0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Genelde telefonu kurcalamam o da benimkini kurcalamaz ama buradaki aldatmalari görünce korkmaya başladım eşime guveniyorum telefonu elime aldım bakmak için şifre koymuş şifreni girermisin dedim göstererek girdi şifresi doğum tarihi wp falan baktım birşey yok ama bana kırıldı baya kötümü yaptım sizce 

17 Cevaplar

0 oy
(6,713 puan) tarafından
Yahu yaoacak olan yapar bu kadar üstüne düşmeyin düştüğünüzü de belli etmeyin bide göstermiş şifreyi yani kırılacak bı durum yok bence 
tarafından
Benim kendisine güvenmediği mi düşünüyor
(124 puan) tarafından
Düşünürse düşünsün ne alaka koyuyosa da senin bilmen lazım yani herşey olabilir kaza olur şarjın biter onunki lazım olur bişey olur lazım olur yani illaki karı koca şifre saklmaz oda kapısı kitlemez bunlar sıkıntı yapanda ne düşünürse düşünsün
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Benimki bir kere şifre koymuş bende uyandırdım bana ne trip attı ne kırıldı 
tarafından
Canım ben niye telefondq şifre var dedim o da niye olabilir dedi bende birşeyler gizliyorsun falan dedim ondan kırıldı
0 oy
(5,544 puan) tarafından
Şifre konulmalı bence. Eşimin de benim de var ama herkes bilir. Bir yerde unutursun kaybolur. E devletten tut mobil bankacılığa kadar bütün uygulamalar telefonda. O nedenle şifre olmalı, tabii siz bilmelisiniz.
tarafından
Eşim dışarıda çalıştığı için koymuş bendede var şifre kendisi şifremi bilmiyor haksızlık ettim diye dusunuyorum
0 oy
(14,697 puan) tarafından
Neyi var kırılacak 
tarafından
Kendisinden şüphelendiğimi düşündü niye şifre koydun falan dedim dışarıda çalıştığı için telefonumu arabada bırakıyorum bazen kimse bakmasın diye koydum dedi buarafa benimde telimde şifre var eşim bilmiyor bende kızım başka yerler girip arama vs yapmasın diye koydum
0 oy
tarafından
Bizdede var bilmiyoruzda
0 oy
(19,985 puan) tarafından
Ben de yeni koydum şifre telefonuma. Çünkü oğlum eline aldığı gibi karıştırıyor. Belki eşin de bu gibi bir sebeple şifre koymuş olabilir
tarafından
Ben bu sebeple koydum eşim dışarıda çalışıyor telefonu arabada bazen bırakıyor Suriyeli bir arkadasla birlikte o arabada kalıyorlar o da o yüzden koydum dedi bilgilerim var bakmasınlar diye eğer öyle birşey gizlesem şifreyi söylemem dedi
(19,985 puan) tarafından
Yani haklı bence. Gizlese söylemez tabi
0 oy
(34 puan) tarafından
Yani durduk yere kontrol etmen biraz kırıcı olmuş olabilir. Gizlice yakalanmadan yapman gerekiyor böyle şeyleri :)) şaka bi yana biz eşimle birbirimizin şifresini bilmiyoruz istemiyoruz da ama bişeye bakılacak olsa elime verir telefonunu ben de ona veririm. Hiç şifre var diye şüphe duymadım eşimden 
tarafından
Ya benimde var hiç demez niye şifre var bende isterim bazen o da verir ama burada görünce açmaya çalıştım baktım şifre var
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Kırılabilir o onun özeli, güven duymadığını da düşünebilir...
0 oy
tarafından
Niye kötü yapasin niye kırılacak ki ben alıyorum ben eşime  bak buraya parmağımı okutuyorum diyorum öyle benim parmak izimde tanımlı eşimin telefonunda yani illa kontrol amaçlı değilki tut ki evde acil birşey oluyor eşimin telefonundan bir numara almam gerekiyor yada benim şarjım olmuyor çocuğun altını değiştirmem gerekiyor eşimin telefonunu açıp koyuyorum bunda ne var eşler bence birbirlerinin şifrelerini bilmeli 
0 oy
tarafından
Eşine güveniyor olsan bakmazsın zaten. Kocam böyle birşey istese ben de kırılırım
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Öfff bacım adam yanında oturmuş dünyadan haberi yok sen buranın etkisinde kalırsan kocayı o an boşaman lazım shshshs :D ortada şüpheli bi durum yoksa kurcalaman anlamsız
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Birşeyi 40 defa söylersen olur derlerya bence böyle şeyleri hiç dile getirmeyecen aklınada getirmicen benimde şifrem var eşinin telinde de var yani bunlar gayet normal bence
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bende koydum hemde wp ye. Cunku kizim eline alip milleti görüntülü ariyor. Esiminde var disarda çalışıyor bunlar şeyler. Esinizin aklina karpuz kabuğu dusurmeyin.

Bekarken bi abi vardi calistigimiz yere gidip gelen, 2. Telefonunu arabasindaki kriko cantasina saklardi. Yapan herturlu yapar
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Esiminde var benimde var biliriz bakmam kurcalamam hic ummadigi anda bakarım bilmez bile zaten sarja takarnisin hayatim der dusa girer teli al der  uyur bazen telefon çalarsa sirket dışında kim ararsa uyandirma der  titreşimde birakir uyur  yapmak istese yapar  yapicak kiside yapmicak kiside belli oluyor esimin sirket hattida var yurtdışında kullaniyor gelince valizini boşaltırim  1 kere baktim gerek duymadim güveniyorum o guveni veriyo mail şifresine kadar biliyorum  cok gozune sokarak bakma bence
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Kirilacaksa niye sifrekoyuyir ya da şifreyi verirken niye kırılıyor çok saçma

Benim de eşimin de telefonunda şifre var kimse kimseye kirilmiyor yani bi mantıksız tepki vermiş 
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben o hatayı çok yaptım sen yapma derim merak ediyorsan da gizlice öğrenmeye bak belli etme 
0 oy
tarafından
Sifre her turlu gerekli diye dusunuyorum telefonlrimzda cogu mobil bankacilik uygulamalarni veya e devlet vs. Yuklu olyor esimn telefonndada sifre var ama karistrmam ayda yilda bir aklima gelirse telefonunu elime alirim bakarim belki senede bir yani hep ortalakta zaten telfonu bnmkndede sfre var ama o hic bakmaz bnmkine esinde ona guvenmedgni dusunmus olablir hafiften bi kirilmistir 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,407 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 871 göst.
0 oy
36 cevap 926 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,506 göst.

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,983 kullanıcı

Kategoriler

...