Okadar canim sıkılıyor ki bu duruma , herşeyde boyle gerçi annem , bı eşya alsam hakaretler niye aldın diye burnumdan getirmeler bitmez hemen moral bozar hakaret eder bana çok gücü yetiyor ablamada karışır ama ben daha yakınım ona.Bugin eşim kalk gidip kurutma makinesi alıyoruz dedi şaşırdım normalde herşeyi uzerek yapar söylenir falan secimden sonra cikicak dedi fiyatı açıkçası bende gerek görmedim önümüz yaz o dursun başka şeyler yaptıralım diye tutturdu alalım diye neyse gttik aldık 12.200 e , yarın getirecekler annem gündüz hoc bisey demeyip şimdi bana bir msj (şuan evde çocuklarıma bakıyor) karı koca savgarasiniz malsiniz salaksiniz yemin ederim bak tam böyle , kurutma makinesi acil mi halini değiştir bebelerine yatak al diyor benle böyle konusunca bende tabi ki boş durmayip atarlandim sanane evime karışma diye sonra yazıyor susmuyor salon perdesi de yırtık malsiniz diye ..annemin evinde çok tadilat gerekli o bahçeye takık çünkü gösteriş meraklısı banyosu tuvaleti iğrenç .. yani herseyime böyle kıyafetlerine kadar tatsız eleştiri de bulunur acayip sinirli davranıyor menapoz diyor ama yok biyere gitsem geriliyorum bebelere yedir giydir herşeye anneleri gibi benden önce müdahale yıllardır anneyim artık bu kadar aşırı mudhale hoşuma gitmiyor