0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
3 aydir.almiyorm tek tane bisey bile ald8klarim ogrwtici oyuncak ama parcalari kayboluyo  yada.yuzyne bakmiyo baksada parcalarin kaybediyorz 2bucuk yasinda sizde durumlar ne

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
2 yasinda aliyoruz surekli ama ben kademeli indiriyorum bir kismi depoda bunlardan sıkılınca onlari cikaririm o sekilde hep ozleyince yeni alinmis gibi oluyo 
(51,904 puan) tarafından
bende oyle yapıyordum dönüşümlü ilk alinmis gibi seviniyodu ama simdi hepsini bildigi icin olmuyo bide hangisini kim aldi biliyor mesela halamın aldigi bilmem ne vardi ya onu bulur musun kucucuk parca hadii bul ☺️
tarafından
Kiriklari atiyorum ben de sevmediklerini de topladim köye goturcem. İkbal benim minik daha kucuk ayirt edemiyo herhalde buyudukce gozleri aciliyor :D
(3,058 puan) tarafından
Wuu kaybolan parcayi da istiyo kucuk bey isin zor benim.oglm hic umursamaz.bir ara kukulinin manyetik agiz burun yetlestirme seysi.vardi.qttim.cogu pqrca kaybolnca.kukuli diye agladi.bir.iki kez o.kadar
(51,904 puan) tarafından
benimki kiz canim küçükken anlamiyodu da oyuncakları da kiymetli verdirmiyo zarar da vermez oynuyo cok guzel
(3,058 puan) tarafından
MasAllah prensese kiz cocuklari hep dikmatli ozenli oluyo demek ki
Bir prenses tcrubesi yasamayi cok isterdm samsli keismdesinz ikbal hnm
-Reklam-
+1 oy
(1,321 puan) tarafından

Herkes bana artık yeter alma diyo :woot: ben hala oyuncak bakıyorum. Oğlumda çok ben istiyorum 

0 oy
(8,111 puan) tarafından
Birkaç oyuncağı var. Başka da yok ben kendim hiç almadım. Ya kullanılmış birkaç parçası kayıp oyuncağı babaannesi verdi oynasın diye ya da eşim kendisi aldı. O da birkaç bir şey. Pek gönlümce değil doğrusu
(8,111 puan) tarafından
Ya oyuncak beyin gelişimi için çok faydalı. Bu kadar laf ediyorlarsa böyle setler var ya yaş yaş.  Onlardan al istersen
(3,058 puan) tarafından
Hangi setler cnm link varsa atar msn
Valla oyunevine aylik kayit yaptirdim.kimseye soyleyemedim korkumdan diyecekler gittigimz yerde cocuklar var bahcedr oynarlar dicekler ama yasiti akrani yok hep buyukler alip almicagini aralarina bilmiyorm alsalqr da kac kez alirlar sanki
(8,111 puan) tarafından
Çok iyi olmuş ne kadara yaptırdın
(3,058 puan) tarafından
Haftada uc gun 14.30 -16.00 saatleri arasinda aylik 800 lira pahali mi
(8,111 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ya. Fiyat bilgim olsun diye sordum
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben almıyorum annem aldı biraz geçen eşim baya bişeyler almış evden çıkmıyor sıkılmasın çocuk diye. Dahada kaç ay birşey almam ev oyuncak dolu şuan
(3,058 puan) tarafından
Ne bileyim ogretici oyhncak gorunce bende almayinca eksik kalirmisiz hissi var
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Biz zor yiyecek ekmeği buluyoruz kaldı oyuncak :)
(3,058 puan) tarafından
Valla kenfime kiyafet almiyorm ogknma da arada sirada yaz girisi yada kis girisi bir iki bisey aliyotm oyle idare ediyotm bende
(1,760 puan) tarafından
Biz ekmek derdindeyiz sadece :)
(3,058 puan) tarafından
Haklsn kqrdesim ekonomi oyle bi haldeki nefes almak disinda kalan herseye ulasmak guclesti
0 oy
(13,873 puan) tarafından
12 olacak sayılı oyuncaği var eğitici oyuncak alacağım
(3,058 puan) tarafından
Bende hep egitici otuncak aldm genelde
0 oy
(523 puan) tarafından
Ne görsem alırım onun istediği ağladığı herşeyi  17 aylık bu arada 
(3,058 puan) tarafından
Ben genelde trendyoldan alyprm genelde egtici oyuncaklara bakiyorm
0 oy
tarafından
ayda bir ufak da olsa bisi aliyorum 
(3,058 puan) tarafından
2 3 qydir tek bisey almiyorm scooter niyetim var
tarafından
o da olur.. yani olanla oynuyorsa ve gelisimi icin varsa illa da almak sart degil tabiki
(3,058 puan) tarafından
Suanlik acikcasu durumumda yok
0 oy
(8,022 puan) tarafından
Maalesef aşırı derecede oyuncağı var ama hala alıyorum akillanmiyorum
(3,058 puan) tarafından
2  3 aydir almiyrm annem cok laf eder bu arada hevesimj kirar suann annemlerde oldgum icinde kaldi oyle
(8,022 puan) tarafından
Valla kimseyi dinlemem çocuğum konusunda benim içimden geliyor almak
(3,058 puan) tarafından
Ctesi evime gidiyorm tek bi tane bile tandigim yok fakat biraz yalnz kalmaya birey oldugumun farkina varmam icin gitmek iyi gelecek
0 oy
(983 puan) tarafından

Eğitici olarak alırım bu zamana kadar kendim Bi çıngırak aldım zaten şu an 8 buçuk aylık. Çok oyuncak taraftarı değilim açıkçası ama babası neredeyse her çarşıya çıkmaya Bi tane alıp geliyor :D

(3,058 puan) tarafından
Gulerek buyutun o ayda cingirqgi vqrdi yalnzca
0 oy
(51,904 puan) tarafından
sozde almayacaktık heryer.oyuncak dolu ama.oynuyo hepsiyle 
(3,058 puan) tarafından
Valla 2 aydir pek bisi almiyotm boyamaya dikkat verdi oyuncaklara bakmiyo elinde kalem cizmedgi yer kqlmqdi
(51,904 puan) tarafından
duvarlar yerler heryeri cizmisti bizimde ☺️ boyama kitabi kalemi hikaye kitabı da aliyorum bugun pastel boya istedi aldim
(3,058 puan) tarafından
Uykuda beni bile.cizmis bpymaa kitabjni 5 dk ciziyo kalana zqman onune ne gelirse
(51,904 puan) tarafından
☺️☺️☺️ seninki firlama firari
(3,058 puan) tarafından
Cok tatlisiniz ikbal hanim firari den ck cekyorm valla
0 oy
tarafından
Her ay oyuncak almam evdeki oyuncaklarından sıkılırsa alırım yada görüp çok sevindiği oyuncağı alırım 
(3,058 puan) tarafından
Birara cok aliyodm ama artik alamiyotm ne yazik ki
tarafından
Çok almakta israf yazık
(3,058 puan) tarafından
Scooter alirsam cok guzel olacak
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Özellikle daha küçük yaş çocuklarına oyuncak almak çok saçma çünkü ilgileri olmuyor boşa kalabalık ve masraf 
(3,058 puan) tarafından
Oyle cok o yas grubuna egitici oyhncak var aklim.kaliyo
0 oy
(12,803 puan) tarafından
Bugün kızıma rüzgar gülü aldım 5 liraya uzun zamandır istiyordu 

Evde bir sürü oyuncak var zaten abisinden kalanlar almam öyle kolay kolay 
(3,058 puan) tarafından
Tek cocuk oldugu icin biraz biraz aliyorm bendw
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Odaları oyuncak dolu ama şöyle hep öğretici şeyler aldım şuan arada görürsem yeni bisey aliyorum daha çok masal kitabı alıyorum bu ara
(3,058 puan) tarafından
Kitaplarimz cok var kutuphane uyeligimz de var oglumun bu ara cizime ilgisi var
(5,233 puan) tarafından
Evet yaşları geldi bizim duvarlar resim defteri oldu karışmıyor boyuyor her yeri nasıl olsa tasincaz kendi evim olsa bir duvar vercem boyasın :)
(3,058 puan) tarafından
Annwmin evi mahvoldu boyatmm lazim valla kadincagiz zat4n kus kadar maas aliyo oglun annanesinin duvarinu mahvetti
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ben çok aliyorum kendimde çok seviyorum oyuncakları daha doğmadan almaya başlamıştım , bizimki 21 aylık yeni istemeye başladı ama evin bir odasi dolu oyuncakla her dışarı çıktığımızda iki üç oyuncak ile dönüyoruz :)benim yaptığım yanlış biliyorum çocuklar istemeden oyuncak almak çocukları doyumsuzga sevk eder ama kendime engel olamıyorum  çok seviyorum oyuncakları eşimde de diyor sana almıyoruz oğlum annene aliyoruz diye :)  evde ise tek tek veriyorum sıkıldikča değiştirerek veriyorum oyuncakları,bu arada bende eğitici oyuncaklari daha çok seviyorum birde kitap doğduğundan beri sürekli kitap aldığımdan mıdır nedir bebeğim kitapları oyuncaklardan daha çok seviyor ve çok faydasını gördük kitapların 

(3,058 puan) tarafından
Kitaplarimiz cok var kutuphane uyeligimiz var bir ara bende bir ara cok aliyordm egitici oyuncaklari fakat 2 3 aydir pek almiyorm scoter almayi dusunuyorm
0 oy
(6,099 puan) tarafından
Alıyorum degisik gordukce donusumlj veriyorum sıkılıyor oglum cok oyuncakla alakasi yok surekli ben nerdeysem orda nevresim takarim oda dizeltir  is yaoarim oda bez alir dolap yuzu siler :))))))
(3,058 puan) tarafından
Zaten bu ara oglumun oyuncaklara ilgisi pek yokta acaba oyuncak guncellesem mi diye dusunuyorm
(6,099 puan) tarafından
Hic görmediği oyuncak da var onuda denedim hic oyuncakla isi yok suanlik ilerde buyudugunde oynar elbette ama suan mesala yemek koydum mutfakda yerde sandalyeye oturmus ceviz yiyordu dolasip gelir balkondan bakiyo ben salona geldim oda pesimde 20 aylik henüz
(3,058 puan) tarafından
Daha minikmis kuzucuk yaz geldi park bahce cok oyuncaga iht olmaz heralde ben scooter alsam mukemmel olaxak

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 519 göst.
28 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
+3 oy
32 cevap 500 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 270 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 839 göst.

411,337 soru

12,382,151 cevap

43,290 kullanıcı

Kategoriler