git dedi sen gidene kadar doğum başlar dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen, beni muane etmeden kafasına göre doğumumu nasıl başlata biliyor. Birde benimle çok güçümseyici konuştu neymiş ben çok zayıf bir kızmışım. Eşim kapıdaydı zaten ben çıkınca o adam sana niye bağırıyordu dedi yok bişey dedim tutmasaydım içeri girip adamı dönecekti zar zor çıkardım dışarı