0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Çok merak ediyorum Bi benimki mi böyle. 

Mesela ben Bi şey anlatıyorum hemen kızımla ilgilenmeye başlıyor. O zaman bütün isteğim kaçıyor. Bi şey desem duymazdan mı geliyor yoksa cidden mi duymuyor bilmiyorum. Annesi de öyle. Telefonda konuşuyoruz napıyosun nasılsın diyor tam cevap vericem kızım Bi şey diyo. Onla ilgilenmeye onla konuşmaya çalışıyor kızım 8 aylık bu arada. Eşime diyorum beni niye dinlemiyorsun diye çocuğu mu kıskanıyorsun diyo. Ne alaka yaniii. 

12 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Dediğin şey ilgisini cekmiyorsa o da ilgiyi farklı bir şeye çekiyor olabilir :)
(983 puan) tarafından
Kız daha konuya girmeden ne bilecek ilgi çekici olup olmadığını dhdhsh
(2,737 puan) tarafından
Artık adam kesin saçma bişey söyleyecek diye kafasına kodlamis bile olabilir :D eşimle aramda 10 yaş var benimki de dinliyor gibi gözüküp dinlemeyenlerden :D
(983 puan) tarafından
Evet bizde de 10 yaş var bazen pür dikkat dinler ama genelde bu anlattığım gibi
(2,737 puan) tarafından
Ee tamam işte sorun çözüldü :D sende idare et gitsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle olsa asla konuşmam. Birini dinliyorsun onu la ilgilenir hatta gözüne bakarsın. Gözü başka yere kaydın ben konuşmayı bırakırım direk
(983 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum işte de yani zaten konuşmaya kimsem yok eşimle sohbet et micem de kimle edicem anlamdım yani
0 oy
(409 puan) tarafından

Benimki de ne desem tamam der :ermm:

0 oy
(7,106 puan) tarafından
Elini gerdirip bir tane kulağına sap diye patlatacaksin o zman tam olur işte . 
(6,708 puan) tarafından
Vurdu ve gol oldu sjsnsnsn
(7,106 puan) tarafından
Hdhdhdhdhd  o zaman dinlemezse insanın zoruna da gitmez işte . Noldu!!!""" kulağına vurdum :)
(6,708 puan) tarafından
Ahahaha vallahada doğru balım şükür benim herif öyle değil sinir bozucu bir durum yaa sözümün dinlenmemesi deli eder beni
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benimki de cevap vermez bazen ama.duyar erkeklerin geneli öyle ama bazen de çenesi durmaz sohbete doyamazsin.cocuklar konusturmuyor zaten ilk evlendigimizde bende dinlemiyor sanardim ama.duyuyo.oblar gene :)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benim ki de  yapiyo ya bazen. Kiziyom kusuyom . Anlatmıyom peşimden kosturjyo sonra. Bu saha hoşuma gidiyor.  Böyle yapa yapa unutturcam o huyunu 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Genelde helenle ben ilgilendiğim için ben bişey anlatırken helene dikkat kesilmez ☺️ şaka bı yana da elinde maketle uğraşıyor mesela beni dinliyor yorum yapıyor ama o işi bırakmıyor yüzüme bakmıyor aynı senin hesap kızıyorum baksana bana kime diyorum ne anlattım diyorum hepsini baştan anlatıyor bakiyom gerçekten dinlemiş ahahah o zaman da ben zortluyom ☺️ diyorum suratıma bak o zaman bende dinlediğini anliim diyom iki dakka bakıyor sonra yine işe dalıyor ben darilinca da tamam tamam hadi bıraktım anlat diyo o zaman da benim anlatasim gelmiyor 
0 oy
(196 puan) tarafından
Ay benimde en sinir olduğum şeydir bence dinlemek istemiyo sizi dinlemek istese dikkatini sana verir
0 oy
(5,327 puan) tarafından
bu aralar benimkide bana yapiyordu iki gun sonra gidecek bana ilgisi artti kizi anca itmeye basladi.s.d
0 oy
tarafından
Bende bazen konuşuyorum konuşuyorum sonra eşime diyorum beni dinliyor musun 
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Ayy en nefret ettiğim şey.. eşim huyumu biliyor bişey anlatıyorsam göz temasını kesmez bitince işine devam eder :D
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım bunun aynısı annemde var. Ablam çok isyan eder beni sallamıyorsun konuşmayacam diye ama ben alıştım artık. Öncelikleri farklı. Mesela annemin önceliği  sabah kalk temizlik yap yemeğini yap direk dükkana git. Bu rutini bozmaz asla. Biz bise anlatırız domates doğra der bir sey söyleriz çamaşırları toplayın der. Dinliyor halbuki ama onceliginden de taviz vermiyor. Demekki onunda önceliği kızı 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 583 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
+1 oy
10 cevap 281 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 331 göst.

411,836 soru

12,398,014 cevap